• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık

• Konu Sahibi Konu Sahibi sega
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birincisi evli bi erkeğin başka kadınlara bakması normal değil hele sizin dediğini< gibi haliyle güzel kaadın görüp bakamaz öyle o zaman evli bi kadının da şöyle kaslı yakışıklı bi erkek görünce bakması normal olur öyle bişi olmaz eğer güzel kadınlara bakmak normal gelicekse hiç evlenmesinler doya doya baksınlar yani hem aşk sadece güzellik mi demek neyse geleyim kıskançlık meselesine böyle bi durumda bende kıskanırım hatta kafa göz dalarım yani:oklava:bakamaz ama eğer normal şeyleri bile kıskanıyosan yani bakmadan baktı diye kıskanıyosan bi psikoloğa git derim

Bence evli bir erkeğin bir kadına bakması doğal değil ve de olmamalı da.Eğer bu kadar rahatsız oluyorsanız bence suçlu tek siz değilsiniz,demek ki eşiniz de buna sebep veriyor

bende katiliyorum esinizin sizin yaninizda baska kadina bakmasi sizi atom bombasiyla parcalamak demektir o anda alsanaalsanasmilebu hak ediyorlar

eşini sahiplenmen çok normal ama onu kontrol etmeye çalışmamalısın. aldatılma psikolojisini iyi biliyorum ve bi kere güven zedelendikten sonra bir daha kazık yememek için paranoyaklaştığım da oldu. ama bunlar ilişkiye zarar vermekten başka bi işe yaramıyor. olacağı varsa zaten her şekilde olur, önemli olan ilk önce kendine güvenmek daha sonra da karşındakine..
erkeklerin güzel bir bayan görünce bakması normal bence, içine düşmediği veya taciz noktasına getirmediği sürece. sonuçta biz de hoşumuza giden bir erkek görünce bakıyoruz ama yanımızdakinin değerinden bir şey eksilmiş olmuyor. benim tavsiyem kendine boş zaman ayırıp huzurlu olduğun bir anda kıskanmanın asıl nedenleri ve kendi kendine bunu nasıl çözebileceğin konusunda ince ince düşünmek. ben kafam birşeye uzun süre takılı olduğunda böyle yapıyorum ve kendimle sanki bir başkası konuşuyormuş gibi konuşunca daha sonraki düşüncelerime bu telkinler daha iyi işliyor. dene bence:)

siz benim icinde bulundugum ortami gorseniz halinize sukredersiniz..emin olun..
gormezlikten gelmeye calisin..kafaniza takinca sonuc degismeyecek cunku..boyle yaparsaniz esinizi daha cok istemediginiz duruma cekersiniz..

sorunum devam ediyor hala hala hala çıldıracağım tam hallettim diyorum bir iki aydır iyiydim şimdi yine başladı bıktım doktora gidicem olmuyor kendim halledemiyorum yapamadım iyice paranoyak oldum mutsuzum sanki geçiyo gibiydi ama yine geriye döndüm dua edin benim için bende bu sorunu yaşıyan bütün arkadaşlarım için dua ediyorum inşallah kurtuluruz

bence uygun bir zamanda otur ve en kötüsünü düşün yani eşinin seni aldatığını bunun dünyanın sonu olmadığına kendinde karar vericeksin.bunu yaptığında elini bacağını kaybetmiyeceksin seni aldatmaya müsait bir kocayı kaybediceksin ayrıca yapacağı varsa yapsın düşünmekle engelleyemezsin.Aldatan erkeklerin durumu ortada kendi üzülsün düştüğü duruma.

sorunum devam ediyor hala hala hala çıldıracağım tam hallettim diyorum bir iki aydır iyiydim şimdi yine başladı bıktım doktora gidicem olmuyor kendim halledemiyorum yapamadım iyice paranoyak oldum mutsuzum sanki geçiyo gibiydi ama yine geriye döndüm dua edin benim için bende bu sorunu yaşıyan bütün arkadaşlarım için dua ediyorum inşallah kurtuluruz

bence de hiçbir şekilde kendi kendine çözüm bulamayınca en iyisi bir uzmana danışmak gerekiyorsa da ilaç tedavisi almak çünkü aksi takdirde insan kendine zarar vermiş olur. endişenin fazlası sağlığa çok zararlı, umarım bir an önce düzelir herşeyyerimseniben

Kıskançlığın normal sınırları üstünde olanı hastalıktır. Burada bazı kişilerinin kendilerinin bazılarıda eşlerinin kıskançlıklarından bahsetmiş. Kıskançlığın temelinde kaybetme korkusu, sahiplenme ve özgüven eksikliği vardır. Kişi eğerki kendine engel olamıyor, kafasında bazı şeyleri kurcalıyor, kendine göre yorumlar yapıyorsa ve bunun önüne geçemiyorsa kesinlikle psikologa başvurmalı. Kökte yatan neden de etken olduğundan iyi bir psikoterapi, bunun yanında kişinin obsesyon veya anksiteye gibi başka rahatsızlıkları varsada ilaç tedavisi ile iyileşme sağlanacaktır..

Ben sana katılmıyorum..kıskannçığın temelinde ne özgüven eksikliği ne de psikolojik nedenler vardır bana göre...bana göre tek neden maalesefki yaşadığımız şu devir..antalyada yaşıyorum 3 yıllık evliyim. ama buradaki abaza kadınlar yüzünden delirmek üzereyim. eşim ise gayet normalmiş gibi her önüne gelene sapık gibi bakıyor...ne olursa olsn bildim ve dediğim tek şey var...İçinde İman Ve Allah korkusu taşıyan, ne bakar ne baktırır...maalesef ki içinde bulunduğumuz zaman böyle...artık evli erkekler ilgi çekiyor...ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin. maalesef benim eşimde her görüğüne bakıyor... zavallı.. benim gözümde bit kadar değeri bile yok. saygı da duymuyorum. bunu o istedi...esas özgüven eksikliği olan erkekler bu yola başvuruyor. zavallılar....acıyorum hepsine...asıl onların tedavi olması gerek...

Back