Kıskançlık olarak yorumlayarak kendi sinirimi önlemeye çalışıyorum.

Herkes gücünün yettiği kadarıyla idare etmek zorunda
Ev eşyası konforu önemli benim için
Ucuza iyi mal yok ama aynı ürünü üç aşağı beş yıkarı farklı fiyata almak mümkün
Bence koltuk, yatak çok önemli
Bu ikisinin rahatlığına çok dikkat ederim ben. Kimisi için tv, kimi için beyaz eşya önemlidir.
Aldık memnunuz sevdik parası da aşmadı bizi deyin

kıskanıyosuun kızıııııım"
erkekler genellikle masrafı azaltmayı düşünür. kıskandıkları için değil gerçekten gerekli görmedikleri için eleştirirler.

ay hiç sevmiyorum böyle muhabbetleri kendileri ucuza almışlar diye pahalıya alanları keriz yerine koyuyolar. isteyen istediği markayı alır, alan memnun veren memnun kime ne.

Güzel günlerde ağız tadıyla kullanın. Kimsenin ne dediğini de umursamayın, özellikle eşiniz.
Bu arada şu milyarı da bırakın artık yahu.

Enerji emiciler her yerde ya.Esya var esya vaar.Ben 20 bine sadece yatak odasi da gordum iki bine de gordum.Kime ne ya bu erkeklerin akli paraya mi calisiyor bi
Canim supersin tam konumun ozeti enerji emiciler. Sanki ucuz alinca bir halt oluyor.

Güzel günlerde ağız tadıyla kullanın. Kimsenin ne dediğini de umursamayın, özellikle eşiniz.
Bu arada şu milyarı da bırakın artık yahu.
Aynen cocukluktan beri birakamadim sag ol bitanem benim kimse umrumda degil de ister istemez sinirleniyorum

ay hiç sevmiyorum böyle muhabbetleri kendileri ucuza almışlar diye pahalıya alanları keriz yerine koyuyolar. isteyen istediği markayı alır, alan memnun veren memnun kime ne.
Aynen canim, enayi gb yorum yapiyorlar dedi sözlüm. Sanki biz bilmiyoz. Ucuza almak icin kötü kötü sevmedigimiz esyalari doldurmadik. Kendileri eslerini bile dinlemediler soz bile vermediler eslerine ucuz diye aldilar. Şimdi bos bos konusuyorlar.

Aynen canim herkes kendine uygun olani yapiyor. Ben de onlar gb ddüğün salonuna 9 milyar bayilmak istemiyorum mesela.

Aynen canim benim. Şimdi biz kismetse eylulde evlenecegiz. Eylül e kadar da depoda duracak. Evlerine göndermek istemedim tüm esyalar magazalarin depolarinda. Ben sevdim, begendim, baska seylere harcayacagima evime harcamak istedim. SSozlum de cok sevdi begendi, surekli planlar falan. Ama sanki biz salagiz enayiyiz gb konusuyorlar. Maksat esya dizmekse biz de dizerdik ama biz severek, icimize sinerek almak istedik. Aldigimiz modellere gore de piyasaya gore cok uyguna aldik. Bos bos konusuyorlar. Sanki ucuz almak maharet gb, bircok seyi icinde kaldi eslerinin. Milletin akillisi onlar sanki.a

Aynen canim ben erken dedikce aldi. Tutmasam evi de kiraliyordu bos yere masraf bos eve kiravermeyelim dedim. Neymis gorecekmis doseyecekmis ben bu kadar beklemiyordum ben hevesliyken heyecanliyken onda tik yoktu bir acildi pir acildi. Mutfak masasi dedim onu bile kafaya takti ama hosuma da gitmiyor degil. Ev konusu aciliyor bu bakmis dusunmus arastrmis bile insaALLAH boyle devam eder. e

ailesi kıskanıyor belli ki. sözlünüzü çekemiyorlar.
benim eşimin tarafında da cok var o tarz kimseler.
kaliteden anlamazlar. parayı nereye harcamak gerekir bilmezler.
hiç kafaya takmaya değmez
Ayne tam anlattiginiz tipte insanlar. Kendilerine bakmiyorlar. Ama kıskandıklari cok belli.

Ne kadar guzel bir yorum ya harikasin ah bu sozler aklima geleydi keske ama benimki cekirdek ailesi ya hemen atliyor gosteriyor cok heyecanli.

Ahahhaha aynen canim zitlar çünkü sozlumle ben cok zit begenilerimiz var anlastik ve ikimizin karisimi benim sectiklerime o karismadi onunkilere ben karismadim ortaya karışık, helenistik bir sey cikti oturma odasıyla, mutfagi birimiz, salon koltuk takimiyla yemek odasi takimini digerimiz secti nasil dikkatlisin tebrikler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sag ol canim bende fiyat konusunda fazla karistirma soyleme dedim. Canimizi sıkmaya gerek yok dedim sevdik aldik evimize gelince gorurler dedim.

Tatlim teki 1 senelik evli teki 3 senelik evli. Ama aldiklari doneme gore de ucuza kkactilar esyalar siradan ve mesela oturma odalarinda kanepe var. Oturma grubu degil. Ya da yemek odalari yok mesela.a

Aynen canim herkes kendi rahatina, isteklerine, eksiklerine gore secer. Biz de böyle düşürdük. Bunlar evlenirken eslerine baski yapip ucuza kapatmaya calisip, bircok konuda eslerini mahcup düşüren insanlar. Simdi yine ayni mantik. Evlenmek icin evlenmek, almak icin almak mantigi. Sevgi, rahatlik, huzur bulma arayisi olmadan. Ama konusmaya gelirse ucuza kacmakla en akilli onlar.

Aynen canim benim icin de cok onemliydi. Şükür sevdiklerim oldu memnunum. Mantikli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…