Kiskaniyorum normal mi?

Sagol canim ya :) evet yani anlatmakta pek basari saglamasamda en azindan dogru noktalari kafamda birlestirdim her bir yorumdan :) yordum sizide :*

Keske her yorgunluğumuz yorum yaparak birilerinin hayatına yön verebilmek olsa :)
İyi günler iyi bayramlar bu arada
:KK19:

Bu konuyu okurken anaaaaaa acaba ben mi açtım dedim kendi kendime. :KK53::KK53:

Ben de böyleyim, evli değilim. Şu an küs olduğum erkek arkadaşımla sinemaya gitmek, evde tv izlemek işkence geliyordu hatta sinirden ayaklarımı kasıyordum. :110: Tabi normal giyimli kadınlara değil ama resmen çıplak gezen dötü başı açık olan hemcinslerimde sıkıntım vardı, karşılaşmamak da mümkün değil. Filmler, diziler böyle prim yapıyor artık. Kusura bakmayın, bizim BAZI kadınlarımız da az değil. Toplu taşımada veya alışveriş merkezlerinde görüyoruz öyle bir giyiniyorlar ki beyaz pantolona siyah tanga mı desek, göğüsler fora mı desek ve gerçekten taşıyamıyorlar -ya da bilerek taşımak istemiyorlar- ki gerçekten her şeyleri meydanda. Kız olarak bakıyorum. Insan gerçekten rahatsız oluyor taşımayı bilen giyinsin sözüm yok. Kendime güvenim mi yok şimdi? Var, alakası yok. Ama benim bile bazı yerlerimi görmeyen adam elin kadınlarının orasını burasını niye görsün? Adam görmese de zorla göze sokan "ben burdayım" diyen kıyafetler var. Bu özgüvenden başka bir konu. Güzellik görecelidir ama açan kadına herkes bakar malesef konu sahibi, "bakmam bakmadım" diyene de güvenmiyorum illa saniyelik bile olsa bakmıştır.

Ay ben okurken daraldım,eşiniz napsın?
Eşinizi de böyle darlıyor musunuz?
Yapmayın gözünüzü seveyim ya. Güzel de hatunmuşsunuz yani,ne gerek var böyle saçma triplere.
Kendinizi de eşinizi de darlamayın.

Bu konuyu okurken anaaaaaa acaba ben mi açtım dedim kendi kendime. :KK53::KK53:

Ben de böyleyim, evli değilim. Şu an küs olduğum erkek arkadaşımla sinemaya gitmek, evde tv izlemek işkence geliyordu hatta sinirden ayaklarımı kasıyordum. :110: Tabi normal giyimli kadınlara değil ama resmen çıplak gezen dötü başı açık olan hemcinslerimde sıkıntım vardı, karşılaşmamak da mümkün değil. Filmler, diziler böyle prim yapıyor artık. Kusura bakmayın, bizim BAZI kadınlarımız da az değil. Toplu taşımada veya alışveriş merkezlerinde görüyoruz öyle bir giyiniyorlar ki beyaz pantolona siyah tanga mı desek, göğüsler fora mı desek ve gerçekten taşıyamıyorlar -ya da bilerek taşımak istemiyorlar- ki gerçekten her şeyleri meydanda. Kız olarak bakıyorum. Insan gerçekten rahatsız oluyor taşımayı bilen giyinsin sözüm yok. Kendime güvenim mi yok şimdi? Var, alakası yok. Ama benim bile bazı yerlerimi görmeyen adam elin kadınlarının orasını burasını niye görsün? Adam görmese de zorla göze sokan "ben burdayım" diyen kıyafetler var. Bu özgüvenden başka bir konu. Güzellik görecelidir ama açan kadına herkes bakar malesef konu sahibi, "bakmam bakmadım" diyene de güvenmiyorum illa saniyelik bile olsa bakmıştır.
Hahaha :KK70: hay agzini opeyim kardesim ya.. yeminle kendimi problemli ilan ettim hah iste bu tamamen ayni fikirdeyimm.. az once cozdum dedim olayi ama iste sen benden guzel anlatmissin.. olay kendime guven olayi degil..tamamen bambaska bir durtu.. baska kadinlara bakma olayi asabimi bozuyor rahatsiz oluyorum.. gel kardesim sarilayim bi sana ya hele sukur ben gibi biri cikti :KK70: az evvelki arkadaslardan sorunun nedenini anladim ama benle ayni dusuncede birinin olmasi beni rahatlatti..demekki problemli degilim bacim ya

Ay ben okurken daraldım,eşiniz napsın?
Eşinizi de böyle darlıyor musunuz?
Yapmayın gözünüzü seveyim ya. Güzel de hatunmuşsunuz yani,ne gerek var böyle saçma triplere.
Kendinizi de eşinizi de darlamayın.
Yok ya esimin olan bitenden haberi yok garibim..ben kendi kendime eziyet ediyorum :KK70:

Yaa bende aynı durumdayım ve bi de hamileyim. Eski fit fıstık hallerimi özlüyorum fotoğraflarıma bakıp. Baştan beri 6kilo aldım. Eşim hala öylesin fıstıksın vs diyo da gel de anlat :KK43:
Tv de gözü takılıyomuş gibi geliyo çok şükür şu survivor bitti de ince kızları görmüyo artık. Psikopat gibi olucam yakında nereye kadar engelleyebiliriz ki. En iyisi kuruntu yapmamak ama işte yapabilene !

benim de böyle bir sevgilim vardı, hiç çekemiyordum.. çok sıkıntı, bir psikologa gidebilirsiniz, rahatlarsınız terapi alırsanız. ya da olumlamalar diye yazarsanız google a , birçok rahatlatıcı yazıya ulaşabilirsinizz.

Ay yok :) Allah korusun o kadar kiskancligim yok.. Aslinda guzel olan seyleri kiskanirim..ama oyle kotu bir kiskanclik degildir.. sahane guzel arkadaslaeim var bakar kiskanirim takdir ederim guzellikleri.. ama bu kiskanclik daha cok fiziki anlamda prim yapan bayanlara karsi.. ya sosyal paylasim siteleri var mesela herkesin kullandigi ya adim basi seksi kadinlarla dolu paylasimlar.. ve ben esimin o kadinlari girmesini istemiyorum :) yaa gerizekaliyim herhalde ben..evet evet kesin oyle :KK43:
Seni anliyorum ilk zamanlar ben de böyleydim hastalik derecesinde kiskanirdim esimi. Yurt disindayim burada kadin vucudu cok sergileniyor, disarda dolasirken reklam panolarinda ic camasirli ya da tamamen ciplak kadin fotograflari oluyor. Ben cildiriyordum esim bakarsa diye. Ona da kendime de zehir ediyordum herseyi.
Ha simdi ne oldu, evleneli 4 sene oldu o cilgin ask baya bi yatisti :-) iyiki de oyle oldu normal bir insana döndüm cok sükür.

Bir de kadinlar da eslerimizin etrafinda ille karisini biraksin beni sevsin derdinde degiller biz kendi kendimiz popolarini kaldiriyoz adamlarin.

Zamanla gecer merak etme :)

vallahi bende böyleyim ya,nişanlımla aramızda epey yaş farkı var güzelde gençte bulur ama bazı kadınlar var ki o kadar dikkat çekici giyinen şahsen ben bile dönüp bakıyorum haliyle nişanlımın bakma düşüncesi beni kızdırıyor ben bu kadar dikkat çekici olamam diyebiliyorum.Film,dizilerde kıskandım mı bilmiyorum ama nişanlım günde iki film izlemese uyuyamayacak biri.Mutlaka görüyor izliyordur.Ama size katılıyorum yakışan giysin,ama sırf dikkat çekmek için giyinenlerden hoşlanmıyorum.Neyse ki benim nişanlımda bir erkeği beğendiğimi baktığımı görse kıskanır :KK76:

bende 1.40 boyumla fazla güveniyorum galiba kendime. erkek arkadaşıma ben güzelleri hatta güzel olmasalar bile iddialı giyinen bayanları gösteriyorum. anaaa baksana ne giymiş falan diye. manyak mıyım ben ya:rolleyes:

Şimdi konunun sizin güzel olup olmamanızla hiçbir alakası yok. Boşuna anlatmışsınız o kadar. İyki güzellik yarışmasına da girmemişsiniz. Orda seçilen kızların bunca yıldır anca beş tanesi güzeldir. Benim hiç öyle kıskançlıkşarım yok ya çirkinim ya ego sahibi demekki. Hayırlısı

Yahu kizlar ben mi anlatamiyorum anlamadim ki :KK70: konu guzellik degil.:) ki diyorum ben bile guzel bi hatun gorumce masallah ceken biriyim..asla guzellikte degilim cunku guzellik gerrrcek anlamda goreceli... ben ayseye gore sahaneyimdir ama fatma beni vasat bulur :) her neyse konu esimin baska kadinlaei gormesi.. nasil anlatayim mesela esim liv tyleri cok begenir diyelim kadini haebi anlamda bende begeniyorum o yuzden sorun olmuyo.. ama ne biliyim her yerde bugun yari ciplak kadinlar var ama her yerde ve esimin onlari goruyo olmasi beni degisik bir bicimde incitiyor.. bu yani olay.. aa o guzel bu guzel degil..kadin tipsizdir ama gogusleri dopdolgundur eli inceciktir flan esimin onlari gormesi beni mitsiz ediyor.. bende sisman miyim degilim tamam hadi hafif balik etli olmaya dogru gittim.. ama bu esime karsi olan bir kiskancligim kadinlara karsi degil :) yahu umarim anlatabilmisimdir:KK70:
Ben de aynı böyleyim yaa. Ben de eşimin açık giyimli kadınlara bakmasını istemiyorum. Ne niyetle baktığını bilemeyeceğimize göre bakmasın. O da ben açık saçık giyineyim ve herkes bana baksın istemiyor. Kimse de ben güzelim kocam başkasından etkilenmez demesin. Kadınların açık yerleri etkiler illa ki.

Bir de niye inceliğe açıklığa takılıyorrsunuz.Filmlerde yüzü çok güzel öyle kkadınlar varki. Mesela charlize Theron. Kadın kaç yaşına gelmiş ama hala bebek gibi. Filmi değil onu izliyorum mesela ben onun oynadığı filmlerde. Ya da geçen bir dinozor filmi varfı sinemada. Böyle kızıl çilli bir hatun vardı estetikli yüzü vardı ama çok hoştu ya orda da ona bayıldım:) fizikten çok ona takılın. Fiziği hee gün spor yaparaksiz de bbulursunuz ama o charlie denen kadının yüzü cıkkss bulamazsınız. Bu sadece bir örnek ben o kadına bayıldığım için

Yaa bende aynı durumdayım ve bi de hamileyim. Eski fit fıstık hallerimi özlüyorum fotoğraflarıma bakıp. Baştan beri 6kilo aldım. Eşim hala öylesin fıstıksın vs diyo da gel de anlat :KK43:
Tv de gözü takılıyomuş gibi geliyo çok şükür şu survivor bitti de ince kızları görmüyo artık. Psikopat gibi olucam yakında nereye kadar engelleyebiliriz ki. En iyisi kuruntu yapmamak ama işte yapabilene !
Sen su an daha fistik olmussundur bencw esin hakli :anneadayı::KK68::KK68::KK68: :) survivor bebi etkilemedi allahtan izlemedik :KK70: ama evet kuruntu yapmamaya bakmak gerekiyor ama insan iste bi problem yapmazsa catlar:)

Bir de niye inceliğe açıklığa takılıyorrsunuz.Filmlerde yüzü çok güzel öyle kkadınlar varki. Mesela charlize Theron. Kadın kaç yaşına gelmiş ama hala bebek gibi. Filmi değil onu izliyorum mesela ben onun oynadığı filmlerde. Ya da geçen bir dinozor filmi varfı sinemada. Böyle kızıl çilli bir hatun vardı estetikli yüzü vardı ama çok hoştu ya orda da ona bayıldım:) fizikten çok ona takılın. Fiziği hee gün spor yaparaksiz de bbulursunuz ama o charlie denen kadının yüzü cıkkss bulamazsınız. Bu sadece bir örnek ben o kadına bayıldığım için
Yani bende yuz guzelligini daha sey bulurum..ne derler o kelimeue? :) yuz gyzelligi onceligimdor zaten.. burda anlatmak istedigim zaten fitlikleri degil..ciplak olmalari.. ki sanirim her kadin muhakkak kiskaniyordur

Seni anliyorum ilk zamanlar ben de böyleydim hastalik derecesinde kiskanirdim esimi. Yurt disindayim burada kadin vucudu cok sergileniyor, disarda dolasirken reklam panolarinda ic camasirli ya da tamamen ciplak kadin fotograflari oluyor. Ben cildiriyordum esim bakarsa diye. Ona da kendime de zehir ediyordum herseyi.
Ha simdi ne oldu, evleneli 4 sene oldu o cilgin ask baya bi yatisti :-) iyiki de oyle oldu normal bir insana döndüm cok sükür.

Bir de kadinlar da eslerimizin etrafinda ille karisini biraksin beni sevsin derdinde degiller biz kendi kendimiz popolarini kaldiriyoz adamlarin.

Zamanla gecer merak etme :)
E ama bacim bizimde 4 yil oldu aeninki gecmis benimki sonradan basladi :KK70: psikopata bagladim :) senin isinde daha zor olmus ama esinde o taraklarda bezi olmadiyi brlli..senknkinde var mi dersen vallahi benim garibanin da yok ama iste şeytan dürtüyor icten hehe :KK70:

X