• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık ve laf sokma sanatı fikir önerileri

Bayana ''Bundan sonra ısın dustugunde beni ara; Nişanlım cok yoğun ve zamanı yok.. Benimle muhatap olman kabul edilebilir olanı'' O net anlar..

Bide cok dillendirip durmayın nişanlınıza aklına sokarsınız Maazallah..

Bizim nişandan sonra zaten araba faslı bitti çünkü nişan günü nişanlım akşam kola çerez vs yi getirmesini istedi bizim arabayı vercekti halletsin diye ama çocuk işi olmadığı halde geçiştirdi. Sonrasında özür filan dilemiş ama iyi bi bahane oldu nişanlım mesafe koydu arkadaşıyla
hee o zaman bırak arkadaşım nişanlın yolu görmüş hiç dert etme lafta sokma gideceğiniz düğünde nişanlının koluna git selam verdiklerinde selamını dahi alma başını çevir nişanlın bir şey derse kimseye saygısızlık etmediğini elektrik alamadığını ve görüşmek istemediğin birine selam vermeyi doğru bulmadığını söyler eğlenmene bakarsın ;)

Siz zaten mesafe koymaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla.Ama asıl mesafeyi koyması gereken kişi nişanlınız bence.Yoksa bu kadın peşinizi bırakmayacak gibi görünüyor.

Bayana ''Bundan sonra ısın dustugunde beni ara; Nişanlım cok yoğun ve zamanı yok.. Benimle muhatap olman kabul edilebilir olanı'' O net anlar..

Bide cok dillendirip durmayın nişanlınıza aklına sokarsınız Maazallah..
Bu yüzden çoğu zaman içime attım zaten kafasına yer eder filan diye. Çok şükür nişanlıma güvenim tam ama eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma diyede de bi deyim var yani

hee o zaman bırak arkadaşım nişanlın yolu görmüş hiç dert etme lafta sokma gideceğiniz düğünde nişanlının koluna git selam verdiklerinde selamını dahi alma başını çevir nişanlın bir şey derse kimseye saygısızlık etmediğini elektrik alamadığını ve görüşmek istemediğin birine selam vermeyi doğru bulmadığını söyler eğlenmene bakarsın :KK66:
Haklısın o zaman masa konusunu girmeden söylerim ayrı otururuz tavrımı da belli ederim artık muhatap olmayarak

ben olsam ona laf sokmak yerine umursamazdım.eğer nişanlın bunu farkederse kadının ilgisinide fark edebilir.eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme yani,çaktırmadan alttan alttan kadından soğut bence nişanlını onlardan.

zaten evlendiğinizde de geceleri aradıgında gitmesini engellersiniz.ya da açık açık söylersiniz geceleri arama diye.

ben olsam ona laf sokmak yerine umursamazdım.eğer nişanlın bunu farkederse kadının ilgisinide fark edebilir.eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme yani,çaktırmadan alttan alttan kadından soğut bence nişanlını onlardan.

zaten evlendiğinizde de geceleri aradıgında gitmesini engellersiniz.ya da açık açık söylersiniz geceleri arama diye.
Artık görüşmüyoruz zaten bi problem yaşamadık bi kaç aydır kadında aramıyor ama düğünde karşılaşacağiz ben takınacağım tavırda kararsız kaldım

nişanlını al ve onlardan uzak bir masaya otur gerekirse sadece gülümseyerek selamlaş bu yeterli olacaktır. Laf sokmak falan ne gerek var seviyeyi düşürmeye ?

nişanlını al ve onlardan uzak bir masaya otur gerekirse sadece gülümseyerek selamlaş bu yeterli olacaktır. Laf sokmak falan ne gerek var seviyeyi düşürmeye ?
Haklısın canım verdiğim tepkiyle haklıyken bide ben suçlu olmam en azından bu şekilde

Bu kadar samimiyet bana çok saçma geldi. Ne gerek var bu kadar içli dışlı olmaya, araya mesafe koy hatta hiç görüşme bile.

Kızlar merhaba konu biraz uzun umarım sabırla okuyabilirsiniz. Nişanlımın arkadaşı ve eşiyle sürekli görüşüyorduk ama ne görüşmek herşeylerine koşardık hatta kıza lazer epilasyon bile ödeyip hediye ettim 3ay boyunca sevgilimin diğer arabasını kullandılar vs vs yani fedakarlık bu boyutta. Nişanlımın arkadaşı kötü ortamlarda bulunuyormuş ve kız bu sebeple sürekli nişanlımı arıyo ama bunu bendende gizleyelim diyor güya utanırmışlar .. kocası gece çalışıyor çocuğu hastalanıyor gece 3te benim nişanlımı arıyor kendi abisi kaynı filanda aynı mahallede olmasına rağmen..ama ben hiç bi konuda yokum ortada kız herşeyde nişanlıma ulaşıyo sanki ben hiç yokmuşum gibi tabi ben rahatsız oldum mesafe koydum kendimce. Ayrıca arabamız onlardayken bazen alıyoduk arabadan tül çorapları filan çıkıyodu nişanlım bana bileklik aldı aynısından aldırmış bi ay içinde zaten görüşürkende hep diyodu sen özgeye şöyle yapıyosun benim eşim yapmıyor filan zaten bizim nişanımızda da arayıp bi hayırlı olsun bile demedi açıkçası Bende haliyle beni kıskandığını yada nişanlıma yaklaşmaya çalıştığını düşündüm sizce böyle bişe olabilir mi... olay böyle şimdi biz nişanlımla haftaya bi düğüne gidicez ve onlarda olacak ve büyük ihtimalle aynı masada otururuz. Ben hiç bişe olmamış gibi davranmak istemiyorum ve farkına da varsın istiyorum kavga etmeden ince laflar soksam ama nasıl yapsam ne desemmm :KK62:
gittiğiniz düğünde herhangi bir konuda size en ufak bir şey söylerse , asık bir yüz ifadesiyle tatlım her seferinde kocamı muhatap alıyorsun istersen bunu da kocama söyle ya da sor diyebilirsin , başka insanlarla muhabbet ederken olduğundan da güleryüzlü olurken onunla konuşurken ya da ona bakarken olduğunuzdan daha sert durun.

Fazla samimiyet tez ayrilik getirir demisler.Bir an once iletisiminizi koparin bu insanlardan nisanlinizada soyleyin bi daha onun telefonlsrini acmasin dugundede baska bir masaya oturun eger hala size yanasmaya calisiyorsa acikca soyleyin gorusmek istemediginizi.

gittiğiniz düğünde herhangi bir konuda size en ufak bir şey söylerse , asık bir yüz ifadesiyle tatlım her seferinde kocamı muhatap alıyorsun istersen bunu da kocama söyle ya da sor diyebilirsin , başka insanlarla muhabbet ederken olduğundan da güleryüzlü olurken onunla konuşurken ya da ona bakarken olduğunuzdan daha sert durun.[/QUOT laf sokmaktan kastım bu gibi şeylerdi işte Teşekkürler önerin için

gittiğiniz düğünde herhangi bir konuda size en ufak bir şey söylerse , asık bir yüz ifadesiyle tatlım her seferinde kocamı muhatap alıyorsun istersen bunu da kocama söyle ya da sor diyebilirsin , başka insanlarla muhabbet ederken olduğundan da güleryüzlü olurken onunla konuşurken ya da ona bakarken olduğunuzdan daha sert durun.
laf sokmaktan kastım bu gibi şeylerdi işte Teşekkürler önerin için

Düğünde gittiğiniz gibi soğuk ol ve sürekli oynayın sonra da takınızı takıp ayrılın düğünden.
Hadi sizin nişanlınız birşey demiyor da onun eşi kızmıyor mu ne demeye benim arkadaşımı arıyorsun diye?
Haddini aşmaktan başka bir kelime bunun adı da neyse... :KK69:

nişanlına demedinmi noluyo diye rahatsız olmuyomuymuş ..Yani ne münasebet pat diye mesafe koy ki anlasın nişanlınıda gözetim altına al ararsa kadın yardım falan için kesinlikle gitmesin..Yani nişanlından eminsen kadında ısrarcıysa hareketlerinde ozaman lafla uğraşma icraata geç bence..

Back
X