Kıskançlık :(

Benim kocamda bu rakam 50'dan fazlaydı, bide böbürleenerek anlatmıştı(devamlı isveçe,norveçe,rusyaya,taylanda gidiyordu gençliğinde)
Şu an kendisi çok iyi bir eş
Bence böylesi daha iyi, zevkini almış, ilerde parayı bulunca azmaz.
Hpv testi yaptırdınız mı? Hpv'nin 16. ve 18. türü kadınlarda serviks kanserinin en buyuk sebebi, serviks kanseri olanların %100'üne yakınında çıkıyor. Kanser ilk evrelerde tedavi edilmeyip gelişirse 5 yıl içinde öldürüyor. Aktif cinsel yaşamı olan kişilerde çok aşırı derecede yaygın ve prezervatif geçişi engellemiyor.

Ne yaşamışsa yaşamış, ne yaşanmışsa yaşanmış sen hayatında mıydın ? Hayır.. Öyleyse seni ilgilendiren bir durumda yok. Yaşadıkları sadece kendisini ilgilendirir. Kişilerin cinsel deneyimler yaşaması onun anormal yada kötü olduğunu göstermez aksine olası ve normal durumlar bunlar. Mutlu bir ilişkin olduğunu söylemişsin bence daha fazla mahfetmeye uğraşma. Geçmişe değil geleceğe odaklan.

Hpv testi yaptırdınız mı? Hpv'nin 16. ve 18. türü kadınlarda serviks kanserinin en buyuk sebebi, serviks kanseri olanların %100'üne yakınında çıkıyor. Kanser ilk evrelerde tedavi edilmeyip gelişirse 5 yıl içinde öldürüyor. Aktif cinsel yaşamı olan kişilerde çok aşırı derecede yaygın ve prezervatif geçişi engellemiyor.

Tabiki yaptırdım, hatta o istedi yaptırmamızı beraber bütün cinsel bulaşıcı hastalıklar için test yaptırdık .

on kadınla yatarken korunmuş mu? kadınlardan birini hamile bırakmış mı? herhangi bir bulaşıcı hastalığı var mı? bence dert edilecek şey bunlar. yani düşününki bu ülkede bu kadar genel ev hayat kadını var ama binlerce yani önüne geçilemez bir sektör olmuş, hepsini geçtim yıl 2015 herkes istediği hayatı yaşarken insanlar birbirini yargılamamayı öğrenme yolunda. üniversitelerde sevgililer birlikte yaşımaya başladılar, bakire kadın neredeyse kalmadı. "senden önce başkasına dokunmadım" diyen adam sizce dürüst müdür? sevgiliniz dürüst ve yaptığı işin arkasında duran bir adam. başka biri gelip size bir kişiyle yaptım yada hiç kimseyle seks yapmadım dese inanır mısınız? ben inanmam.. bilmiyorum benim bugüne kadar gördüğüm çevremi böyle yada herkes inanmak istediğine mi inanıyor? benim en son tanıdığım bakir adam lisedeydi.. sonra görmedim duymadım.. bilmiyorum belki ben yanılıyorumdur ama.. sevgilinizi mükemmel olarak tanımlamışsınız bırakın öyle kalsın. sizinle tanışana kadar bir gün sizin gibi biriyle karşılaşıp evlenme kararı alacağını bilemezdi. geçmişiyle yargılamak çok saçma.

canım seni çok iyi anlıyorum ya benimde böyle bir konum var. gerçi senin 2 yıllık oturmuş bir ilişkiymiş benim ilişkim daha 3 aylık bile olmadı. hatta seninki yine 10 kişiyle kalmışsa iyi benimkinin daha beter sayıyı bile bilemiyorum :) ben kendim ettim kendim buldum yani kurcaladım geçmişini o da dürüst olucam dedi anlattı ama diyorum ki keşke hiç bilmeseydim. öğrendikten sonra insan ister istemez kafasına takıyor bak 2 sene olmuş sindirememişsin bende mi böyle olucam acaba :KK43: ama ben geçmiş önemli değildir benden sonrası önemlidir düşüncesindeydim hep o yüzden de sırf bu yüzden bana bir yanlışı yokken ayrılmak istemedim. ama en ufak bir yanlışında arkama bakmayacağımı biliyor ona göre davransın işte eski hayatında takılı kalıp o günleri özlerse de kendi kaybeder :KK14:

sen kaç kişiyle birlikte oldun o sorun yapıyor mu? sonuçta bilerek başladınız ilişkiye şimdi sorun etmek niye kendine eziyet ediyorsun.

Allah Allah 10 bir tek bana mı normal bir sayı olarak geldi ya :KK70:kaç yaşında bu adam
olur yani konu sahabı, dert eyleme böyle şeyleri, bitmiş gitmiş ki onlar hayatında sen varsın. takılma geçmişe, geçmiş bırak geçmişte kalsın, eşeledikçe bugüne taşırsın adam da dur bakalım neymiş bu kadar taktığı der geçmişe bir göz atıverir aman diyeyim.

Kızlar merhaba.Benim derdim sevgilimin geçmişiyle.Benden önce 10'u aşkın kızla beraber olmuş,sorduğumda söyledi inkar etmeden.Çok kıskanç bir yapım yoktur ilk başlarda pek dert etmedim ama bu durum zaman geçtikçe aşırı rahatsız etmeye başladı beni.Onunla konuşma geçmişi eşelemek istemiyorum ve bu yüzden hep içime atıyorum kafayı yeme seviyesindeyim.2 yıldır beraberiz.Bir kere dayanamayıp sordum trip atar gibi ama zaten bu kadar zaman geçti hepsini unuttum kızmanı gerektirecek bir durum yok diyor.Bu arada kendisi gerçekten mükemmel bir sevgili çok ilgili seven üzerime düşen.Hatta çoğu zaman ben erkek tarafıymışım gibi odunluk ediyorum :KK53:
Benimle evlenmeyi düşündüğünü defalarca söyledi ailesine anlattı.Görünüşte hiçbir sıkıntı yok gibi görünüyor ama benim içim içimi yiyor.Bir de seks konusunda fazla iştahlı sürekli konuşmak vs. istiyor.Ben de bu tür konularda çok dar görüşü değilimdir ama bi yerden sonra yetememe eksik hisssetme durumu oluyor ne yazık ki.Çok ikilemde kalıyorum yardım edin lütfen.Görünüşte hiçbir sorun yok ama ben bu konudan ötürü kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım yardım edin lütfen :KK43:
Seni seçtiğine göre eksik hissetmesi gereken diğer kız arkadaşları :KK66: demek ki sevgilinizin aradığı bir nitelik o kızlarda değil sen de varmış :KK52: abartma fazla :KK12:

Allah Allah 10 bir tek bana mı normal bir sayı olarak geldi ya :KK70:kaç yaşında bu adam
olur yani konu sahabı, dert eyleme böyle şeyleri, bitmiş gitmiş ki onlar hayatında sen varsın. takılma geçmişe, geçmiş bırak geçmişte kalsın, eşeledikçe bugüne taşırsın adam da dur bakalım neymiş bu kadar taktığı der geçmişe bir göz atıverir aman diyeyim.
bana da normal geldi hattta sorun bende mi düşündüm:)

yani bence de öyle gözleri döndürecek bir sayı değil yirmilerinin sonunda otuzlarının başında bir erkek için.
sayıya göre yargılamak mantıksızlık , eline kız eli değmmeiş olup aldatani saçma sapan tavırları olan da yığınla erkek var. hem de insanların bişeyleri bilip yaşaması gayet normal. demek ki norma düşüncem :)

sayıya göre yargılamak mantıksızlık , eline kız eli değmmeiş olup aldatani saçma sapan tavırları olan da yığınla erkek var. hem de insanların bişeyleri bilip yaşaması gayet normal. demek ki norma düşüncem :)
aldatmak zaten sayıdan çok niyetle alakalı bir durum. 50 sevgilisi olup da 50sini tek eşli yaşamış bir adamın değil de 2 sevgilisi olup ikisini aynı anda idare etmiş adamın aldatma ihtimali var bence. sayıdan çok karaktere bakmak lazım.

Kızlar merhaba.Benim derdim sevgilimin geçmişiyle.Benden önce 10'u aşkın kızla beraber olmuş,sorduğumda söyledi inkar etmeden.Çok kıskanç bir yapım yoktur ilk başlarda pek dert etmedim ama bu durum zaman geçtikçe aşırı rahatsız etmeye başladı beni.Onunla konuşma geçmişi eşelemek istemiyorum ve bu yüzden hep içime atıyorum kafayı yeme seviyesindeyim.2 yıldır beraberiz.Bir kere dayanamayıp sordum trip atar gibi ama zaten bu kadar zaman geçti hepsini unuttum kızmanı gerektirecek bir durum yok diyor.Bu arada kendisi gerçekten mükemmel bir sevgili çok ilgili seven üzerime düşen.Hatta çoğu zaman ben erkek tarafıymışım gibi odunluk ediyorum :KK53:
Benimle evlenmeyi düşündüğünü defalarca söyledi ailesine anlattı.Görünüşte hiçbir sıkıntı yok gibi görünüyor ama benim içim içimi yiyor.Bir de seks konusunda fazla iştahlı sürekli konuşmak vs. istiyor.Ben de bu tür konularda çok dar görüşü değilimdir ama bi yerden sonra yetememe eksik hisssetme durumu oluyor ne yazık ki.Çok ikilemde kalıyorum yardım edin lütfen.Görünüşte hiçbir sorun yok ama ben bu konudan ötürü kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım yardım edin lütfen :KK43:
Sizden önce başkasının olmuş zaten birde bazı şeylere iştahlı diyorsunuz 10 u aşkın bayanla çıkmış ve siz deliler gibi seviyorsunuz PESS

Sana dürüstlük yapıp söylemiş. Neden kıskanıyorsun ki? Ha on kişi ha 20, ya da bir. İnsan unutamadıktan sonra o bir kişiyi de unutamaz yani. MAdem evlenmeyi düşünüyor bari nişan falan yapın. Bu tarz meseleleri konuşabilirsin de, icraata geçirme sakın. Evlenmeden yapma yani. Sonra başına kakar. Evlenmek istemez.

Sevgilinin geçmişini kurcalamak, onunla kurulmak istenen geleceği yok etmekten başka bir şeye yaramaz.
Geçmiş geçmişte kalmıştır. Eğer şimdi mutluysanız geçmişe değil geleceğe bakın.
Ayrıca neden eksik hissediyorsunuz ki adam sizinle olduğuna göre sizi dört dörtlük bulmuş geçmiştekileri değil :)

Ya aman senden önce on tane kızla birlikte olması hayatınızda ne değiştiriyo. Bunları onunlari konussana düzgün bi sekilde. Bu senin en doğal hakkın

X