- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.821
- 248
- Konu Sahibi ugurluozge
-
Haklısın o boyuta geçmişti neyse ki kestik görüşmeyi ama malesef mecburiyetler oluyo hala denk gelmek içinBaşkasının sevgilisini veya kocasını kıskanmak çok tehlikeli.
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür.Bu işlerin sonu özenmeyi geçip elde etmek istemeye varabiliyor.
Hepten ayaklarını kessen daha iyi edersin.
Özge birde olaya şu açıdan bak.Nişanlım hiç samimi değil kızla kocasıyla çocukluk arkadaşı bizde o vesileyle tanıştık zaten kızla ama kız hep arayıp şey yapan zaten kocası şüphelenmesin diye hep benim abim sayılır filan diyodu bende kötü düşünmedim başta
Yok 2000liralik bi hediye değildi tek bi bölge için ücret ödedim ben. Nişanlıma gelince arkadaşı ile kardeş gibiydiler çift olarak görüşene kadar o yüzden kendimizden bile fedakarlık ettik araba konusunda çocuk gece çalışıyor diye. Ama kızın yaptıklarından rahatsız olunca görüşmeyi kestik. Ama bi düğünde denk gelicez nişanlım kızla zaten artık konuşmaz çünkü bana hak verdi empati kurduğunda. Ama ben napsam bilemedim sonuçta kızda ciddiye aldığımı düşünüp havaya girsin deistemiyorumLazer epilasyon mu ödeyip(2000 tl civarı diye biliyorum) hediye ettin?
3 ay boyunca nişanlının arabasını kullandılar?
kadın sayende kıl tüy derdinden kurtulduğu gibi seninkine de abayı yakmış bu iş hiç hayıra gitmiyor
nişanlınla kadın arasındaki iletişim üzerine nişanlını bi karşına al enine boyuna konuş ve gereken cevabı cümleleri ve tavrıyla ince ince o versin.. etkili eleman o çünkü bu durumda
Yok 2000liralik bi hediye değildi tek bi bölge için ücret ödedim ben. Nişanlıma gelince arkadaşı ile kardeş gibiydiler çift olarak görüşene kadar o yüzden kendimizden bile fedakarlık ettik araba konusunda çocuk gece çalışıyor diye. Ama kızın yaptıklarından rahatsız olunca görüşmeyi kestik. Ama bi düğünde denk gelicez nişanlım kızla zaten artık konuşmaz çünkü bana hak verdi empati kurduğunda. Ama ben napsam bilemedim sonuçta kızda ciddiye aldığımı düşünüp havaya girsin deistemiyorum
Bilekliği biz almadık kocasına aldırmış aynısından bide durumları da maddi olarak çok uygun değildi o dönemde. Sonuçta altın filan maddiyata bağlı birazcık ha diyince olmuyor. Ayrıca gece aradığında nişanlım cevaplasa belkide niyeti farklıydı eşine ikisininde söyleyemeyeceği şeyler planlamıştı ama ulaşamayınca eşine dikkat çekmemek için söyledi diye düşünüyorum bazenÖzge birde olaya şu açıdan bak.
Hangi kadın eşi gece ne yapıyor acaba diye kıllanıp, adamın en yakın arkadaşından çaktırmadan yardım etmesini ister.
Hangi adam bunu kankasına anlatmaz.
Anlatacağını, her kadın bilir.
Benim eşimle derdim olsa, eşimin en yakın arkadaşına abi bana yardım et ama sakın eşime söyleme der miyim?
Ayrıca sana alınan bir bileziğin aynasından kıza da almak nedir?
Böyle bir şey görümce gelin yada 2 etti arasında olur. Hani kardeş kardeş aynı takınsınlar diye!
Bir de allah korusun, hastalık haricinde ben öz abisi gecenin bir vakti aramam. Ki abi kardeşten öte Dost ilişkimiz var.
Bizde zor günler geçirdik. Kimsenin arabasını istemedik. Ki Abimin bir de kiralama şirketi var.
Hadi diyelim aldılar.
Hadi aklınızdan bir zıpırlık geçti yaptınız. LAN ARABADA NEDEN ÇORABINI PÜSÜRÜNÜ BIRAKIYORSUN.
Son olarak, bu kadınlar bazen kıskançlıkla ne yaptığını bilmiyorlar.
yazıyordur, demiyorum ama ilişkileri hor kullandıkları kesin.
Gerçi yazıyorda olabilir. Sen daha spesifik bir şey gördün mü?
Biz nişanlıyız o yüzden ben gece açamam nişanlım bana söylediği için haberim oldu aradığından ve hat detayına filan baktım yani hiç bi şekilde görüşmemiş ki benim yanında da arkadaşını arayıp sordu o da işte çocuk ateşlenmiş vs de ondan aramış dedi. Ben nişanlımın hat detayına kadar bakıp bi aramasını yada konuşmasını bile görmemişken o kadının yaptığı şeyin faturasını niye ilişkime keseyim ki. Görüşmeme kararı da aldık zaten görüşmüyoruz denk gelmediği süeeceBen anlamadım gecenin bir vakti arıyor eşiniz neden tepki vermiyor? ya da özellikle siz açıp telefonu neden akrabalarını aramadın demiyorsun. Kocası varken gece bile çalışsa kocası, arkadaşının eşini kim arar ki eşi nasıl müsaade ediyor buna? ayrıca sizin öbür arabanız neden onlarda onu da anlamadım kim arabasını başkası kullansın diye sürekli verir ki bir işleri olur bir gün iki gün verirsin onlara tahsis etmek ne demek? vergisini filan siz ödüyorsunuz sonuçta ya bir kaza yapsa neden yedek arabanız var satın gitsin. Çok fazla fedakarlık değil mi? bileklik işine gelince beğenmiş almış olabilir bende arkadaşımda beğenip alabiliyorum bir şey yok bunda ama tül çorap filan çıkması arabadan abartılı geldi bana eşi çok mu gamsız anlayamadım eşinizle konuşun bence öncelikle çünkü tavizi veren kendisi ama eşinize hiç suç bulmuyorsunuz konu bana abartılı geldi.
Oo tamamen iyi niyetimden işte ne bileyim böyle bişe yaşayacağımı hediye etmek istemiştimHiç bişeye değilde lazer epilasyonu ödemene şaşırdım ne gerek vardı arkadaşımm
Kızlar merhaba konu biraz uzun umarım sabırla okuyabilirsiniz. Nişanlımın arkadaşı ve eşiyle sürekli görüşüyorduk ama ne görüşmek herşeylerine koşardık hatta kıza lazer epilasyon bile ödeyip hediye ettim 3ay boyunca sevgilimin diğer arabasını kullandılar vs vs yani fedakarlık bu boyutta. Nişanlımın arkadaşı kötü ortamlarda bulunuyormuş ve kız bu sebeple sürekli nişanlımı arıyo ama bunu bendende gizleyelim diyor güya utanırmışlar .. kocası gece çalışıyor çocuğu hastalanıyor gece 3te benim nişanlımı arıyor kendi abisi kaynı filanda aynı mahallede olmasına rağmen..ama ben hiç bi konuda yokum ortada kız herşeyde nişanlıma ulaşıyo sanki ben hiç yokmuşum gibi tabi ben rahatsız oldum mesafe koydum kendimce. Ayrıca arabamız onlardayken bazen alıyoduk arabadan tül çorapları filan çıkıyodu nişanlım bana bileklik aldı aynısından aldırmış bi ay içinde zaten görüşürkende hep diyodu sen özgeye şöyle yapıyosun benim eşim yapmıyor filan zaten bizim nişanımızda da arayıp bi hayırlı olsun bile demedi açıkçası Bende haliyle beni kıskandığını yada nişanlıma yaklaşmaya çalıştığını düşündüm sizce böyle bişe olabilir mi... olay böyle şimdi biz nişanlımla haftaya bi düğüne gidicez ve onlarda olacak ve büyük ihtimalle aynı masada otururuz. Ben hiç bişe olmamış gibi davranmak istemiyorum ve farkına da varsın istiyorum kavga etmeden ince laflar soksam ama nasıl yapsam ne desemmm
Kızlar merhaba konu biraz uzun umarım sabırla okuyabilirsiniz. Nişanlımın arkadaşı ve eşiyle sürekli görüşüyorduk ama ne görüşmek herşeylerine koşardık hatta kıza lazer epilasyon bile ödeyip hediye ettim 3ay boyunca sevgilimin diğer arabasını kullandılar vs vs yani fedakarlık bu boyutta. Nişanlımın arkadaşı kötü ortamlarda bulunuyormuş ve kız bu sebeple sürekli nişanlımı arıyo ama bunu bendende gizleyelim diyor güya utanırmışlar .. kocası gece çalışıyor çocuğu hastalanıyor gece 3te benim nişanlımı arıyor kendi abisi kaynı filanda aynı mahallede olmasına rağmen..ama ben hiç bi konuda yokum ortada kız herşeyde nişanlıma ulaşıyo sanki ben hiç yokmuşum gibi tabi ben rahatsız oldum mesafe koydum kendimce. Ayrıca arabamız onlardayken bazen alıyoduk arabadan tül çorapları filan çıkıyodu nişanlım bana bileklik aldı aynısından aldırmış bi ay içinde zaten görüşürkende hep diyodu sen özgeye şöyle yapıyosun benim eşim yapmıyor filan zaten bizim nişanımızda da arayıp bi hayırlı olsun bile demedi açıkçası Bende haliyle beni kıskandığını yada nişanlıma yaklaşmaya çalıştığını düşündüm sizce böyle bişe olabilir mi... olay böyle şimdi biz nişanlımla haftaya bi düğüne gidicez ve onlarda olacak ve büyük ihtimalle aynı masada otururuz. Ben hiç bişe olmamış gibi davranmak istemiyorum ve farkına da varsın istiyorum kavga etmeden ince laflar soksam ama nasıl yapsam ne desemmm
Hmmm enteresan. Bence bi asılma durumu yok. Sadece kıskançlık ve huzursuz etme durumu. Yine de önlemini almak lazım.Bilekliği biz almadık kocasına aldırmış aynısından bide durumları da maddi olarak çok uygun değildi o dönemde. Sonuçta altın filan maddiyata bağlı birazcık ha diyince olmuyor. Ayrıca gece aradığında nişanlım cevaplasa belkide niyeti farklıydı eşine ikisininde söyleyemeyeceği şeyler planlamıştı ama ulaşamayınca eşine dikkat çekmemek için söyledi diye düşünüyorum bazen
Yani bende çorap nasıl unutulur çok akıl edemiyorum işte tamamen bizim aramızı bozmak belkide amacıHmmm enteresan. Bence bi asılma durumu yok. Sadece kıskançlık ve huzursuz etme durumu. Yine de önlemini almak lazım.
Otu bo.u kıskanıp triplere giren hatundan korkarım. Örnekte de görüldüğü gibi sınırı aşıyorlar.
Arabada eşya bırakmak gibi,
Yarın öbür gün, bir ortamda ağzından çıkan bilmez, rezil olduğunuzla kalırsınız.
Çorap vs bırakmayı da anlamış değilim. kadın hiç mi düşünmemiş?
gerçi asıl soru neden düşünmemiş olmalı ya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?