• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık

• Konu Sahibi Konu Sahibi sega
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sega

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
256
3
96
Ankara
eşimi çok kıskanıyorum her hareketini kotrol altında tutmak istiyorum çünkü sürekli beni aldatacağını sanıyorum ben 14 yıllık evliyim eşimin böyle bir girişimi yok her erkek gibi çok güzel bir kadın gördüğünde bakıyor doğal olarak ama ben bunu bile kaldıramıyorum sanki bir gün başkasına aşık olacağını sanıyorum ve çok korkuyorum bu durumdan bıktım eşime yansıtmayayım diyorum ama olmuyor biraz sussam bir zaman sonra yine sorguluyorum eşimi ve bu durum evliliğimi olumsuz etkiliyor nasıl kurtulabilirim bana yardımcı olun lütfen

Bence evli bir erkeğin bir kadına bakması doğal değil ve de olmamalı da.Eğer bu kadar rahatsız oluyorsanız bence suçlu tek siz değilsiniz,demek ki eşiniz de buna sebep veriyor

Bence evli bir erkeğin bir kadına bakması doğal değil ve de olmamalı da.Eğer bu kadar rahatsız oluyorsanız bence suçlu tek siz değilsiniz,demek ki eşiniz de buna sebep veriyor

katılıyorum sana bakmasa hissetmez insan adama iftira atıomus gbi oldu buda neden böyle bi kanıya wardın arkadasım anlamadım abest bi soru olacakta kendinden memnun değilmisin yasakkelime

kıskanman normal .......tek taraflı değildir bu tedirginlik senin böyle olmana sebep eşindir bence ...bunları sana hissettiriyor demekki durup dururken olucanı sanmıyorum...kadın anlar hisseder mutlaka.........huzurunu bozacak kadar yapma tabi ama her zaman kontrolde fayda vardır ....

kendime güvensizlik gibi bir sorunum yok benim ,ben güzel eğitimli becerikli akıllı bir kadınım etrafımdaki herkesde bunu her gün bana söylüyor eşimede her kes gözü kapalı inanır sözü dinlenen çevresinde çok saygın biridir beni aldatmadığını bende biliyorum ama yinede kendimi onu kıskanmaktan alamıyorum eşimde bende dikkat çekicikişileriz o bunu problem etmiyor ama ben ona herkesin bakmasından rahatsız oluyorum maalesef günümüz kadınlarındada güzel kadınların eşlerini ayartma hastalığı var işte bu yüzden eşim yanımdayken sürekli göz hapsinde olmak canımı sıkıyor ve paranoyak oldum ne yazıkki bundan kurtulmak istiyorum fakat ne kadar çabalarsam olmuyor aklımdan atamıyorum

Büyük dagin büyük dumani olurmus derler, simdi esimde bende dikkat cekiciyiz diyorsun, kadinlarda ve erkeklerde bakabilir veya etkilenebilir esinden, buda gayet normal.
Bununla yasamayi ögreneceksin baska caren yok gibi.
Bu böyledir. Kimseyi esime bakmayin diye yasaklayamazsin.
Eger tedirgin oldugun fark edilirse, iste o zaman korktuklarin basina gelebilir.
Bence dogal ol ve esine güven. Hicbirimizde hayatimiz garantidedir diyemez, gelecekte neler olur bilemeyiz ama asiri kiskanclik inadina bazi seyleri yaptirir.

önce kendine öz güven sagla sen kendine güvenirsen eşinede güvenirsin

cnm 14 yıl bu 14 gün değil ki bence senin düşünecek başka şeyin yok
kıskanman çok normalde günlük hayatını etkiliyorsa bir yardım al bence
bunca yıldır kendine işklence etmişsin tedavi ol ve kurtul derim ben

cnm 14 yıl bu 14 gün değil ki bence senin düşünecek başka şeyin yok
kıskanman çok normalde günlük hayatını etkiliyorsa bir yardım al bence
bunca yıldır kendine işklence etmişsin tedavi ol ve kurtul derim ben

eşinizin yanlış bir hareketi yoksa, birbirinizi seviyosanız güzel bir evliliğiniz varsa bu kadar kıskanç olmayın bence. evlilik karşılıklı güven demektir bir yerde. evet kıskanılır katılıyorum ama abartmamak gerek ki karşınızdakini bunaltırsınız. aynı şeyin kendinize yapıldığını düşünsenize, sürekli kıskanıldığınızı kontrol altına alındığınızı...bunalırsınız, sıkılırsınız, size güvenilmediğini hissedersiniz ve bunun devamı daha kötüye gider. sizin korkunuz etraftaki kötü niyetli bayanlar anladığım kadarıyla ama siz eşinize güveniyorsanız gerisi boş olmalı bence. gerçektende başa çıkamayacak kadar kötü hissediyorsanız kendinizi yardım alın derim.

ipler seniin elinde olsun ama yinede geri plana atmaya bak bu huyunu...huzurunu bozmasına izin verme..unutma bir kişiye 40 gün deli dersen deli olurmuş...aman ha dikkat.eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyesin.

yorumlarınız için teşekkürler yavaş yavaş çözücem inşallah problemimi maalesef doktorlar benim hasta olmadığımı söylüyorlar iki defa psikiyatra gittim ikiside kıskançlık hastalığımın olmadığını gayet normal akıl sağlığımında çok iyi olduğunu söyleyip gönderdiler ben durumumu kabulleniyorum ama doktorlar onaylamıyorlar ben durumumu kendim çözücem inşallah bu platformda kendimi ifade edebiliyor olmakta iyi geldi en azından sıkıntılarımı sizlerle paylaşımda bulunarak hafifletebiliyorum bu nedenle tekrar hepinize teşekkür ederim

canım kıskandığını asla belli etme...bu ona koz olur.seni kıskandırmak için hep cbalrda olur senın yanında başkasına bakmak tv de gördüğü bir bayana dahi hayranlığını abartıyla anlatmak senı beğenmez gibi davranmak gibi....bence sen kendını çok güzel hisset bakımlı ol o seni kıskansın..bazen ekeklere kıskanılmadığı düşüncesini aşılamak gerekiyor.şımarıyorlar ve kendilerini mukemme görüp eşini hor görmeye başlıyorlarr.bayanlar kıskançlığı asla belli etmeyın.....

yorumlarınız için teşekkürler yavaş yavaş çözücem inşallah problemimi maalesef doktorlar benim hasta olmadığımı söylüyorlar iki defa psikiyatra gittim ikiside kıskançlık hastalığımın olmadığını gayet normal akıl sağlığımında çok iyi olduğunu söyleyip gönderdiler ben durumumu kabulleniyorum ama doktorlar onaylamıyorlar ben durumumu kendim çözücem inşallah bu platformda kendimi ifade edebiliyor olmakta iyi geldi en azından sıkıntılarımı sizlerle paylaşımda bulunarak hafifletebiliyorum bu nedenle tekrar hepinize teşekkür ederim

aa lütfen akıl sağlığıyla alakası yok, hepimizin hassas olduğu biraz fazla aklımıza taktığımız yönlerimiz vardır. doktorununda dediğine göre müdahale gerektirecek bir durumun yok buda güzel bir şey kendi kendine aşabilirsin.Allah başka dert vermesin, böyle şeyleri kafana takarak kendini de ilişkini de yıpratma derim. sonuçta eşinle güzel bir evliliğiniz var. Allah nazarlardan saklasın :nazar:

bazı arkadaşların eşini suçlar gibi konuşmasına anlam veremedim..canım klasik bi söz vardır insan sevdiğini kıskanır..bunun ne akıl sağlığıyla nede eşinin güvenilir olup olmamasıyla bi alakası yok bence..ben seni çok iyi anladım..bu zamanda öyle kadınlar var ki karşısındakini kandırmak için yapmıycakları şey yoktur sen eşine güveniyosun bunu çok iyi anladım ve onu kaybetmekten de korkuyosun..ama eşinin kişiliği farklı olsaydı 14 yılda yapardı bunu artık evliliğiniz oturmuş kıskanmamak elinde değil biliyorum ama bunu eşini yansıtıp tadınızı kaçırma bence..Allah'ım huzurunuzu mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah:Saruboceq::nazar:

kendime güvensizlik gibi bir sorunum yok benim ,ben güzel eğitimli becerikli akıllı bir kadınım etrafımdaki herkesde bunu her gün bana söylüyor eşimede her kes gözü kapalı inanır sözü dinlenen çevresinde çok saygın biridir beni aldatmadığını bende biliyorum ama yinede kendimi onu kıskanmaktan alamıyorum eşimde bende dikkat çekicikişileriz o bunu problem etmiyor ama ben ona herkesin bakmasından rahatsız oluyorum maalesef günümüz kadınlarındada güzel kadınların eşlerini ayartma hastalığı var işte bu yüzden eşim yanımdayken sürekli göz hapsinde olmak canımı sıkıyor ve paranoyak oldum ne yazıkki bundan kurtulmak istiyorum fakat ne kadar çabalarsam olmuyor aklımdan atamıyorum

sizinle ilgili bu özellikleri eşinizden de sık sık duyuyormusunuz? eğer çevreden bu tarz iltifatlar alıp, eşten alamıyorsanız; ,aklınıza soru işaretleri düşer.. acaba eşim beni beğenmiyormu, oysaki herkes güzel olduğumu falan söylüyor, ama eşim neden söylemiyor, yoksa, yoksa , yoksa lar alır başını gider..

bana en büyük sorun bu gibi geliyor.

sizinle ilgili bu özellikleri eşinizden de sık sık duyuyormusunuz? eğer çevreden bu tarz iltifatlar alıp, eşten alamıyorsanız; ,aklınıza soru işaretleri düşer.. acaba eşim beni beğenmiyormu, oysaki herkes güzel olduğumu falan söylüyor, ama eşim neden söylemiyor, yoksa, yoksa , yoksa lar alır başını gider..

bana en büyük sorun bu gibi geliyor.

eşimde çok güzel olduğumu söylüyor gerçekten dengeli bir uyumumuz var eşimle aramda ama öyle bi geldi bu sıkıntı ne yaptımsa atamadım herkes beni kıskanıyo bende eşimi işte böyle tuhaf bi durum burda sizler beni tanımadığınız için sürekli kendini öven biri durumuna düşüyorum hiç hoşuma gitmedi ama sıkıntımı anlatabilmek adına bunu yapmak zorunda kaldım kusura bakmayın

bazı arkadaşların eşini suçlar gibi konuşmasına anlam veremedim..canım klasik bi söz vardır insan sevdiğini kıskanır..bunun ne akıl sağlığıyla nede eşinin güvenilir olup olmamasıyla bi alakası yok bence..ben seni çok iyi anladım..bu zamanda öyle kadınlar var ki karşısındakini kandırmak için yapmıycakları şey yoktur sen eşine güveniyosun bunu çok iyi anladım ve onu kaybetmekten de korkuyosun..ama eşinin kişiliği farklı olsaydı 14 yılda yapardı bunu artık evliliğiniz oturmuş kıskanmamak elinde değil biliyorum ama bunu eşini yansıtıp tadınızı kaçırma bence..Allah'ım huzurunuzu mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah:Saruboceq::nazar:

beni anladığınız için teşekkür ederim inşallah artık bu durumdan kurtulmak için elimden geleni yapıcam eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum zaten temelde kaybetme korkusu var bir gün birinin gelip bu mutluluğumu yıkmasından korkuyorum ALLAHIM korusun hepimizin ailesini

Allah'ım yardımcın olsun. O kadar üzüldüm ki bunu okuyunca.
Çünkü bu konuyu ben açacaktım. Aynısını sen açmışsın :delphin:
Aynı hissettiklerini ben de hissediyorum. 3 yıllık bir birlikteliğim var ve evlenince geçer sanıyordum. 14. yılda hala olabiliyorsa yandım ki ne yandım. Hergün nişanlımın maillerini habersizce kontrol ediyorum. Her dakikasını bilmek istiyorum sürekli soruyorum. Artık Paranoyak olmuş durumdayım.

ıstanbulda iyi bi psikolog bilen var mı?

Back