Kıskançlık olarak yorumlayarak kendi sinirimi önlemeye çalışıyorum.

Aynen canim benim icin de cok onemliydi. Şükür sevdiklerim oldu memnunum. Mantikli.
İyi günlerde kullanın inşallah

Benimde yatak odamı bi arkadaşım beğenmedi . Yeni değil 14 yıllık. Başka al çok demode kullanışsız falan dedi. Fikrini sormamıştım oysaki
Yatak odam özel yapım komple ahşap çekmece ve dolap içi oldukça derin düz bir model ama ona göre gidip her evde olan sunta bi takımı alıp eve getirmem gerekiyor

iyi almissiniz cidden. Pahali degil orta halli esya fiyati bunlar. Daha ucuzu cok dayanmaz bence. Mesela bir kose koltuk aldim ben tas mubarek. Atsan camdan asagi kirilmaz yani. Ona gorede fiyati var. Abartmaya gerek yok ucuz olacak diye sonra oradi buradi oynuyor esyalarin.

linkinu versene hangi firma biz de bakalim onun disinda hic takma insanlar problemli

Bos bos konuşmayı ne kadar seven insan var ya.

Aynen canim orta halli zaten ona kızıyorum pahalı degil ki cok güzel cok pahali takimlar da vardi ama buna gücümüz yetti ve cok sevdim ama gel gör ki anlamiyorlar iste.

gule gule kullan eminim resimlerinden daha guzeldir resimlerden cok anlasilmiyor.koltuklar guzel.benim esyalar 14 yillik ben de bakiyorum modellere
Evet canim daha iyiler resimden. O kkoltuk takimindaki beyazi da bordo almayi düşünüyorum. Zor olur beyaz renk gelen giden fazla olur diye düşünüyorum.d

Evet canim daha iyiler resimden. O kkoltuk takimindaki beyazi da bordo almayi düşünüyorum. Zor olur beyaz renk gelen giden fazla olur diye düşünüyorum.d
yok yok beyaz olsun bir sey olmaz cok guzel deterjanlar var cok kolay cikiyor beyaz cok yakisiyor salona

Sen de guzel yorumlari soyle ona yoksa bile uydur uydur soyle belli ki cevreden etkilenen biri.

Ben zaten bu milletin bi halti beğendiğini gormedim. Ev alirsin yok cok uzam yok odalari kucuk soğuturlar seni evden satarsin gul gibi evi niye sattin derler. Araba alirsin su model varken bunu niye aldin derler. Benzinli alirsin cok para gider mal misin derler dizel alirsin ne gerek vardi yilda 20bin km ustunde yol mu yapiosun sanki derler. Cocugunu okula verirsin sura dururken niye oraya verdin falancanin oglunu suraya soktular soyle basarili bu cocuk niye boyle derler deeeeeeeeerler.

Cok mantikli ev senin dinlenme eglenme beslenme barinma alanın. Rahat edeceğin en guzel esyalari alman huzurun icim onemli en basta. Bakma millete ya. Herkes ayni seyleri alsin o zaman herkesin esyalari ayni renk olsun. Uniforma gibi komple tek paket alinsin. Kimse konusamasin madem.

Aynen canim benim cevremden gelen olumlu yorumlari falan anlatiyorum cok seviniyor. Cidden bos konusan insan cok sanki onlardan cikiyor para

Aynen mantik bu ama ben pisman degilim cok da memnunum. Cok pahaliya aldigimizi dusunmuyorum bence gayet orta seviyeli aldik uygun aldik en azindan sevdigimiz bbeğendiğimiz rahat olacagimiz esyalar oldu.h

Teşekkür ederim, bu konu parasından daha çok ilgimi çekti çünkü dediğim gibi, bir kanepe, 40 bin TL'ye de var, 1000 TL'ye de...

Teşekkür ederim, bu konu parasından daha çok ilgimi çekti çünkü dediğim gibi, bir kanepe, 40 bin TL'ye de var, 1000 TL'ye de...

Bence tadını çıkarın ya, yeni ev, yeni eşya, bir eve yeni eşyalar almak falan son derece heyecanlı ve keyifli şeyler. Zaten aldığınız şeyleri 5 sene sonra değiştirmeyeceksiniz ki, çok rahatlıkla 10 sene kullanırsınız, net. Ha sonra canınız istedi, değiştirirsiniz isterseniz 6 ay sonra değiştirin, kime ne? Boşverin milleti. Boş teneke tıngırdar. İçine sineni bulmak son derece zor birşey bence, ben de zor beğenen biri olduğum için çok iyi anlıyorum, içime sinmeyen şey isterse dünyanın en ucuz şeyi olsun hayatta almam.

Öyle diyen hasetinden diyo canım bende yaşadım aynısını ama biz 1 ayda evlendik herkese zamanımız yoktu dedik ki öyleydi ha gıcık olduklarıma da çok şükür eşim ne istediysem en kalitelisini almak istedi ucuz ucuz alıp ta iki gün sonra çöpe gidiceğine ömürlük aldık dedim daha da gıcık oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…