- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi ugurluozge
-
Çok açık ve net ki nişanlında gözü var sana karşı kıskançlığıda ondan kaynaklanıyor. Bence oturup ne laflar sokacağını düşüneceğine tüm bağınızı kesin, uzak durun. Ortalık evli adamları yoldan çıkaran kadın kaynıyor. Öyle bir devirdeyiz, üzülme sonra..Kızlar merhaba konu biraz uzun umarım sabırla okuyabilirsiniz. Nişanlımın arkadaşı ve eşiyle sürekli görüşüyorduk ama ne görüşmek herşeylerine koşardık hatta kıza lazer epilasyon bile ödeyip hediye ettim 3ay boyunca sevgilimin diğer arabasını kullandılar vs vs yani fedakarlık bu boyutta. Nişanlımın arkadaşı kötü ortamlarda bulunuyormuş ve kız bu sebeple sürekli nişanlımı arıyo ama bunu bendende gizleyelim diyor güya utanırmışlar .. kocası gece çalışıyor çocuğu hastalanıyor gece 3te benim nişanlımı arıyor kendi abisi kaynı filanda aynı mahallede olmasına rağmen..ama ben hiç bi konuda yokum ortada kız herşeyde nişanlıma ulaşıyo sanki ben hiç yokmuşum gibi tabi ben rahatsız oldum mesafe koydum kendimce. Ayrıca arabamız onlardayken bazen alıyoduk arabadan tül çorapları filan çıkıyodu nişanlım bana bileklik aldı aynısından aldırmış bi ay içinde zaten görüşürkende hep diyodu sen özgeye şöyle yapıyosun benim eşim yapmıyor filan zaten bizim nişanımızda da arayıp bi hayırlı olsun bile demedi açıkçası Bende haliyle beni kıskandığını yada nişanlıma yaklaşmaya çalıştığını düşündüm sizce böyle bişe olabilir mi... olay böyle şimdi biz nişanlımla haftaya bi düğüne gidicez ve onlarda olacak ve büyük ihtimalle aynı masada otururuz. Ben hiç bişe olmamış gibi davranmak istemiyorum ve farkına da varsın istiyorum kavga etmeden ince laflar soksam ama nasıl yapsam ne desemmm
laf sokma sanati diye bsy yoktur :) spontane gelisir olay ve biraz da yapiyla alakalidir.. ben laf sokmam mesela, umursamazligimla doverimKızlar merhaba konu biraz uzun umarım sabırla okuyabilirsiniz. Nişanlımın arkadaşı ve eşiyle sürekli görüşüyorduk ama ne görüşmek herşeylerine koşardık hatta kıza lazer epilasyon bile ödeyip hediye ettim 3ay boyunca sevgilimin diğer arabasını kullandılar vs vs yani fedakarlık bu boyutta. Nişanlımın arkadaşı kötü ortamlarda bulunuyormuş ve kız bu sebeple sürekli nişanlımı arıyo ama bunu bendende gizleyelim diyor güya utanırmışlar .. kocası gece çalışıyor çocuğu hastalanıyor gece 3te benim nişanlımı arıyor kendi abisi kaynı filanda aynı mahallede olmasına rağmen..ama ben hiç bi konuda yokum ortada kız herşeyde nişanlıma ulaşıyo sanki ben hiç yokmuşum gibi tabi ben rahatsız oldum mesafe koydum kendimce. Ayrıca arabamız onlardayken bazen alıyoduk arabadan tül çorapları filan çıkıyodu nişanlım bana bileklik aldı aynısından aldırmış bi ay içinde zaten görüşürkende hep diyodu sen özgeye şöyle yapıyosun benim eşim yapmıyor filan zaten bizim nişanımızda da arayıp bi hayırlı olsun bile demedi açıkçası Bende haliyle beni kıskandığını yada nişanlıma yaklaşmaya çalıştığını düşündüm sizce böyle bişe olabilir mi... olay böyle şimdi biz nişanlımla haftaya bi düğüne gidicez ve onlarda olacak ve büyük ihtimalle aynı masada otururuz. Ben hiç bişe olmamış gibi davranmak istemiyorum ve farkına da varsın istiyorum kavga etmeden ince laflar soksam ama nasıl yapsam ne desemmm
Yaa kötülük mü bu ya ben birine değer verince herşeyimi paylaşırım gerçi o nişanlıma da ortak olcaktı da ben gidiyordum imrendi durumları da iyi değil diye pek ben kıza hediye ettim gerçi sonradan arayıp gittim sagol bile demedi
Artık görüşmüyoruz zaten ben rahatsız olunca kestik bağları nişanlım arkadaşıyla da mesafe koydu ben kadın yine yüz bulur dediğim için. Zaten kızda hiç aramadı noldu diye bu da kafamı karıştırdı ben olsam birden mesafe koysa sorardım bi sorun mu var diye hiç ses yok nişanda bile hayırlı olsun demedi işte nasıl rahatsız olduysaŞoka girdim şuan ...
Tamam bizim de öyle arkadaşlarımız var 1 hafta arayla evlendik eşimin en yakın arkadaşıyla. Onun eşi de eşime çok yakın davranır ama ben buna en başta engel oldum şimdi çok rahatım.
Bu kadar içli dişli olmayın kadının niyeti kötü
Artık görüşmüyoruz zaten ben rahatsız olunca kestik bağları nişanlım arkadaşıyla da mesafe koydu ben kadın yine yüz bulur dediğim için. Zaten kızda hiç aramadı noldu diye bu da kafamı karıştırdı ben olsam birden mesafe koysa sorardım bi sorun mu var diye hiç ses yok nişanda bile hayırlı olsun demedi işte nasıl rahatsız olduysa
bazı kadınlar ne kadar rahat.. Bunları duydukça şok oluyorum resmen.Kızlar merhaba konu biraz uzun umarım sabırla okuyabilirsiniz. Nişanlımın arkadaşı ve eşiyle sürekli görüşüyorduk ama ne görüşmek herşeylerine koşardık hatta kıza lazer epilasyon bile ödeyip hediye ettim 3ay boyunca sevgilimin diğer arabasını kullandılar vs vs yani fedakarlık bu boyutta. Nişanlımın arkadaşı kötü ortamlarda bulunuyormuş ve kız bu sebeple sürekli nişanlımı arıyo ama bunu bendende gizleyelim diyor güya utanırmışlar .. kocası gece çalışıyor çocuğu hastalanıyor gece 3te benim nişanlımı arıyor kendi abisi kaynı filanda aynı mahallede olmasına rağmen..ama ben hiç bi konuda yokum ortada kız herşeyde nişanlıma ulaşıyo sanki ben hiç yokmuşum gibi tabi ben rahatsız oldum mesafe koydum kendimce. Ayrıca arabamız onlardayken bazen alıyoduk arabadan tül çorapları filan çıkıyodu nişanlım bana bileklik aldı aynısından aldırmış bi ay içinde zaten görüşürkende hep diyodu sen özgeye şöyle yapıyosun benim eşim yapmıyor filan zaten bizim nişanımızda da arayıp bi hayırlı olsun bile demedi açıkçası Bende haliyle beni kıskandığını yada nişanlıma yaklaşmaya çalıştığını düşündüm sizce böyle bişe olabilir mi... olay böyle şimdi biz nişanlımla haftaya bi düğüne gidicez ve onlarda olacak ve büyük ihtimalle aynı masada otururuz. Ben hiç bişe olmamış gibi davranmak istemiyorum ve farkına da varsın istiyorum kavga etmeden ince laflar soksam ama nasıl yapsam ne desemmm
Ben kavga edemem zaten çirkeflik filan yapmam o seviyesiz için ama parçalamak istiyorum ve bişe söylemeliyim bi şekilde anlamalı diye düşündüm. Özgürlük hep kısıtladım bu konuda zaten gitmedi diyorum ya gece aradığını görüp kocasını arıyodu sabah öyle öğreniyodu nolduğunu bunu benim yanımda da yaptı zaten. Kadın belkide nişanlım açsa eve çağırcaktı gece ayy delircemmmlaf sokma sanati diye bsy yoktur :) spontane gelisir olay ve biraz da yapiyla alakalidir.. ben laf sokmam mesela, umursamazligimla doverimama ustune geldiginde cevabini vermek gerekirse, o baska.. cirkeflige vurmadan, cazgirlik yapmadan gerekeni sakince soylemek yeterlidir..
ayrica nisanlin da herseye kosmasin, kadin ariyo diye gitmeye mecbur mu? nisanlanmis artik ve sen mustakbel esisin, onaylamiyosan o da dikkat edecek.. bu ozgurluk kisitlamasi filan degil.. o kadar da cagdas degiliz kusura bakilmasin..
Haklısın canım hep bakıyorum online işlemlerden kendi tlfnn dan filan çok şükür 1buçuk yıldır tek bi numara filan yakalamadım bu olayda dahil. Hep kocasını aramış kadın aradıktan sonraYine de kontrol etmeyi ihmal etmeyin nisanliniza ulaşmak için ugrasabilir
Bu derece samimiyete gerek yok ki?Lazer epilasyonunu bile ödeyecek kadar samimi olmak.O dengeyi sen değil senden önce nişanlın koyacak.Aynı masaya oturmak mecburiyetinde de değilsin.Hatta görüşmek mecburiyetinde de değilsin.Kızlar merhaba konu biraz uzun umarım sabırla okuyabilirsiniz. Nişanlımın arkadaşı ve eşiyle sürekli görüşüyorduk ama ne görüşmek herşeylerine koşardık hatta kıza lazer epilasyon bile ödeyip hediye ettim 3ay boyunca sevgilimin diğer arabasını kullandılar vs vs yani fedakarlık bu boyutta. Nişanlımın arkadaşı kötü ortamlarda bulunuyormuş ve kız bu sebeple sürekli nişanlımı arıyo ama bunu bendende gizleyelim diyor güya utanırmışlar .. kocası gece çalışıyor çocuğu hastalanıyor gece 3te benim nişanlımı arıyor kendi abisi kaynı filanda aynı mahallede olmasına rağmen..ama ben hiç bi konuda yokum ortada kız herşeyde nişanlıma ulaşıyo sanki ben hiç yokmuşum gibi tabi ben rahatsız oldum mesafe koydum kendimce. Ayrıca arabamız onlardayken bazen alıyoduk arabadan tül çorapları filan çıkıyodu nişanlım bana bileklik aldı aynısından aldırmış bi ay içinde zaten görüşürkende hep diyodu sen özgeye şöyle yapıyosun benim eşim yapmıyor filan zaten bizim nişanımızda da arayıp bi hayırlı olsun bile demedi açıkçası Bende haliyle beni kıskandığını yada nişanlıma yaklaşmaya çalıştığını düşündüm sizce böyle bişe olabilir mi... olay böyle şimdi biz nişanlımla haftaya bi düğüne gidicez ve onlarda olacak ve büyük ihtimalle aynı masada otururuz. Ben hiç bişe olmamış gibi davranmak istemiyorum ve farkına da varsın istiyorum kavga etmeden ince laflar soksam ama nasıl yapsam ne desemmm
Bende hep öyle düşünüyordum ama üst üste olunca hepsi acabalar oluştu kafamda şimdide herşeyi ona yorar oldumİlla gözü var diye birşey yok, evli barklı kadın, ilk etapta böyle birşey yakıştırılmaznişanlına güvendiği içinde yardım istiyor olabilir. Rahatsız oluyorsan nişanlını uyarırsın, uzak tutarsın, sonuçta arkadaşı kadın değil, mesafe koyar arasına.
Kıskançlık mevzusuda künyeni beğenmiştir almıştır olamaz mı ki, bizde yapıyoruz öyle şeyler, kıyaslamaları da öyle, iyi yada kötü kıyaslamaları herkes birbiriyle yapar.
Günahınıda almayın bu arada... Hiç birşey yapmasada rahatsız olabilirdin, aşırı derecede görüşmezsiniz olur biter.
Kendi rahatsızlığında haklısındır zaten, diyorum ya senin nişanlın sonuçta kadın sessiz sakin kendi halinde olsaydı bile rahatsız olabilirdin, böye bir hakkın var. Ama diğer suçlama ağır biraz, yuva yıkılmasına kadar gider. O yüzden dikkat etmek lazım. Nişanlını uzak tut sen, senin muhattabın o.Bende hep öyle düşünüyordum ama üst üste olunca hepsi acabalar oluştu kafamda şimdide herşeyi ona yorar oldum
Aynen o olayda film koptu zaten bende kocası da aslında kıskanç cin gibi böyle şeyleri yapıp sonra nasıl adamı uyutuyor anlamıyorum. Nişanlım aradı sordu gece aramış hayırdır diye çoçuğun ateşi çıkmış diye aramış demiş adamı da ikna ediyo demekkibazı kadınlar ne kadar rahat.. Bunları duydukça şok oluyorum resmen.
Babası,kardeşi aynı mahalledeyken nasıl başka bir erkeği arayabilecek cesareti olabilir ki?
bunu yapabilen kadından her şey beklerim ben.
Öyle yaptık zaten hiç gitmiyoruz aramıyoruz artık ama ortak arkadaşlarımız var denk gelicez işte düğünde filan o zaman napsam bilemedimKüsmeyinde , görüşmeyinde. Yavaş yavaş mesafe koyup, görüşmemek lazım. Nişanlınızada sahip çıkın. Ne olursa çok samimi olmaktan oluyor.
Hiçbirşey olmamış gibi konuşun. Ama öyle sıkı fıkı değil. Sınırlı olun. Sadece hal hatır o kdar. Gidip gelmeler olmasın derim. Belki içinde öyle birşey yoktur ama herşey insanlar için sen ipini sağlam kazığa bağla derim. Naçizane fikrim.Öyle yaptık zaten hiç gitmiyoruz aramıyoruz artık ama ortak arkadaşlarımız var denk gelicez işte düğünde filan o zaman napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?