Kıskanılmak ayrı dert,kıskanılmamak ayrı

Bence kesinlikle dertsiz başına dert açmasın,ne eşim ne de ben kıskanmayız birbirimizi hiç de hoşlanmam nedense bilmiyorum karakterimde yok,onunda yok ve böyle kafam okadar rahat ki.
Arkadaşına söyle kıskanmamsı kesinlikle onu sevmemesi manasına gelmez canlı örnek benim işte hiç kıskanmam ama gayet çok seviyorum:21:
(6 yıllık evliyim bu arada 5 yılda sevgiliydik)
Allah daim etsin mutluluğunuzu :KK68: benim erkek arkadaşımda öyle çok belli etmez ama bu konu açılmıştı bizim aramızda ve o aşırı kıskançlık ilişkiye zarar verir,hayatı çekilmez yapar ama normal düzeydeyse iyidir demişti.karakter meselesi kesinlikle

bugün bu 2. sorgulayışım.. (neden lezzetli yiyecekler kilo aldırır .. lezzetsiz olanlar zayıflatır) :KK14:
Haha, bak buda doğru. Demekki Herşey 4x4 lük olmuyor hayatta.istediğin şeylere ulaşmak için bazı şeylerden feragat etmen lazım,yada bazılarına göz yumman lazım :KK66:

Evlendikten sonra ya da nisanlanma surecinden sonra gosterir kiskancligini..benm esim de oyleydi sevgilyken neler giyer ne makyaj yapardim dekolte filan bir kere de bana demedi taki nisanlandik topuklu giyme, orasi acik, bu kisa degiilmi, hatta ayakkabi baglarken bile kapinjn onunde egilme, hatta ve hatta ben evde sort giydim onun icin suslendm bana ilk dedigi sen bole balkona cikmadn dimk..guler mjsjn aglarmisin,

Evlendikten sonra ya da nisanlanma surecinden sonra gosterir kiskancligini..benm esim de oyleydi sevgilyken neler giyer ne makyaj yapardim dekolte filan bir kere de bana demedi taki nisanlandik topuklu giyme, orasi acik, bu kisa degiilmi, hatta ayakkabi baglarken bile kapinjn onunde egilme, hatta ve hatta ben evde sort giydim onun icin suslendm bana ilk dedigi sen bole balkona cikmadn dimk..guler mjsjn aglarmisin,
bide böyleleri var degilmi?evlenene kadar hic biseyine karismaz,evlendikten sonra attigin adimi sorar.ben genelde bu tarz olanlari duydugun icin arkadasimada belki kiskanctir ama belli etmiyordur diyorum.olurmu öyle sey diyor.benimde var akrabalardan tanidiklarim,evlendikten sonra kisitlamalar,kiskancliklar cikti ortaya.buda öyle biriyse cok gülerim arkadasima,istedigin hersey oluyor diye :) kendisi pek kisitlanmaya gelemezde:KK76:

X