• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KISKANÇLIK :( Düğüne gün sayarken hemde !!!

canım benım cok sevındım senın adına
sen yeterkı tavrını bellı et yoksa erkekler farkedemıyo nekadar abarttıklarını
umarım zamanla degısır tatlım

sinay, geçmişe yeni bakabildim de annesinde ve abisinden de ayrıldığı için sana çok bağlanmış olabilir ama bu yaptıklarını haklı çıkarmaz yine de sen sakın susma ve alttan alma eğer parfüm olayı gibi davranışlarını tekrarlarsa tavrını koy zamanla anlar inşallah canım ve düzelir.

şekerim benimkide kıskanç bır magazaya gırdık orda ben tencere tava soruyorum tezgahtar erkekti magazadan cıktık surat yapıyordu noldu dıye sordum nıye konusrken cocugun yuzune bakıyormusum! benneyaptımki

canım hayırlısı olsun bi düzelme oldu yada ne gibi önlemller ldın banada söle çünkü kıskançlık belası bendede mewcut yakın akrabalarından bile sorun yapıo nişanlım artık bunaldım napcağımı bilmiorumm:1ninca:

yaa kızlar okudumda hep erkekler kıskanmış şu anlatılanları hep ben
yapıorum engel olamıyorum kendime
düşününce cok bunaltıcı oldugunun farkına varıyorum ama
gercekten acaip kıskancım ben yaa

Arkadaşlar çok moralim bozuk düğünüme gün saymaktayım ama nişanlımın kıskançlıkları beni çok zor durumda bırakıyor bazen evlenince ne yapacağım? die düşünüyorum, evli arkadaşlarım evlenince geçer sıkma canını diyorlar ama bana hiç geçecek gibi gelmiyor her geçen gün daha da artıyor dün akşam babama D.Günü hediyesi almak için bi mağazaya girdik ve erkek tezgahtara bayan yok mu burda falan dedi çocuk çok bozuldu hemen başka müşteriyle yer değiştirdik bayan tezgahtar ilgilendi bizimle çok utandım sürekli alışveriş yaptığım bir yerdi :utangac: bana her gün yeni şeyler çıkarıyor parfümünü değiştir çok etkileyici bir koku falan dedi oofff offf tüm erkekler böyle mi?yoksa bana mı böylesi denk geldi? :çok üzgünüm:senağlama

şaka mı budelikafadulden

Arkadaşım merak ediyorum konuyu başlatan evlenince değişen oldu mu diye:)
Bence değişmemiştir. Benimkide aynı 4 yıl çıktık 2 yıldır da evliyiz. Hala aynı sadece sürekli yanımda diye biraz daha medenileşti. Annemle falan rahat takılıyorum artık dışar gezmeleri falan. Nişanlıyken arkadaşımla çarşıya gezmeye çıkarmazdı. Düğündede biz gelinliği beraber diktirmiştik. Kuaför çıkışı aşağı eğilince gelinliğin yakası biraz açıldı diye öyle kıyamet koptu ki ben ağlamaktan bütün makyajım aktı resimler berbat suratım bi karış. Gelinlikte nerdeyse bisiklet yakaydı:) Banada düzelir demişlerdi. Cidden değişti. En azından beraber ev gezmelerine gidiyoruz. Vs..

yaa kızlar okudumda hep erkekler kıskanmış şu anlatılanları hep ben
yapıorum engel olamıyorum kendime
düşününce cok bunaltıcı oldugunun farkına varıyorum ama
gercekten acaip kıskancım ben yaa

evet bende okurken kendimi buluyorum bende engel olamıyordum kendime ama bitti artık sonucu bu oluyor arkadaşım mafoldumben sadece erkeklerde değil bu sorun maalesef senağlama

aynı benmkı gıbı benımkıde ısyerımdekı erkkler abı dememı ıstıyor..ben erkeklerı bılmıyomusum...kılık kıyfetede karsr onun ıstedıklerı ıslamın emrymıs...boguyo benıı...ayy bayılacammm...

ah be tatlım aynı dert bende de var kıskançlık hiçbir şekilde geçmiyo ne şimdi ne de evlenince benimde düğüne 1 ay kala 7 yıllık bir birlikteliğim saçma sapan bir kıskançlık yüzünden bitti gibi bence konuş bi bakalım valla ben 7 yılda düzeltemedim inş sen düzeltirsin :((

Back