Kıskanılmak ayrı dert,kıskanılmamak ayrı

Anlasiyorlarsa, seviyorlarsa böyle şeylere kafa yormasin. Evlenilemeyecek ve uzak durulmasi gerekecek kadar kiskanc olsaydi 1 sene içinde mutlaka anlardi. Bos şeyler bunlar bos.. Guzel seylere odaklansin. Allah mesut etsin..
Artık kafasına kim soktuysa seven insan kıskanırmış.dedim belki kıskanıyordur ama sana belli etmiyordur kaybetmemek için,onu nasıl anlarım dedi bu seferde.bu fikirden vazgeçirsem iyi olacak.saçma sapan bişey için güveni sarsılacak adamın

Onu dedimde dalgamı geçiyorsun dedi.yani örnek verdim kıskançlıktan biten ilişkileri falan ama yok kar etmedi.ne yapmak istiyor anlamış değilim
ya ama bi bakımdan da haklı şimdi öyle çok aşırı olmasada bende arada tatlı kıskançlıklar görmek isterim ya ne o öyle diğeride hep boşvermişlik hali gibi ya istemiyorsa devam etmesin yada sorsun hiç kıskançlık huyun varmı diye ne olcak ki zaten der , belki de adam içten içe kıskançlıktan patlıyorda belli etmiyor bazılarıda böyle sinsi oluyor gözlemlesin iyice halini tavrını, belli eder illaki.

ya ama bi bakımdan da haklı şimdi öyle çok aşırı olmasada bende arada tatlı kıskançlıklar görmek isterim ya ne o öyle diğeride hep boşvermişlik hali gibi ya istemiyorsa devam etmesin yada sorsun hiç kıskançlık huyun varmı diye ne olcak ki zaten der , belki de adam içten içe kıskançlıktan patlıyorda belli etmiyor bazılarıda böyle sinsi oluyor gözlemlesin iyice halini tavrını, belli eder illaki.
Onunda beklentisi sanırım bu ufak tefek kıskançlıklar.çünkü arkadaşım onu giyme buraya gitme vs böyle şeylere gelebilen biri değil,kimseden akıl almaz normalde.acaba sorsa çocuk yanlış anlarmı?en mantıklısı sormak gibi.yoksa küçük oyunları eline yüzüne bulaştırıp ilişkinin suyunu çıkaracak

Sahsen ben arkadasinizin bu sirf ego tatmini icin gereksiz dusuncesini kafama dert edip birde cozum uretmek adina konu acmazdim buraya.
Bosverin..kendi ozel iliskisi..ne yapiyorlarsa yapsinlar

Artık kafasına kim soktuysa seven insan kıskanırmış.dedim belki kıskanıyordur ama sana belli etmiyordur kaybetmemek için,onu nasıl anlarım dedi bu seferde.bu fikirden vazgeçirsem iyi olacak.saçma sapan bişey için güveni sarsılacak adamın

Seven insan kiskanir ama olculu ve kiskanmasi gereken zamanda kiskanir. Arkadasiniz bir kadina yarasir şekilde davranıyorsa kiskanclik tartismalari gündeme gelmez. İlla kiskandiracagim derse basarir ama dediğin gibi güven sarsarak. Değer mi ? Bunu da o düşünsun..

Sahsen ben arkadasinizin bu sirf ego tatmini icin gereksiz dusuncesini kafama dert edip birde cozum uretmek adina konu acmazdim buraya.
Bosverin..kendi ozel iliskisi..ne yapiyorlarsa yapsinlar
Aslında Haklısın,belki ilk defa bişey danışıyor diye geri çevirmek istemedim :) pek danışan biri değildir,kendinden başka kimseyi dinlemez.zaten tatmin etmedi cevabım onu.ne bekliyordu veya ne bekleyebilir diye konu açtım bende.burdaki cevaplara yakın cevaplar verdim çünkü

Seven insan kiskanir ama olculu ve kiskanmasi gereken zamanda kiskanir. Arkadasiniz bir kadina yarasir şekilde davranıyorsa kiskanclik tartismalari gündeme gelmez. İlla kiskandiracagim derse basarir ama dediğin gibi güven sarsarak. Değer mi ? Bunu da o düşünsun..
Dediğim gibi oda çok olgundur.ilişkilerinin sorunsuz gidiyor olmasıda zaten ikisininde çok olgun olması bana göre.şimdi en ufak bi oyun,taktik karşı tarafa nasıl yansıyacak,bencede değmez

benim sözlümde beni hiç kıskanmaz ve bende birazcık kıskanılmak isterim yani, 10 erkekle bi kafeye gidiyorum desem gitme demez :KK43: kılık kıyafete hiç karışmaz hatta çok kapalı giyinmişsin az makyaj yapmışsın bile der, o çok uzun der :)) buna ragmen bana seni kendimden bile kıskanıyorum dedi hiç belli olmuyor ama :))

Kiskanilmak bazen guzel bazen kotu
10yillik evliyim hala esim.fazlaca kiskanc
Giysimden gittigim yere arkadasima kadar karisir
Hani kiskanc adam sonradan gecer falan diye dusunulmesin gecmiyo o
O adam kiskansa bu seferde sıkıldim der.

benim sözlümde beni hiç kıskanmaz ve bende birazcık kıskanılmak isterim yani, 10 erkekle bi kafeye gidiyorum desem gitme demez :KK43: kılık kıyafete hiç karışmaz hatta çok kapalı giyinmişsin az makyaj yapmışsın bile der, o çok uzun der :)) buna ragmen bana seni kendimden bile kıskanıyorum dedi hiç belli olmuyor ama :))
Demekki bazı insanların yapısında yok güveniyor hem kendine hem sevgilisine

Kiskanilmak bazen guzel bazen kotu
10yillik evliyim hala esim.fazlaca kiskanc
Giysimden gittigim yere arkadasima kadar karisir
Hani kiskanc adam sonradan gecer falan diye dusunulmesin gecmiyo o
O adam kiskansa bu seferde sıkıldim der.
Aynen ya cok kıskanç insanla hayat bitmez ya

Sevgilisi ikizler veya kova burcu mu acaba? Kovalar ve ikizler pek kiskanc olmuyo
Sevgilisinin burcunu bilmiyorum ama Kasım sonuna dogru hediye falan almıştık beraber.büyük ihtimal yay falandır.kendisi Aslan Burcu.mesela ben kovayım bende biraz kıskancım ama hiç belli etmem.aşırı kıskançlığa da gelemem o insandan soğurum :)

X