• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık:(((

kendime ait hobiler edindim yıllardır içimde olan ama bir türlü faaliyete geçiremediğim şeyler vardı şimdi onlarla ilgilenmeye başladım birkaç aydır tabii ki oğluşlarımdan vakit bulduğum zamanlar düşünmeye vaktim kalsın istemiyorum...

önce kendime hep istediğim dslr like fotoğraf makinesi aldım...
kendime ait bir blog hazırlıyorum içerisinde herşey var yemek tarifi çocuk gelişimi çektiğim fotoğraflar vs vs...
bir de sürekli onun yanında biraz megalomanca olacak ama ne kadar şanslı olduğundan falan bahsediyorum beni kıskansın diye...
aslında kendisi benden daha kıskanç ama asla belli etmez bir de ben ona asla beni kıskanması için fırsat vermem çok aşırı dikkat ederim...
çok neşeli ve cıvıl cıvılken erkeklerle konuşurken çatık kaşlı ve çok ciddiyimdir... kıskanmasını gerektirecek durum olmaz yani...
aslında düşünüyorum benim eşim de çok ciddidir... tam bir ağır abidir ama huy işte neden böyle yapıyorum anlamıyorum crycımın dediği gibi hala aşktan olabilir tabii ki...:69:

siz bilirsiniz ama ben antidepresanlardan yana değilim..uzun süre kullandım(cipralex).. ruhsuzlaştırıyor,aslında tam öyle de değil..yani öfkelenmediğinizi zannediyorsunuz ama tam tersi öfkelendiğinizi hissetmiyorsunuz..tüm o kalp kırıcı laflar yine ağzınızdan çıkıyo aynı tepkileri veriyorsunuz ama bunları bağırmadan yapıyorsunuz..yani bende öyle oldu..

kelebek canım bu ilaçlar konusunda biraz bilgim var...senin biraz kilo problemin var lustral kilo yapabilir...devlet hastanesini psikiyetristine git bir anlat içindekileri..kilo almak tan çekindiğinide söyle ona göre ilaç verir.birde o ilaçları en az 6 ay kullanmak gerekir..ağrı kesici gibi değil yani..

ben zaten dr vermeden ilaç kullanamam canım bir de kilo yapıyorsa aman aman zaten bu kilolara hep ilaçlar yüzünden geldim şimdi vereyimde önce sonra bakarız...

mrb arkadaşlar ben eşimi çok kıskanıyorum.eşim kızlarla ilgili bir adam kesinlikle değil.hatta arkadaşı dermiş ki kızım olsa kesin sana alırım öyle biri.
ama ben kendime engel olmıyorum ona güveniyorum aslında ama neden böyle oluyorum :31:önceden dışarı çıkınca bakıyordum bakıyor mu bir kıza falan diye.güzel bir kıza gözü çarpınca az da olsa hemen düşünürdüm benden daha mı çok beğendi acaba falan hatta bir ara iş yerinde pek güzel olmayan bir bayan vardı onunla görüşüyor şüphesine bile kapıldım şükür bu aşırı durumlar gitti.
ama başka yönden müzdaribim şimdide, tek bir kişiye taktım kafayı. yakınlarımızda bulunan bir akraba kızı bu.güzel çekici bir kız. ama emin olun ben de fazlasıyla bakımlıyım. ve çevremde güzel olduğumu dillendirmeyen bir kişi dahi olmadı.yani kendimi beğenmemekle ilgisi yok. eşimin küçüklükten beri sürekli gördüğü bir kız.
onu kıskanıyormuş gibime geliyor ona karşı hisleri varmş gibime geliyor. kıskançlık duygum yüzünden mi nedir eşimin ona karşı hareketlerine, konuşmalarına hep bir yorum katıyorum bakışını gözlüyorum ona farklı bakıyor gibi geliyor.:59: ama beni çok sevdiğinide biliyorum.
bu konuda tartıştık konuştuk kaç kez beni sevdiğini söyledi onunla evlenmedim ben seni istedim ve seninle evlendim dedi yemin etti hiçbir şey hissetmiyorum diye sözleri beni rahatlatıyordu bir süre sonra tekrar başlıyordu içimi bişeyler kemirmeye
ama artık çok sinirleniyor bu yüzden huzursuzluk çıkınca çok kızıyor bu yüzden ona yansıtmadan içimde yaşıyorum utanıyorum bu kıskançlıktan onunla konuşamam artık. ne olur bişeyler söyleyin yardımcı olun bu huzursuzluk beni mahfediyor.:5: sürekli dua ediyorum ona karşı bir şey varsa içinden allahım söküp at diyorum.kalbindeki tek kadın ben olayım o kız kocama çok itici gelsin diye:19:

Canim özellikle o bayani kiskanmanin bi sebebi varmi esinle bi gecmisi falan yoksa kendi kafandan inandigin seylermi.Kiskanclik gercekten bir hastalik ve bendede vardi :26:genelde ilk yillarda oluyo sanirim zamanla sende istersen asilan bir konu ama caba göstermen lazim oncelikle bu tur seyleri esine yansitmaktan vazgec cünkü zamanla sabri tükenebilir ve sen daha cok kirilirsin.Kiskandigin kisileri siradan sohpetlerle esinle konus yani onu kendi beynindede esinin beynindede(SANA GÖRE ÖZEL OLAN ILGIYI)siradanlastir.amaaaan bilmemkimide gördüm öyle olmus falan filan gibi.Unutma esin seni sevmis sende onu ve suan berabersiniz :38:onca zaman gözünün önündeymis isteseydi onla olurdu.haaa guzele bakmaya gelince guzel görünce eminim sende bakiyosundur esinin bakmasida dozundaysa gayet normal.senin bu yasadiklarinin belki cok daha agirini yasadim zamaninda ama simdi guzel bi kadin görünce esime bak ne guzel dimi diyorum tabi adam hala korkusundan cvp vermiyo:20:o guzel ama ben daha guzelim dimi diyorum:70:olup bitiyo yani bunu kendi icinizde asmaniz lazim biz yada esiniz size pek yardimci olamaz.

ben zaten dr vermeden ilaç kullanamam canım bir de kilo yapıyorsa aman aman zaten bu kilolara hep ilaçlar yüzünden geldim şimdi vereyimde önce sonra bakarız...
canım benim eşimde kıskanmıyor beni...bellimi etmiyor acaba...devirde kötü ne bileyim..hastalık olması için şöyle düşünüyorum herkezi kıskanıyorsundur mesela..bir kişiyi değil yani...o zamanmı hastalık olur diyorum kendimce...

kelebeğim ben uyku ilacı kullanıyordum tolv...o çok kilo yapıyormuş ben nerden bileyim..sonra 76 kilo olmuştum kortizonlu gibi..uykum gelmezse uyumuyorum..kilo alacağıma uyumam daha iyi:27:

canım benim eşimde kıskanmıyor beni...bellimi etmiyor acaba...devirde kötü ne bileyim..hastalık olması için şöyle düşünüyorum herkezi kıskanıyorsundur mesela..bir kişiyi değil yani...o zamanmı hastalık olur diyorum kendimce...

yok canım benim eşimden başka kıskandığım hiç bir şey yok ne mal ne güzellik ne başka bir şey her zaman başkalarının aldığı yaptığı başardığı şeylerle sevinmişimdir...
arkadaşım var çok samimi o hep der kendinden çok başkaları birşeylere sahip olsun diye uğraşıyorsun...
annem der küçükken de kimsenin bir şeyini kıskanmamışım hatta kardeşim doğmuş kardeşin seni kıskandı sen onu hiç kıskanmadın der...
ama işte eşimle tanıştığımdan beri var bende bu bir tek ona karşı yani...
ama artık az da olsa akıllandım belli etmiyorum...:9:

yok canım benim eşimden başka kıskandığım hiç bir şey yok ne mal ne güzellik ne başka bir şey her zaman başkalarının aldığı yaptığı başardığı şeylerle sevinmişimdir...
arkadaşım var çok samimi o hep der kendinden çok başkaları birşeylere sahip olsun diye uğraşıyorsun...
annem der küçükken de kimsenin bir şeyini kıskanmamışım hatta kardeşim doğmuş kardeşin seni kıskandı sen onu hiç kıskanmadın der...
ama işte eşimle tanıştığımdan beri var bende bu bir tek ona karşı yani...
ama artık az da olsa akıllandım belli etmiyorum...:9:
aman belli etme canım aradada belli et sen bilirsin işini gerçi kaç yıllık evlisin...bende ondan dedim canım bence sende bir rahatsızlık yoktur..ama işte ev çoluk çocuk rutinlik bazen bunalıyo insan..

ben çıkıyorum hanımlar grşrz sonra malum sabah okul var hoşçakalınnn:79:

yaa ben esiden bu boyle degildim, yine kiskanirdim cokkk ama guvenim hep var. simdide guvenim var ici kotu degildir. ama iste sabir edemiyorum tahammulum kalmadi...
allah kolaylık versin arkadaşım..

zaman geçtikçe sıkılacak canım artık sinirlenmeye başlıcak çünkü benimki öyle oldu sabır da bir yere kadar ama o da haklı garibim:2: lustral ilacı kullanmaya başladım ben ondan mıdır ne bir kaç gündür iyiyim şükür:54:
berbat ki ne berbat hiçbirşeyden zevk alamıyorsun kafanda hep aynı konu hiiçbir iş yapamıyorsun sıkıntıdan halsizleşiyorsun falan sende bir doktora sorup kullanabilirsin bu ilacı allah bize şifa versin:19:

Evet biliyorum bunu ben olsam bende sinirlenirdim bi süre sonra düşünüyorum da:44:
oldugunca kendimi tutmaya çalişiyorum da her zaman pek beceremiyorum bakalim ben kendimi frenlemeye çalişcam basarabilirm bunuu
umarm sizde düzelirsnizz en kisa zamanda bu düşüncelermiz biterr .aminn

nasıl başardın allah aşkına anlat ben artık psikolğa gitmeyi düşünüyorum ama eşim saçmalama bunun için psikolğa mı gidilir deyip engel oluyor...

Canim ozellikle yaptigim birseyim yoktu... Zamanla dizginleniyor...

Yani acikcasi kendimi yipratmaktan baska ve evliligimi zedelemekden baska bir ise yaramadigini farkettim. Belli bir sure sonra yoruldumda kiskan kiskan nereye kadar :9:

Ilk yil en berbat yilimdi sonraki yil artik o kadar cok takmamaya basladim cunku evliligim yavas yavas oturuyordu ve zamanla guvenmeyi ogrendim...

Hem sonra bende oyle kucumsenecek biri degilim yani boy pos var, ehhh cirkinde sayilmam neden baskalarina baksin ki? Zaten evlenmeden once flort donemi gecirdik aldatmak istese veya aradiklarini bende bulmasa zaten evlenmeden bitirirdi diye dusundum...

Hala cok kiskanirim bazen hic hoslanmadigim durumlar oluyor ama dramatiklestirmiyorum :61:

Bir ara o neden beni kiskanmiyor diye cok kafama takmistim :60: ama aslinda oda beni cok kiskaniyormus, evlendikden sonra daha iyi anladim ama esim cok hissetirmez demek ki onunda beni kaybetme korkusu var!!! budaaaaaaaaaa baskalarina bakmiyacaginin bir kaniti degil mi?

Takma canim bu kadar... sevmek sevilmek, kiskanmak kiskanilmak cok guzel seyler ama herseyin fazlasi zarar gercekten...

Zaman gelecek bu hallerine guleceksin :40:

Back