Allah'ım yardımcın olsun. O kadar üzüldüm ki bunu okuyunca.
Çünkü bu konuyu ben açacaktım. Aynısını sen açmışsın
Aynı hissettiklerini ben de hissediyorum. 3 yıllık bir birlikteliğim var ve evlenince geçer sanıyordum. 14. yılda hala olabiliyorsa yandım ki ne yandım. Hergün nişanlımın maillerini habersizce kontrol ediyorum. Her dakikasını bilmek istiyorum sürekli soruyorum. Artık Paranoyak olmuş durumdayım.
canım problemini çözmeden sakın evlenme derim ben çünkü eşini ne kadar seversen sev o da seni ne kadar severse sevsin bu durumun evliliğine zarar verir öncelikle bunu aş kendini kontrol etmeyi öğren bunu bende öğrenmeye çalışıyorum çok zor ama eşini yada nişanlını seviyorsan bunu yapmak zorundasın hayat böyle çok eziyetli bunu bize beynimiz yapıyor bizde onu kontrol etmeyi öğreneceğiz başka çaresi yok ayrıca durumunu nişanlına mümkün mertebe yansıtma sonra bunu koz olarak kullanıyorlar ve bu canını çok acıtıyor kendini aciz hissediyorsun kendimizdeki gelişmeleri yazalım belki birlikte aşarız bu sorunu motivasyon önemli üçüncü bir göz insanı yönlendirmede çok gerekli
eşimi çok kıskanıyorum her hareketini kotrol altında tutmak istiyorum çünkü sürekli beni aldatacağını sanıyorum ben 14 yıllık evliyim eşimin böyle bir girişimi yok her erkek gibi çok güzel bir kadın gördüğünde bakıyor doğal olarak ama ben bunu bile kaldıramıyorum sanki bir gün başkasına aşık olacağını sanıyorum ve çok korkuyorum bu durumdan bıktım eşime yansıtmayayım diyorum ama olmuyor biraz sussam bir zaman sonra yine sorguluyorum eşimi ve bu durum evliliğimi olumsuz etkiliyor nasıl kurtulabilirim bana yardımcı olun lütfen
Allah'ım yardımcın olsun. O kadar üzüldüm ki bunu okuyunca.
Çünkü bu konuyu ben açacaktım. Aynısını sen açmışsın
Aynı hissettiklerini ben de hissediyorum. 3 yıllık bir birlikteliğim var ve evlenince geçer sanıyordum. 14. yılda hala olabiliyorsa yandım ki ne yandım. Hergün nişanlımın maillerini habersizce kontrol ediyorum. Her dakikasını bilmek istiyorum sürekli soruyorum. Artık Paranoyak olmuş durumdayım.
İstanbulda iyi bi psikolog bilen var mı?
arkadaşlar ben psikolog değilim ama hepinizinde güzel mutlu bir evliliği var anlaşılan. böyle kuruntularla etkilemeyin hayatınızı. ömrünüzü paylaştığınız insan zaten sevdiğiniz ve gözü kapalı güvendiğiniz kişidir. yanlışmı düşünüyorum siz evlenmeye karar verdiyseniz karşınızdakinin doğru kişi olduğuna zaten eminsinizdir. artık arayış bitmiştir.kadın içinde erkek içinde. maillerini telefonunu vs. kontol etmek çok yanlış geliyo bana yapmayın lütfen. eşinize güvendiğinizi onu sevdiğinizi hissettirin, kendisine her daim güvenen, kendini geliştiren dimdik bir eş olun. Allah başka dert vermesin, bunları aşamayacak insan olduğuna inanmıyorum. bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olmanızı dilerim...
arkadaşlar ben psikolog değilim ama hepinizinde güzel mutlu bir evliliği var anlaşılan. böyle kuruntularla etkilemeyin hayatınızı. ömrünüzü paylaştığınız insan zaten sevdiğiniz ve gözü kapalı güvendiğiniz kişidir. yanlışmı düşünüyorum siz evlenmeye karar verdiyseniz karşınızdakinin doğru kişi olduğuna zaten eminsinizdir. artık arayış bitmiştir.kadın içinde erkek içinde. maillerini telefonunu vs. kontol etmek çok yanlış geliyo bana yapmayın lütfen. eşinize güvendiğinizi onu sevdiğinizi hissettirin, kendisine her daim güvenen, kendini geliştiren dimdik bir eş olun. Allah başka dert vermesin, bunları aşamayacak insan olduğuna inanmıyorum. bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olmanızı dilerim...
Arkadaslar bende yardimlarinizi bekliyorum. Bende de esimin eski sevgilisine olan takinti var.Ne yaptiysam kurtulamiyorum .1 hafta iyiyim ikinci hafta tekarar basliyor.Yurt disindayim cok arastirdim turk psikolok yasadigim yerde yok.Nasil unutulur ne yapabilirim bilemiyorum.bu durum beni ve esimi cok rahatsiz etmeye basladi.Aklima geldigi zaman cok saldirgan olup surekli onun hakkinda sorular soruyorum.sonra kendi kafamda seneryolar kuruyorum.Ben isin icin den cikamiyorum artik....
:1shok: aynı ben.. sevgilimle 6 aydır beraberiz, eskiden nişanlıymış bende onu kıskanıyorum :dilcikar: bu nasıl bir hastalıktır bilmiyorum. kızlar ben kendimi hasta gibi görüyorum. kızın ismini öğrendim facesinden resimlerini filan gördüm hergün girip bakıyorum sevgilime onla yaşadıklarıyla ilgili sorular soryorum. onunla beraber yaşadığı şeylere tahamül edemiyorum. geçmişiyle ilgili anlattığı herhangi bişeyde bile onunla yapmış gibi hayal ediyorum ve bana işkence oluyor. napıcam bende psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. bidaha faceye girip bakmicam diyorum gene bakıyorum offff napcam bennnnkötükedihüso
:1shok: aynı ben.. sevgilimle 6 aydır beraberiz, eskiden nişanlıymış bende onu kıskanıyorum :dilcikar: bu nasıl bir hastalıktır bilmiyorum. kızlar ben kendimi hasta gibi görüyorum. kızın ismini öğrendim facesinden resimlerini filan gördüm hergün girip bakıyorum sevgilime onla yaşadıklarıyla ilgili sorular soryorum. onunla beraber yaşadığı şeylere tahamül edemiyorum. geçmişiyle ilgili anlattığı herhangi bişeyde bile onunla yapmış gibi hayal ediyorum ve bana işkence oluyor. napıcam bende psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. bidaha faceye girip bakmicam diyorum gene bakıyorum offff napcam bennnnkötükedihüso
Bence evli bir erkeğin bir kadına bakması doğal değil ve de olmamalı da.Eğer bu kadar rahatsız oluyorsanız bence suçlu tek siz değilsiniz,demek ki eşiniz de buna sebep veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?