Kıskanılmak ayrı dert,kıskanılmamak ayrı

Aynen kovalar öyledir zaten. Yay normalde kiskanc olabiliyor aslinda

Aynen kovalar öyledir zaten. Yay normalde kiskanc olabiliyor aslinda
Evet biraz fazla gururluyuz.erkek arkadasım beni kıskandırmaya calısıyor farkındayım ama hayatta belli etmem.belki ark sevgiliside öyledir,kıskançtır ama belli etmiyordur diyorum ama arkadaşım şimdiye kadar belli ederdi öyle olsa diyor

Anliyorum canim. Senin erkek arkadasinin burcu ne peki?

Valla bişey diyim mi bnm sevgilim deli gibi kıskanır başta o kadaaaaar hoşuma gidiyodu ki
ama artık çok bunaldım daha dün kavga ettik bu konu yüzünden . herşeyime karışıyo bakımlı bi hatundum ta ki 9 ay öncesine kadar. çok özlüyorum o hallerimi bu yüzden trip attım ikna etme çabalarındayım . haberi olmadan nefes alamıyorum . bu çok sıkıcı bi durum sakın kaşınmasın

Bence kesinlikle dertsiz başına dert açmasın,ne eşim ne de ben kıskanmayız birbirimizi hiç de hoşlanmam nedense bilmiyorum karakterimde yok,onunda yok ve böyle kafam okadar rahat ki.
Arkadaşına söyle kıskanmamsı kesinlikle onu sevmemesi manasına gelmez canlı örnek benim işte hiç kıskanmam ama gayet çok seviyorum
(6 yıllık evliyim bu arada 5 yılda sevgiliydik)

sımdı kıskanıp kıskanmadıgını ogrenmek ıcın bırsuru abuk subuk sey yapmaya kalkısır sonra boyle oldu soyle oldu der kadın mılletı ıste

Kendiside öyle,çok bakımlı,giyinip kuşanmayı,makyaj yapmayı sever.sevgilisininde çok hoşuna gidiyormuş.e ne güzel işte diyorum.27 yaşına kadar birinin akıl vermesiylemi geldin,adam 1 senedir hayatında,kıskançlık yapsa zoruna gider diyorum ama seven insan azda olsa kıskanırmış.adamda Arkadaşımın istedigi hersey mevcut,birazda bu olacakmış.doyumsuzmudur nedir :) sizede mutluluklar tatlım inşallah Anlayış gösterir senin sevgilinde

Bende temmuzda 4 yıllık evli olacağım inşallah.Benim eşim kıskanç.Beni çok sevdiğine eminim kendine güvenide tam.Kıskanmak karakter meselesi karşıdakiyle yada özgüvenle ilgisi yok.Kıskançlık geçmiyor malesef nasıl başlarsa öyle

Bence siz mantıklı olanı söylemişsiniz..Bey efendi arkadaşınızdan eminse,ona güveniyorsa kıskanmıyordur..Zaten ortada bir güven problemi yoksa neden kıskansın ki? Bence arkadaşınıza söyleyin bunu kafasına takmasın ve asla kıskandırma çabalarına girmesin..Çok çocukca durur ve ilişkisine zarar verir..

Kesinlikle öyle.bugün bi daha konuşacağım inşallah söylediklerimi düşünmüştür :) Sağolun kızlar hepiniz

Evet karakter meselesi.mesela bende biraz kıskancım ama beni kesseler hissettirmem karşımdakine.o konuda çok gurur yaparım.herkesin huyu farklı işte,karşındaki insan senin istediğin iyi huylara sahipse fazlasını kurcalamamak Lazım

neden kıskanılmak istenen insana kıskanç olmayan kişi. kıskanılmak istemeyen insana deli gibi kıskanç kişi rast gelir.. deliricem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…