- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
Biliyorum kızlar kulağa çok kötü geliyor.Ben de çaresizim ama geçmişi de değiştiremiyorum ne yazık ki.İşler çok ciddiye bindi bana yüzük dahi taktı yakın bir zamanda nişanlanmayı planlıyoruz.Yani sevmiyor desem o da değil ama bu durumu ben de kabul edemiyorum artık.Yani 1 değil 2 değil
Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Ayy şaka gibiiBenim kocamda bu rakam 50'dan fazlaydı, bide böbürleenerek anlatmıştı(devamlı isveçe,norveçe,rusyaya,taylanda gidiyordu gençliğinde)
Şu an kendisi çok iyi bir eş
Bence böylesi daha iyi, zevkini almış, ilerde parayı bulunca azmaz.
Herkesin vereceği hesap kendini ilgilendirir. 3ncu kişilere ne laf ne de kinamak düşmez.Gençlik nereye gidiyor böyle ya onu bunu bırakın Allah'a ne hesap verecekler bunlar .. İster 1 kişiyle ister 10 ister 100 hepsi haksızlık yapmış. Kaderinde yazan kişiye ihanet etmiş olur... Esefle kınıyorum.
şunu cidden merak ediyorum kaderdeki kişi nasıl anlaşılıyor ?Gençlik nereye gidiyor böyle ya onu bunu bırakın Allah'a ne hesap verecekler bunlar .. İster 1 kişiyle ister 10 ister 100 hepsi haksızlık yapmış. Kaderinde yazan kişiye ihanet etmiş olur... Esefle kınıyorum.
Aynen miss. Ki bir iliskimi sirf bundan bitirmistim bakir degil diye yolladim baba evine ahahah :)
aynen yaaa nasıl bır cevap ne kaderi,kader senın seçtiğin,e kime ihanet ayy iyi sormuşun bacımşunu cidden merak ediyorum kaderdeki kişi nasıl anlaşılıyor ?
Kızlar merhaba.Benim derdim sevgilimin geçmişiyle.Benden önce 10'u aşkın kızla beraber olmuş,sorduğumda söyledi inkar etmeden.Çok kıskanç bir yapım yoktur ilk başlarda pek dert etmedim ama bu durum zaman geçtikçe aşırı rahatsız etmeye başladı beni.Onunla konuşma geçmişi eşelemek istemiyorum ve bu yüzden hep içime atıyorum kafayı yeme seviyesindeyim.2 yıldır beraberiz.Bir kere dayanamayıp sordum trip atar gibi ama zaten bu kadar zaman geçti hepsini unuttum kızmanı gerektirecek bir durum yok diyor.Bu arada kendisi gerçekten mükemmel bir sevgili çok ilgili seven üzerime düşen.Hatta çoğu zaman ben erkek tarafıymışım gibi odunluk ediyorum
Benimle evlenmeyi düşündüğünü defalarca söyledi ailesine anlattı.Görünüşte hiçbir sıkıntı yok gibi görünüyor ama benim içim içimi yiyor.Bir de seks konusunda fazla iştahlı sürekli konuşmak vs. istiyor.Ben de bu tür konularda çok dar görüşü değilimdir ama bi yerden sonra yetememe eksik hisssetme durumu oluyor ne yazık ki.Çok ikilemde kalıyorum yardım edin lütfen.Görünüşte hiçbir sorun yok ama ben bu konudan ötürü kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım yardım edin lütfen