- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
-
- Konu Sahibi bella-donna
Allah daim etsin mutluluğunuzuBence kesinlikle dertsiz başına dert açmasın,ne eşim ne de ben kıskanmayız birbirimizi hiç de hoşlanmam nedense bilmiyorum karakterimde yok,onunda yok ve böyle kafam okadar rahat ki.
Arkadaşına söyle kıskanmamsı kesinlikle onu sevmemesi manasına gelmez canlı örnek benim işte hiç kıskanmam ama gayet çok seviyorum
(6 yıllık evliyim bu arada 5 yılda sevgiliydik)
Hayatın bir oyunu olsa gerek :)neden kıskanılmak istenen insana kıskanç olmayan kişi. kıskanılmak istemeyen insana deli gibi kıskanç kişi rast gelir.. deliricem yaa
Yaniii hepımız oyle degılmıyızSonra kendi suçsuz olur değilmi :)
bugün bu 2. sorgulayışım.. (neden lezzetli yiyecekler kilo aldırır .. lezzetsiz olanlar zayıflatır)Hayatın bir oyunu olsa gerek :)
Evet kıskanıncada yok beni kısıtladı vs :) gerçekten biz Kadınlardan korkulurYaniii hepımız oyle degılmıyız
delırtıyoruz adamları kıskanmaları ıcın sonra kıskandı bana soyle dedı trıp attı bılmem ne yaptı dıye dertlenıyoruz :)
bu konuda ben kadınları haksız buluyorum dertsız basımıza dert arıyoruz sankı ,Evet kıskanıncada yok beni kısıtladı vs :) gerçekten biz Kadınlardan korkulur
Haha, bak buda doğru. Demekki Herşey 4x4 lük olmuyor hayatta.istediğin şeylere ulaşmak için bazı şeylerden feragat etmen lazım,yada bazılarına göz yumman lazımbugün bu 2. sorgulayışım.. (neden lezzetli yiyecekler kilo aldırır .. lezzetsiz olanlar zayıflatır)
kilo almayı göze alacak kadar cesaretliyim.. yiyorum valla banane bananeHaha, bak buda doğru. Demekki Herşey 4x4 lük olmuyor hayatta.istediğin şeylere ulaşmak için bazı şeylerden feragat etmen lazım,yada bazılarına göz yumman lazım
Afiyet olsun.sanada bebişinede can kan olsun yediklerin.can boğazdan gelir ye gitsinkilo almayı göze alacak kadar cesaretliyim.. yiyorum valla banane banane
doğumdan sonrada bakalım böyle diyecekmiyim.. 100 kiloya varmak üzereyim ha gayretAfiyet olsun.sanada bebişinede can kan olsun yediklerin.can boğazdan gelir ye gitsin
Olsun her çıkışın bir inişi vardırdoğumdan sonrada bakalım böyle diyecekmiyim.. 100 kiloya varmak üzereyim ha gayret
inş. :)Olsun her çıkışın bir inişi vardır
Rica ederiz canım :)Kesinlikle öyle.bugün bi daha konuşacağım inşallah söylediklerimi düşünmüştür :) Sağolun kızlar hepiniz
bide böyleleri var degilmi?evlenene kadar hic biseyine karismaz,evlendikten sonra attigin adimi sorar.ben genelde bu tarz olanlari duydugun icin arkadasimada belki kiskanctir ama belli etmiyordur diyorum.olurmu öyle sey diyor.benimde var akrabalardan tanidiklarim,evlendikten sonra kisitlamalar,kiskancliklar cikti ortaya.buda öyle biriyse cok gülerim arkadasima,istedigin hersey oluyor diye :) kendisi pek kisitlanmaya gelemezdeEvlendikten sonra ya da nisanlanma surecinden sonra gosterir kiskancligini..benm esim de oyleydi sevgilyken neler giyer ne makyaj yapardim dekolte filan bir kere de bana demedi taki nisanlandik topuklu giyme, orasi acik, bu kisa degiilmi, hatta ayakkabi baglarken bile kapinjn onunde egilme, hatta ve hatta ben evde sort giydim onun icin suslendm bana ilk dedigi sen bole balkona cikmadn dimk..guler mjsjn aglarmisin,