Kıskançlık :(

Ben şunu anlamıyorum; zevkini almış kadına doymuş artık sakin biri bla bla bla.
O yüzden bu durumu aşamayacaksan devam etme, devam edeceksen bir daha düşünme ve konuyu açma.
Çünkü yarın birgün bunu yüzüne vurursan şimdiye kadar aklın nerdeydi diyecek.
Miden kabul etmiyorsa yol yakınken bitiriceksin

Ben katılıyorum, her insanın sindirme seviyesi, kafası, görüşleri farklı. Konu sahibesi de ne kadar sindirebiliyorsa ona göre davransın. Bizim sindirip sindiremememiz önemli değil ki konu sahibesi, sen ne istiyorsun, sen ne düsünüyorsun ? Benim görüşlerimin bence bu konuda bir önemi yok, ilişkiler 2 kişilik çünkü.

Bende bunu anlamiyorum sana ters geliyor ve erkek o neyse diyip geciyorsun bir cok kadin boyle.
Ama tam tersi olsaydi? Sen bircok kisiyle olsaydin beyimiz napardi acaba?

Tabi ki kadın o.. kaşar damgasını yer otururdu. bana göre hem kadın hem erkek namuslu olmalı kardeşim, ben önüme gelenle yatıp kalkmadıysam benzer bir erkeğe yönelirim ben de. Kendim düzgün bir insansam önüne gelenle takılmış bir erkekle ben yapamam, tabi ki bu benim kanaatim. Böyle erkekler iyice kurtlaşıyor zaten , ben böyle tiplerden değil, naif duygusal erkeklerden hoşlanıyorum.

Tabi ki kadın o.. kaşar damgasını yer otururdu. bana göre hem kadın hem erkek namuslu olmalı kardeşim, ben önüme gelenle yatıp kalkmadıysam benzer bir erkeğe yönelirim ben de. Kendim düzgün bir insansam önüne gelenle takılmış bir erkekle ben yapamam, tabi ki bu benim kanaatim. Böyle erkekler iyice kurtlaşıyor zaten , ben böyle tiplerden değil, naif duygusal erkeklerden hoşlanıyorum.

Aynen miss. Ki bir iliskimi sirf bundan bitirmistim bakir degil diye yolladim baba evine ahahah :)

Arkadaşlar belki ters gelecek size ama öyle ağız arayacağı bir şey yok iki yıldır beraberiz birlikte olduk bu insanla.Bana öyle kasar damgası da vurmadı,ailesiyle dahi tanıstırdı bunlar yaşandıktan sonra.

Arkadaşlar belki ters gelecek size ama öyle ağız arayacağı bir şey yok iki yıldır beraberiz birlikte olduk bu insanla.Bana öyle kasar damgası da vurmadı,ailesiyle dahi tanıstırdı bunlar yaşandıktan sonra.

Umarim 11. Olmazsin o zaman ne diyelim. Ilk iliskin mi bakireydin yani?

Bana ters gelmiyor, konudan sapmayalım o zaman :) O lafı , önceki mesajda ya çok kişiyle birlikte olan kadın olsaydıya ithafen erkek ağzından yazdım, dikkatle bak, ordaki önemli kelime çok kişi.

Dediğim gibi diyorum, bence sindirememekte haklısın, aşırı kıskanç veya anormal olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ben okurken dehşete kapıldım açıkçası 1 değil 2 değil, 10 nedir ya dedim.

Burda iş sana kalıyor, ya kafanı bu konudan tamamen uzaklaştırıp hiç düşünmemeye çalışacaksın , bu konuyu tamamen kapatacaksın ; ya da ben senin geçmişini sndiremiyorum diyip uzatmadan ayrılacaksın. Hem devam edip hem de bu konuyu düşünmek seni yorar. Her 2 durumda da geçmişten kurtulmuş olucaksın, ya geçmiş geçmişte kalsın diceksin ya da o geçmişten uzaklaşacaksın diye düşünüyorum . Arada kalmışsın belli ki, arafta olmak isanı en çok yıpratan şey. Otur düşün evlenmek gerçekten ister misin , yoksa ayrılmaya razı mısın ?

görmüş erkek iyidir ya....üstelik geçmişi bugüne sen taşıyorsun sanırım...
yani görünürde vesvese yapıyorsun...

Haydaaa isterse bin kızla beraber olur sizden oncesiyle sizin ne işiniz var ben anlamadım? Neden takildiniz ki? Hani kızlar aramaya çalışır ulaşmaya konuşmaya çalışır hala sevgilinizle anlarimda belli ki öyle bir durumda yok. Bence böyle yemeyin kafayı boşuna.

Eşimle konserde tanıştım.
Tanıştığımda bakire değildim, adam açık açık dedi 30 yaşında kendini saklamış kız psikolojik olarak hasta olabilir, bu yaşta birinin cinsel deneyimi olmaması anormal diye.
Ciddi bir ilişkimiz yoktu, bir gün bana evlilik teklif etti, şok oldum.
Türk erkekleri sanki değişiyor yavaş yavaş.

Ailesiyle tanıstırıyorsa ciddiyse cokta sorun olmaz.Sizden once kimseyle ciddi düsünmüyordu kimseye asık degildi ve bu yuzden hic sevmedigim erkeklik hormonlarına hic ama hic engel olamamıs demek ki.(Asık olan ciddi düsünen sevismiyor mu demeyin 10dan fazla kızla yapmıyorlar.Hepsine mi asıktı?).Siz hayatını degistirdiniz belkide.Aldatan erkegin degisecegine pek inanmam ama gecmisinde cok kız görmüs gecirmis erkegin degistigine inanırım.Siz hepsinden farklısınız belkide.Gercek ask insanın karsısına bi kere cıkıyor sonucta :KK51:

sen de bakire değilmişsin zaten. pek de büyük konu yok. o da sana soruyomu kaç kişyle oldun diye

Eşimle konserde tanıştım.
Tanıştığımda bakire değildim, adam açık açık dedi 30 yaşında kendini saklamış kız psikolojik olarak hasta olabilir, bu yaşta birinin cinsel deneyimi olmaması anormal diye.
Ciddi bir ilişkimiz yoktu, bir gün bana evlilik teklif etti, şok oldum.
Türk erkekleri sanki değişiyor yavaş yavaş.

Canim seninki istisna. Hala buyuk bir bolum kan gorme meraklisi.
Mutluluklar bu arada :)

Ailesiyle tanıstırıyorsa ciddiyse cokta sorun olmaz.Sizden once kimseyle ciddi düsünmüyordu kimseye asık degildi ve bu yuzden hic sevmedigim erkeklik hormonlarına hic ama hic engel olamamıs demek ki.(Asık olan ciddi düsünen sevismiyor mu demeyin 10dan fazla kızla yapmıyorlar.Hepsine mi asıktı?).Siz hayatını degistirdiniz belkide.Aldatan erkegin degisecegine pek inanmam ama gecmisinde cok kız görmüs gecirmis erkegin degistigine inanırım.Siz hepsinden farklısınız belkide.Gercek ask insanın karsısına bi kere cıkıyor sonucta :KK51:

Aynen sizin dediğiniz gibi olmuş anlattığına göre.Çoğu tek gecelik şeylermis aşk sevgi aranmamış pek.bu ilişkiyle degistigini ben de görüyorum zaten

ben çok takıntı yaptım sanırım ya bi silkelenip kendime gelsew iyi olacak :KK70:
çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

Biliyorum kızlar kulağa çok kötü geliyor.Ben de çaresizim ama geçmişi de değiştiremiyorum ne yazık ki.İşler çok ciddiye bindi bana yüzük dahi taktı yakın bir zamanda nişanlanmayı planlıyoruz.Yani sevmiyor desem o da değil ama bu durumu ben de kabul edemiyorum artık.Yani 1 değil 2 değil :KK43:
Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum artık.

Aslında savunmaya geçmen için yazmıştım o mesajı... Ortada bir sorun yok, neticede herkesle ciddi ilişki yaşayabilme ihtimali olmuyor.Doğru isnanı bulmuş olsaydı zaten şimdiye kadar biri ile evlenmişti, evlenmediğine göre demekki bulamamış. Kafana takma yani...

X