kıskançlık ve laf sokma sanatı fikir önerileri

Başkasının sevgilisini veya kocasını kıskanmak çok tehlikeli.
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür.Bu işlerin sonu özenmeyi geçip elde etmek istemeye varabiliyor.
Hepten ayaklarını kessen daha iyi edersin.

Haklısın o boyuta geçmişti neyse ki kestik görüşmeyi ama malesef mecburiyetler oluyo hala denk gelmek için

Özge birde olaya şu açıdan bak.
Hangi kadın eşi gece ne yapıyor acaba diye kıllanıp, adamın en yakın arkadaşından çaktırmadan yardım etmesini ister.
Hangi adam bunu kankasına anlatmaz.
Anlatacağını, her kadın bilir.
Benim eşimle derdim olsa, eşimin en yakın arkadaşına abi bana yardım et ama sakın eşime söyleme der miyim?

Ayrıca sana alınan bir bileziğin aynasından kıza da almak nedir?
Böyle bir şey görümce gelin yada 2 etti arasında olur. Hani kardeş kardeş aynı takınsınlar diye!

Bir de allah korusun, hastalık haricinde ben öz abisi gecenin bir vakti aramam. Ki abi kardeşten öte Dost ilişkimiz var.

Bizde zor günler geçirdik. Kimsenin arabasını istemedik. Ki Abimin bir de kiralama şirketi var.
Hadi diyelim aldılar.
Hadi aklınızdan bir zıpırlık geçti yaptınız. LAN ARABADA NEDEN ÇORABINI PÜSÜRÜNÜ BIRAKIYORSUN.
Son olarak, bu kadınlar bazen kıskançlıkla ne yaptığını bilmiyorlar.
yazıyordur, demiyorum ama ilişkileri hor kullandıkları kesin.
Gerçi yazıyorda olabilir. Sen daha spesifik bir şey gördün mü?

Lazer epilasyon mu ödeyip(2000 tl civarı diye biliyorum) hediye ettin?
3 ay boyunca nişanlının arabasını kullandılar?

kadın sayende kıl tüy derdinden kurtulduğu gibi seninkine de abayı yakmış bu iş hiç hayıra gitmiyor
nişanlınla kadın arasındaki iletişim üzerine nişanlını bi karşına al enine boyuna konuş ve gereken cevabı cümleleri ve tavrıyla ince ince o versin.. etkili eleman o çünkü bu durumda

Yok 2000liralik bi hediye değildi tek bi bölge için ücret ödedim ben. Nişanlıma gelince arkadaşı ile kardeş gibiydiler çift olarak görüşene kadar o yüzden kendimizden bile fedakarlık ettik araba konusunda çocuk gece çalışıyor diye. Ama kızın yaptıklarından rahatsız olunca görüşmeyi kestik. Ama bi düğünde denk gelicez nişanlım kızla zaten artık konuşmaz çünkü bana hak verdi empati kurduğunda. Ama ben napsam bilemedim sonuçta kızda ciddiye aldığımı düşünüp havaya girsin deistemiyorum

o zaman hiç muhattap olma, çevrendekilerle konuşurken kinayeli laflar da kullanma ona değsin diye, masa onlardan en uzak yere oturursunuz, göz göze gelirsen falan neşeli ve küçümseyen bi tavırla bakman kafi sinirini bozman için çok da kafaya takma bence.

Bilekliği biz almadık kocasına aldırmış aynısından bide durumları da maddi olarak çok uygun değildi o dönemde. Sonuçta altın filan maddiyata bağlı birazcık ha diyince olmuyor. Ayrıca gece aradığında nişanlım cevaplasa belkide niyeti farklıydı eşine ikisininde söyleyemeyeceği şeyler planlamıştı ama ulaşamayınca eşine dikkat çekmemek için söyledi diye düşünüyorum bazen

Ben anlamadım gecenin bir vakti arıyor eşiniz neden tepki vermiyor? ya da özellikle siz açıp telefonu neden akrabalarını aramadın demiyorsun. Kocası varken gece bile çalışsa kocası, arkadaşının eşini kim arar ki eşi nasıl müsaade ediyor buna? ayrıca sizin öbür arabanız neden onlarda onu da anlamadım kim arabasını başkası kullansın diye sürekli verir ki bir işleri olur bir gün iki gün verirsin onlara tahsis etmek ne demek? vergisini filan siz ödüyorsunuz sonuçta ya bir kaza yapsa neden yedek arabanız var satın gitsin. Çok fazla fedakarlık değil mi? bileklik işine gelince beğenmiş almış olabilir bende arkadaşımda beğenip alabiliyorum bir şey yok bunda ama tül çorap filan çıkması arabadan abartılı geldi bana eşi çok mu gamsız anlayamadım eşinizle konuşun bence öncelikle çünkü tavizi veren kendisi ama eşinize hiç suç bulmuyorsunuz konu bana abartılı geldi.

Biz nişanlıyız o yüzden ben gece açamam nişanlım bana söylediği için haberim oldu aradığından ve hat detayına filan baktım yani hiç bi şekilde görüşmemiş ki benim yanında da arkadaşını arayıp sordu o da işte çocuk ateşlenmiş vs de ondan aramış dedi. Ben nişanlımın hat detayına kadar bakıp bi aramasını yada konuşmasını bile görmemişken o kadının yaptığı şeyin faturasını niye ilişkime keseyim ki. Görüşmeme kararı da aldık zaten görüşmüyoruz denk gelmediği süeece

Hiç bişeye değilde lazer epilasyonu ödemene şaşırdım ne gerek vardı arkadaşımm

Ne bu simdi.. gece cagirip yardim istemeler boyle.. mesafe koymazsaniz olacagi bu..

Nişanlınızda her aramasında koşuyorsa kadına yardıma, nişanlınızda da suç var yüz vermiş demektir. Mesafeyi önce nişanlınız koyacak. Kadın kendi akrabalarını bile aramaya tenezzül etmemiş. Ne iğrenç ya,ben akşam bir eğitime katılacağım eşim yurt dışında, kılı kırk yarıyorum eve nasıl döneceğim diye ki abisine de demedik yani beni alıp bırakırmısın diye. evim eğitim yerine uzak. Siz nişanlınızla konuşun bakalım,rahatsız olduğunuzu söyleyin. Gerekirse tavır koyun bu ne canım,sen onun kocasını arıyor musun?aradığını sanmıyorum. O hangi hakla senin nişanlını arıyor zırt pırt...

öncelikle nişanlınla konuş derim ben.aranızdaki samimiyet beni rahatsız ediyor ediyor de.sonra muhabbete göre kıza laf sokarsın.iş nişanlında bitiyor..

Hmmm enteresan. Bence bi asılma durumu yok. Sadece kıskançlık ve huzursuz etme durumu. Yine de önlemini almak lazım.
Otu bo.u kıskanıp triplere giren hatundan korkarım. Örnekte de görüldüğü gibi sınırı aşıyorlar.
Arabada eşya bırakmak gibi,
Yarın öbür gün, bir ortamda ağzından çıkan bilmez, rezil olduğunuzla kalırsınız.

Çorap vs bırakmayı da anlamış değilim. kadın hiç mi düşünmemiş?
gerçi asıl soru neden düşünmemiş olmalı ya neyse

Hepiniz nişanlınla konuş diyorsunuz evet anlatınca o yüz vermiştir diye düşünebilirsiniz ama tekrar toparlıyayım hiç öyle bişey yok nişanlım hiç bişeyine gitmedi bensiz görüşmedi bile o kızla bunlara eminim tlfn filan zaten kontrolüm altında. Ki artık görüşmüyoruz kızda arayıp sormadı niye soğuksunuz diye. Benim sorunum karşılaştığımızda ne yapcağımı bilemememdi

Yani bende çorap nasıl unutulur çok akıl edemiyorum işte tamamen bizim aramızı bozmak belkide amacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…