• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık:(((

osysumus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
159
0
46
Edirne
mrb arkadaşlar ben eşimi çok kıskanıyorum.eşim kızlarla ilgili bir adam kesinlikle değil.hatta arkadaşı dermiş ki kızım olsa kesin sana alırım öyle biri.
ama ben kendime engel olmıyorum ona güveniyorum aslında ama neden böyle oluyorum :31:önceden dışarı çıkınca bakıyordum bakıyor mu bir kıza falan diye.güzel bir kıza gözü çarpınca az da olsa hemen düşünürdüm benden daha mı çok beğendi acaba falan hatta bir ara iş yerinde pek güzel olmayan bir bayan vardı onunla görüşüyor şüphesine bile kapıldım şükür bu aşırı durumlar gitti.
ama başka yönden müzdaribim şimdide, tek bir kişiye taktım kafayı. yakınlarımızda bulunan bir akraba kızı bu.güzel çekici bir kız. ama emin olun ben de fazlasıyla bakımlıyım. ve çevremde güzel olduğumu dillendirmeyen bir kişi dahi olmadı.yani kendimi beğenmemekle ilgisi yok. eşimin küçüklükten beri sürekli gördüğü bir kız.
onu kıskanıyormuş gibime geliyor ona karşı hisleri varmş gibime geliyor. kıskançlık duygum yüzünden mi nedir eşimin ona karşı hareketlerine, konuşmalarına hep bir yorum katıyorum bakışını gözlüyorum ona farklı bakıyor gibi geliyor.:59: ama beni çok sevdiğinide biliyorum.
bu konuda tartıştık konuştuk kaç kez beni sevdiğini söyledi onunla evlenmedim ben seni istedim ve seninle evlendim dedi yemin etti hiçbir şey hissetmiyorum diye sözleri beni rahatlatıyordu bir süre sonra tekrar başlıyordu içimi bişeyler kemirmeye
ama artık çok sinirleniyor bu yüzden huzursuzluk çıkınca çok kızıyor bu yüzden ona yansıtmadan içimde yaşıyorum utanıyorum bu kıskançlıktan onunla konuşamam artık. ne olur bişeyler söyleyin yardımcı olun bu huzursuzluk beni mahfediyor.:5: sürekli dua ediyorum ona karşı bir şey varsa içinden allahım söküp at diyorum.kalbindeki tek kadın ben olayım o kız kocama çok itici gelsin diye:19:

tatlım yeni evlisin sanırım bende yeni evli olduğum sıralarda adama sarıyodum resmen iş yerinde salak bi kız vardı evli heriflerle takılıyomuş bi kere telefonda kızla yumuşak sakin sakin konuşuyodu yanımda kıyameti koparırdım nasıl bi ses tonu öyle o senin elemanın sen onun mdürüsün sanki çok sevdiğin biriyle konuşuyosun falanda filanda ve niceleri :)))
ama hissettiklerim 100 de 90 nını içimde yaşardım
biara psikopata bağlamıştım resmen eski sevgililerini düşünüp düşünüp zırlıyodum sanki benim hiç sevgilim olmamış gibi eşimin annesine gidiyodum acaba o kızlar bu eve gelmişmidir yok bu koltuğa oturmuşmudur birsürü zırva sonra kendi yediğim naneleri düşünüyodum :51: ama yok ikna edemiyodum kendimi takıcam ya ama zamanla geçti şimdi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç umrumda değil eşimin 2 3 senedir çalıştığı yere 1 kere bile gitmedim hemde ne kızlar fink atıyo hep mini etekler dekolteler amaaaaan umrumda bile değil gidicekse yol veririim hepsi bu allah yaşatmasın tabi allah korusun ama takmamak lazım eşine güveniyosan kendi sorununuda halledince benim gibi olursun rahat relaks :52:

:1:telefon konusu bendede olmuştu kibar konuşunca sinir olmuş aynı şeyleri düşünmüştüm:1:evet canım yeni evliyim ayy ne güzel maşallah deyim inşalah zamanla geçer benimki de:19:

Son düzenleme:
esinin kafasina niye boyle seyler sokuyorsun ki!!!
Unutma erkekler guzel kadinlardan ziyade akilli ve cekici bayanlardan hoslanirlar. Zaten kendinede guveniyorsun hos bi bayanim diyorsun.Daha ne olsun canim benim...:3:

Ben evli değilm ama bu söylediginiz pis huylar bendede var ve ilk kez oluyoooooo ama utaniyorumm kendimdennn:25: ben dahada abartiyorum yaaaa herbişeyini kontrol ediyorum yapmicam diyorum ama tutamiyorum kendimi bi de kendisine belli ediyorm anlatiyorum anlayişla karşiliyor bir de canimm :69: amaa bi gün sıkılcak diyede düşünüyorum ama şu an sorun yokta napcam bilemiyorum bu kiskançlik berbat birşeymiş ve ben ilk kez böyle oluyorum :50: kurtulmak istiyorum bundann :53:

bana yardımcı olacak kimse yokmu:( benim gibi olan nasıl kurtulabilirim bundan

yolunu bulursan bu durumu aşmanın bana da anlat ne olursun... yaşadıklarının aynısının tıpkısını yaşıyorum benden bir tane daha mı var acaba diye düşündüm yazdıklarını okuyunca ben 11 senelik evliyim 13 senedir de beraberiz eşimle ama hala aşamadım bu huyumu sadece içimde yaşıyorum ve ona asla ama asla söylemiyorum eşeğin kulağına karpuz suyu kaçırmamak gerek dimi ama:34:

tatlım yeni evlisin sanırım bende yeni evli olduğum sıralarda adama sarıyodum resmen iş yerinde salak bi kız vardı evli heriflerle takılıyomuş bi kere telefonda kızla yumuşak sakin sakin konuşuyodu yanımda kıyameti koparırdım nasıl bi ses tonu öyle o senin elemanın sen onun mdürüsün sanki çok sevdiğin biriyle konuşuyosun falanda filanda ve niceleri :)))
ama hissettiklerim 100 de 90 nını içimde yaşardım
biara psikopata bağlamıştım resmen eski sevgililerini düşünüp düşünüp zırlıyodum sanki benim hiç sevgilim olmamış gibi eşimin annesine gidiyodum acaba o kızlar bu eve gelmişmidir yok bu koltuğa oturmuşmudur birsürü zırva sonra kendi yediğim naneleri düşünüyodum :51: ama yok ikna edemiyodum kendimi takıcam ya ama zamanla geçti şimdi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç umrumda değil eşimin 2 3 senedir çalıştığı yere 1 kere bile gitmedim hemde ne kızlar fink atıyo hep mini etekler dekolteler amaaaaan umrumda bile değil gidicekse yol veririim hepsi bu allah yaşatmasın tabi allah korusun ama takmamak lazım eşine güveniyosan kendi sorununuda halledince benim gibi olursun rahat relaks :52:

bende yapıyordum ilk başlarda aynı şeyleri artık yapmamaya full dikkat ediyorum sen ne güzel aşmışsın ben hala aşamadım... ki çevremde beğenilirim, ilk kez tanıştığım insanlar iki çocuğum olduğuna inanmıyor güzellikle olsaydı eşimin beni daha çok kıskanması gerekirdi ama fıtrat işte... benim ki çok garip bir huy hiç kimsenin hiç bir şeyini asla kıskanmam ama eşimi kendimden bile kıskanacağım neredeyse...:44:

esinin kafasina niye boyle seyler sokuyorsun ki!!!
Unutma erkekler guzel kadinlardan ziyade akilli ve cekici bayanlardan hoslanirlar. Zaten kendinede guveniyorsun hos bi bayanim diyorsun.Daha ne olsun canim benim...:3:
ondan korktuğum için işte artık söylemekten çekiniyorum açık konuşmuyorum.haklısın canım daha ne istiyorum ama bu hastalık bence
Ben evli değilm ama bu söylediginiz pis huylar bendede var ve ilk kez oluyoooooo ama utaniyorumm kendimdennn:25: ben dahada abartiyorum yaaaa herbişeyini kontrol ediyorum yapmicam diyorum ama tutamiyorum kendimi bi de kendisine belli ediyorm anlatiyorum anlayişla karşiliyor bir de canimm :69: amaa bi gün sıkılcak diyede düşünüyorum ama şu an sorun yokta napcam bilemiyorum bu kiskançlik berbat birşeymiş ve ben ilk kez böyle oluyorum :50: kurtulmak istiyorum bundann :53:

zaman geçtikçe sıkılacak canım artık sinirlenmeye başlıcak çünkü benimki öyle oldu sabır da bir yere kadar ama o da haklı garibim:2: lustral ilacı kullanmaya başladım ben ondan mıdır ne bir kaç gündür iyiyim şükür:54:
berbat ki ne berbat hiçbirşeyden zevk alamıyorsun kafanda hep aynı konu hiiçbir iş yapamıyorsun sıkıntıdan halsizleşiyorsun falan sende bir doktora sorup kullanabilirsin bu ilacı allah bize şifa versin:19:

Kiskanmak mi?????????????

Bu konuda kimse benim elime su dokemez :60:

Ben ilk evlendigim yillar neler neler yapmadim kii??? herseyi kontrol ediyordum gecmisini arastiriyordum herkeze sorular yoneltiyordum tabii butun bunlar caktirmadan... Kac gece boyunca kosemde gizlice hungur hungur agladigimi bilirim... Kendimi nasil yiratiyordum :43:

Butun gun aynen boyleydim -----> :53:

Beni cok sevdigini biliyordum ama iste icimdeki o "acabalar" veya herseyinden nem kapmalar :9:

Simdi 5 senemizi dolduracagiz ve butun bunlar benim icin gecmiste kaldi...

Esimi cok ama cok seviyorum oda beni :69: tabiki hala kiskaniyorum ama boyel delilik boyutunda degil!!

Ask isteee rezilde eder vezirde :34:

Ben ilk evlendigim yillar neler neler yapmadim kii??? herseyi kontrol ediyordum gecmisini arastiriyordum herkeze sorular yoneltiyordum tabii butun bunlar caktirmadan... Kac gece boyunca kosemde gizlice hungur hungur agladigimi bilirim... Kendimi nasil yiratiyordum :43:

Beni cok sevdigini biliyordum ama iste icimdeki o "acabalar" veya herseyinden nem kapmalar :9:

Esimi cok ama cok seviyorum oda beni :69: tabiki hala kiskaniyorum ama boyel delilik boyutunda degil!!

nasıl başardın allah aşkına anlat ben artık psikolğa gitmeyi düşünüyorum ama eşim saçmalama bunun için psikolğa mı gidilir deyip engel oluyor...

yolunu bulursan bu durumu aşmanın bana da anlat ne olursun... yaşadıklarının aynısının tıpkısını yaşıyorum benden bir tane daha mı var acaba diye düşündüm yazdıklarını okuyunca ben 11 senelik evliyim 13 senedir de beraberiz eşimle ama hala aşamadım bu huyumu sadece içimde yaşıyorum ve ona asla ama asla söylemiyorum eşeğin kulağına karpuz suyu kaçırmamak gerek dimi ama:34:

bende yapıyordum ilk başlarda aynı şeyleri artık yapmamaya full dikkat ediyorum sen ne güzel aşmışsın ben hala aşamadım... ki çevremde beğenilirim, ilk kez tanıştığım insanlar iki çocuğum olduğuna inanmıyor güzellikle olsaydı eşimin beni daha çok kıskanması gerekirdi ama fıtrat işte... benim ki çok garip bir huy hiç kimsenin hiç bir şeyini asla kıskanmam ama eşimi kendimden bile kıskanacağım neredeyse...:44:

hiç konuşmayı denedin mi canım bir kereden bişey olmaz bir sefer konuş ne bilim belki o konuşma yeter sana. evet güzellikle olsa benimkide kıskanırdı o benim gibi değil bazen mahsus bir erkeğe bakıyorum uzun uzun fart edene kadar tamam mı sonra dönüp bakıyor baktığım adama gayet normal devam ediyor şaşırıyorum ben olsam krizlere girerim ama onda tık yok:1: aynen bende sadece eşimi kıskanıyorum. ben ilaç kullanmaya başladım bu bir takıntı sonuçta birkaç gündür iyi gibiyim canım sende kullanmalısın mutlaka:34:

yaa bu kotu duyguda sadece ben varim diye hisediyordum ama goruyorumki ben tek degilmisim...

yaa kizlar bende yeni evlendim. oncedende kiskanirdim esimi ama ona guvendigim icin icim rahatti ve uzak olmamiza ragmen aklima hic kotu seyler gelmezdi. ona hala guveniyorum ama tahammul edemiyorum bi kizla konusmasini...

simdi benle esim gecici olarak ayri kaliyoruz (ben yurtdisinda kaliyorum o trde)
esim okuyo ve en samimi arkadasiyla beraber kaliyorlar. arkadasininda kiz arkadasi var. bu kiz hep onlarda..:84:
ben eskiden hic kiskanmazdim yaa ama artik cekemiyorum cok kiskaniyorum. halbuki tatli bi kiz yani iyi bir kiz ama tahammul edemiyorum kiskanclik krizleri geciriyorum resmen. esimede soyleyemiyorum utaniyorum boyle dusunmem gerek ama dayanamadim ve esimle tartistik kustu, malesef hala kus. bugun ne yaptiysam afediremedim kendimi:50: cok uzgunum:14:

bu kiskanclik hisi dunyanin en en en pis hastaligi. Rabbim sabir versin bize kizlar..

çok konuştuk canım ilk seneler hatta 1-2 ay önce dayanamayıp konuyu açtım tekrar ama sonuç yok malesef sen ne ilacı kullanıyorsun özelden yaz istersen burda yasak olabilir birde dr mu verdi sana:44:

maşallah canım inş. bende böyle olurum.. KELEBEK arkadaşım bu bir hastalık kesinlikle benim eşim kendi söyledi seni götüreyim mi diye lustral kullan canım öyle uyutmuyor da hem

kelebek bence sen eşine aşıksında ondanolabilir

yaa bu kotu duyguda sadece ben varim diye hisediyordum ama goruyorumki ben tek degilmisim...

yaa kizlar bende yeni evlendim. oncedende kiskanirdim esimi ama ona guvendigim icin icim rahatti ve uzak olmamiza ragmen aklima hic kotu seyler gelmezdi. ona hala guveniyorum ama tahammul edemiyorum bi kizla konusmasini...

simdi benle esim gecici olarak ayri kaliyoruz (ben yurtdisinda kaliyorum o trde)
esim okuyo ve en samimi arkadasiyla beraber kaliyorlar. arkadasininda kiz arkadasi var. bu kiz hep onlarda..:84:
ben eskiden hic kiskanmazdim yaa ama artik cekemiyorum cok kiskaniyorum. halbuki tatli bi kiz yani iyi bir kiz ama tahammul edemiyorum kiskanclik krizleri geciriyorum resmen. esimede soyleyemiyorum utaniyorum boyle dusunmem gerek ama dayanamadim ve esimle tartistik kustu, malesef hala kus. bugun ne yaptiysam afediremedim kendimi:50: cok uzgunum:14:

bu kiskanclik hisi dunyanin en en en pis hastaligi. Rabbim sabir versin bize kizlar..

kıskanan insan için zor durum.allah yardımcın olsun seninde dr gidip dediğim ilacı sende kullan bence ben dr a gitmeden kullanıyorum
bence bunun aşkla ilgisi yok yaa

Son düzenleme:
kelebek canım bu ilaçlar konusunda biraz bilgim var...senin biraz kilo problemin var lustral kilo yapabilir...devlet hastanesini psikiyetristine git bir anlat içindekileri..kilo almak tan çekindiğinide söyle ona göre ilaç verir.birde o ilaçları en az 6 ay kullanmak gerekir..ağrı kesici gibi değil yani..

canım o da beni kıskansın o zaman:31::31::31:
biz yeni evliyken eşimi herkezden kıskanıyordum..küçük çocuklardan bile...ama bir yıl sonra geçti...şimdi sekreteri bile var 5 yıldır hiç kıskanmıyorum...neden bilmiyorum..eşim biraz çekimserdir ondanmı bilmiyorum..bambaşka biri erkek kardeşimde çok iyi ama asla eşim gibi olamaz..günah der yanlış der yani..

kıskanan insan için zor durum.allah yardımcın olsun seninde dr gidip dediğim ilacı sende kullan bence ben dr a gitmeden kullanıyorum
bence bunun aşkla ilgisi yok yaa

yaa ben esiden bu boyle degildim, yine kiskanirdim cokkk ama guvenim hep var. simdide guvenim var ici kotu degildir. ama iste sabir edemiyorum tahammulum kalmadi...

Back