Ayy butun erkekler mi ayni olur ya? Sizden onceki kisilerle bu konulari konusmadigini bilemezsiniz. Benim eski sevgilim de sizin anlattigiz tarife uyuyor. Yani her sekilde cok ilgili surekli mesaj atan senden baska kimse asla olmayacak diye evlilik hayalleri kurduran hatta ailem de biliyor diye arka arkaya yalan soyleyen bir tipti. Tabi ben bunlari sonradan ogrendim. Bu soylediginiz tarz konusmalari da evlenicez adi altinda konusmaya calisan bi tipti. Sonu husran tabiki. Ne evlilik kaldi ne de ilgisi..
Dilerim sizinki farkli olur. Ama dikkatli olmanizi tavsiye ederim. Bu hikayeyi burada kac kere duydum bilmiyorum..
Soyle dusunun; o kadar kisiyle bir iliski yasadiktan sonra artik evlenmeye karar vermistir ve sizden de iyisini bulmazdi herhalde .. Ama huylu huyundan vazgecmez. hislerinize guvenin ve konuyu iyice dusundukten sonra yine en iyi karari kendiniz vereceksiniz..Ailesiyle tanıştım evlilik diye kandırdığını sanmıyorum.Zaten bu fikir de ilk ondan çıktı.Ama çok rahatsız ediyor artık beni bunları düşünmek.
Ben sorunu pek anlamadım? Geçmişi onu ilgilendirir. Sormuşsunuz söylemiş, ama doğrusunu yapıp detay vermemiş. Şu an size karşı iyi bir sevgiliyse sizi aldatmıyorsa gözü dışarıda değilse eskiyi karıştırmayın bence. (Bi kadın için de aynı şeyi söylerdim)
Yalnız sürekli cinsellik konuşmak istemesi biraz acayip geliyor bana. Yaşamadan konuşmanın anlamı ne ki?
Ben sorunu pek anlamadım? Geçmişi onu ilgilendirir. Sormuşsunuz söylemiş, ama doğrusunu yapıp detay vermemiş. Şu an size karşı iyi bir sevgiliyse sizi aldatmıyorsa gözü dışarıda değilse eskiyi karıştırmayın bence. (Bi kadın için de aynı şeyi söylerdim)
Yalnız sürekli cinsellik konuşmak istemesi biraz acayip geliyor bana. Yaşamadan konuşmanın anlamı ne ki?