- Konu Sahibi ugurluozge
kendi abisi dururken sizin nişanlınızı arayan kadındaki cesarete bir şok oluş yaşıyorum.çok bariz bu çift sizin aile dostunuz olursa başınız çok ağrır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaa çok güldüm yorumuna ahhh ahhhTatlim, senin yerinde olsam o hanima sokacagim sey laf olmazdi.![]()
Geç olsada farkına vardım bende neyseki evlenmeden farkettim diyorum o zaman bize de gelirdi bu türlü entrikalarıylakendi abisi dururken sizin nişanlınızı arayan kadındaki cesarete bir şok oluş yaşıyorum.çok bariz bu çift sizin aile dostunuz olursa başınız çok ağrır
gelmek şurda dursun yatıyada kalırdı;sahurada gelirdi.o ne öyle çekilirmi? en güzeli mesafe sınır.Allahtan dikkatlisinizde fark ettiniz.Geç olsada farkına vardım bende neyseki evlenmeden farkettim diyorum o zaman bize de gelirdi bu türlü entrikalarıyla
Bence ara sıra nişanlınızın telefonunu da yoklayın çaktırmadan , hatta netten dökümana bile bakın. O kız böyle davranıyorsa birde izin veren tarafa bakacaksın ... Siz siz olun kimseyle bir daha bu kadar samimi olmayın.
Ne biliyim böyle bişe yokmuş gibi gelip konuşur eminim o tavra dayanamam zaten bi yarışa döndü bi haftadır kıyafetimi düşünüyorum çok güzel olmalıyım biraz da burnu havada olmam lazım o gün ona karşıNiye laf sokuyorsunuz ki, girin nişanlınızın koluna,bu adam bana ait havası verin soğuk da davrandın mı tamam.
Ben böyle laçka arkadaşlıklardan hiç hoşlanmam,başta koyardım mesafemi valla
Online işlemlerden bakıyorum ben (avea ama bizim hatlarımız )tlfna bi şifre geliyo kimi aramış kime msj atmış kaç dk konuşmuş çarsaf gibi seriliyo önümeNetten dokümana nasil bakılıyor?
Aynen zaten gece kocası da yok tek korkuyorum diye kuma gibi birlikte yaşardık heraldegelmek şurda dursun yatıyada kalırdı;sahurada gelirdi.o ne öyle çekilirmi? en güzeli mesafe sınır.Allahtan dikkatlisinizde fark ettiniz.
Kızlar merhaba konu biraz uzun umarım sabırla okuyabilirsiniz. Nişanlımın arkadaşı ve eşiyle sürekli görüşüyorduk ama ne görüşmek herşeylerine koşardık hatta kıza lazer epilasyon bile ödeyip hediye ettim 3ay boyunca sevgilimin diğer arabasını kullandılar vs vs yani fedakarlık bu boyutta. Nişanlımın arkadaşı kötü ortamlarda bulunuyormuş ve kız bu sebeple sürekli nişanlımı arıyo ama bunu bendende gizleyelim diyor güya utanırmışlar .. kocası gece çalışıyor çocuğu hastalanıyor gece 3te benim nişanlımı arıyor kendi abisi kaynı filanda aynı mahallede olmasına rağmen..ama ben hiç bi konuda yokum ortada kız herşeyde nişanlıma ulaşıyo sanki ben hiç yokmuşum gibi tabi ben rahatsız oldum mesafe koydum kendimce. Ayrıca arabamız onlardayken bazen alıyoduk arabadan tül çorapları filan çıkıyodu nişanlım bana bileklik aldı aynısından aldırmış bi ay içinde zaten görüşürkende hep diyodu sen özgeye şöyle yapıyosun benim eşim yapmıyor filan zaten bizim nişanımızda da arayıp bi hayırlı olsun bile demedi açıkçası Bende haliyle beni kıskandığını yada nişanlıma yaklaşmaya çalıştığını düşündüm sizce böyle bişe olabilir mi... olay böyle şimdi biz nişanlımla haftaya bi düğüne gidicez ve onlarda olacak ve büyük ihtimalle aynı masada otururuz. Ben hiç bişe olmamış gibi davranmak istemiyorum ve farkına da varsın istiyorum kavga etmeden ince laflar soksam ama nasıl yapsam ne desemmm![]()
Nişanlım ben rahatsız olduğumu söyleyip anlatınca haklısın dedi ama onun yaptığı bişey hiç olmadı o bu konularda biraz ince düşünür o yüzden hiç samimi olmadı kızla açmadı tlfnlarını hep kendi arkadaşıyla irtibata geçti ama buna rağmen kız o benim abim gibi diye diye yürüdü hep işte en son çorap olayları filan derken yine kocasını aradı eşine söyle arabada eşyalarını bırakmasın annem nişanlım filan yanlış anlayacak diye kocasını uyardı. Yani kızı tek bi aramasına konuşmasına şahit olmadım gizli kontrollerimdeNisanlinizin tutumu ney bu konuda? Sizin yakin arkadasinizin esi sizi sürekli arasa, mesela esi yemek yapamiyor diye sizin yapmanizi istese, eve cagirsa, gece yarisi arasa falan filan, nisanliniz normal mi karsilar? Akrabalari falan varken nisanliniza düsmez gece evli bi kadinla cocugu doktora falan götürmek, resmen firsat kolluyor kadin... Laf sokmaga ugrasirken nisanlinizdan olacaksiniz, kardes gibiyiz biz ayaklarinada yatmasinlar, tavriniz sert ve kesin olmali, sizemi kalmis baskasinin evliligini ve sorunlarini kurtarmak kendi hayatiniz varken...![]()
Korkuyorum zaten bu konuda kıza bişe demeye ben suçlu olurum kesin ben kötü niyetli olurum yuvamızı yıkmak için söylüyorsun der. Kararımızı aldık nişanlımla artık görüşmüyoruz ben dedim zaten evlenince de istemem diye tamam dedi mecbur değiliz. Ki kendi arkadaşıyla bile tek görüşmesini sınırlandırdım zaten çünkü karısı yine yüz bulur diye korkuyorumerkekler maalesef fark etmeyebiliyorlar bu durumu iyi niyetle yaklaşıp.
kadınla yüzgöz olma bence konuşup da kötü olan sen olursun. ama araya mesafe koy, nişanlını da uyar.
yarın evlendiğinizde aile dostunuz olması muhtemel bu ailenin; buna asla izin verme nişanlının arkadaşlığı anladığım kadarıyla çok iyi ve bitirmeyebilir. nişanlına da rahatsızlığını belirterek: "o kadınla ben görüşmek istemiyorum ve senin de görüşmeni istemiyorum. ama kaç yıllık arkadaşlığınızı da bitirmeni istemem sen arkadaşınla görüşebilirsin sadece" diyebilirsin. bir de yakın oturma sakın...
aynı şekilde nişanlın da çıkmasın telefonlarına mesajlarına cevap vermesin kadının. görüşmeye çağırdıklarında da her seferinde bir bahane bulup gitmeyin birkaç seferden sonra zaten onlar da aramayı keserler.
(benzer bir durumu yaşadım-tecrübeyle sabittir)
Nişanlım ben rahatsız olduğumu söyleyip anlatınca haklısın dedi ama onun yaptığı bişey hiç olmadı o bu konularda biraz ince düşünür o yüzden hiç samimi olmadı kızla açmadı tlfnlarını hep kendi arkadaşıyla irtibata geçti ama buna rağmen kız o benim abim gibi diye diye yürüdü hep işte en son çorap olayları filan derken yine kocasını aradı eşine söyle arabada eşyalarını bırakmasın annem nişanlım filan yanlış anlayacak diye kocasını uyardı. Yani kızı tek bi aramasına konuşmasına şahit olmadım gizli kontrollerimde
oha o zaman eşinin arkadaşıda normal değil eğer buna tepki vermediyse..ya bacım hakkatten çanta gözlük cüzdan toka broş küpe kolye yüzük tarak hatta matkap çekiç falan anlarımda naylon çorabı bırakmak ne demek..yanlış anlaşılacak bir yanı yok ki..nişanlının arkadaşı normal mi Allasen..bundan sonra işe kendi arabasıyla yada babası nişanlının arabasıyla gitsin bence verecek araba olmaz..öküz ölür ortaklık biter.Nişanlım ben rahatsız olduğumu söyleyip anlatınca haklısın dedi ama onun yaptığı bişey hiç olmadı o bu konularda biraz ince düşünür o yüzden hiç samimi olmadı kızla açmadı tlfnlarını hep kendi arkadaşıyla irtibata geçti ama buna rağmen kız o benim abim gibi diye diye yürüdü hep işte en son çorap olayları filan derken yine kocasını aradı eşine söyle arabada eşyalarını bırakmasın annem nişanlım filan yanlış anlayacak diye kocasını uyardı. Yani kızı tek bi aramasına konuşmasına şahit olmadım gizli kontrollerimde
İyi varsınız valla gözümü açtınız saf gibi yok ben öyle anlamışımdır yok yok öyle diye diye beynimi yedim resmenbeyninde tümor olan birinin kolumdaki çiziği naapsam demesi gibi olmuş...
nişanlın elden gidiyo bacım,sen laf sokma derdindesin..acilen önlemini al....
Bizim nişandan sonra zaten araba faslı bitti çünkü nişan günü nişanlım akşam kola çerez vs yi getirmesini istedi bizim arabayı vercekti halletsin diye ama çocuk işi olmadığı halde geçiştirdi. Sonrasında özür filan dilemiş ama iyi bi bahane oldu nişanlım mesafe koydu arkadaşıylaoha o zaman eşinin arkadaşıda normal değil eğer buna tepki vermediyse..ya bacım hakkatten çanta gözlük cüzdan toka broş küpe kolye yüzük tarak hatta matkap çekiç falan anlarımda naylon çorabı bırakmak ne demek..yanlış anlaşılacak bir yanı yok ki..nişanlının arkadaşı normal mi Allasen..bundan sonra işe kendi arabasıyla yada babası nişanlının arabasıyla gitsin bence verecek araba olmaz..öküz ölür ortaklık biter.