• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KISKANÇLIK :( Düğüne gün sayarken hemde !!!

cnm valla ne denir bilmem sen nişanlısında yapıyo benm sevgilim şimdiden başladı.4yıl olcak birlikteliğimize hep öyleydi değiştiremedim.şuan askerde kendisi ordan bile müdahele ediyo'dışarı çıkam gezmeye gitme'elinden gelse kendini odaya kapat ben gelmeden ordan çıkma diycek:))bazen çok sıkılıyrm ama elden bişey gelmiyor.ama bi gerçek var benmki seninkinin biraz daha yumuşatılmış hali....ALLAH yardımcımız olsun....

evlenince pek değişmiyor canım ya
kıskançlığıda bayagı varmış.
güzelce bir konuş bakalım.
umarım biraz kendini tutar.

kıskançlığın her türlüsünü sevmiyorum insanda, hepsi çekilmez oluyor ama baştan sınır konmalı sevgili için nasıl alıştırırsan öyle gideceğine ve hatta hastalık hali alacağına eminim çok kaba insan aklıma geliyor bu türlerde.birde kıskanırlar ama herşeyin kötüsünüde hep en önde yapan onlar olur gelinde çözün bu insanları.

ayrıca evlenince değişir zannediyosan yanılıyosun,karısı oluyosun daha bi sahipleniyorlar demedi deme.tecrübeliymişim sanki gibi konuştum ama çevremde böle ilşkiler var ordan biliyorum yani:)))valla ben bizim problemi çözdüm aslında.ben ondan daha gencim güzelim tek sebep bu:))eminmki sizinkide böle bişeylerdir.paylaşamıyolar,korkuyolar ve bunu gibi bir sürü şey işte.....

ayrıca evlenince değişir zannediyosan yanılıyosun,karısı oluyosun daha bi sahipleniyorlar demedi deme.tecrübeliymişim sanki gibi konuştum ama çevremde böle ilşkiler var ordan biliyorum yani:)))valla ben bizim problemi çözdüm aslında.ben ondan daha gencim güzelim tek sebep bu:))eminmki sizinkide böle bişeylerdir.paylaşamıyolar,korkuyolar ve bunu gibi bir sürü şey işte.....

genç, güzel olmak yada iş konumundan farklı olmak hepsi bahane aslında bence. kıskançlık tedavi olunması gereken bir hastalık. bende nişanlımdan 8 yaş küçüğüm ama hiç buna benzer bir davranışla karşılaşmadım.

sinay iyi düşün yani yazdıklarını ilk okuduğumda ben eskiye gittim ve geldim o yüzden seni çok iyi anlıyorum.

cnm üzülme erkeklerin geninde var yaratılışında var kıskançlıklar ha evlenirsem geçer felan diede düüşünme daha beter olurlar bunu bilesin tabi seni korkutmuş gibin olmayım da:DDDD korkma evlilik güzel bişi heelede seviyorsanız birbirinizi :))

Bu saatten sonra da ne kadar düşünülür bilmiyorum düğün salonu tutuldu mobilyalar alındı en önemlisi kayınpederim ve görümcelerim o kadar iyi insanlar ki resmen çevremde pervane oluyorlar tam bir çıkmaz sokaktayım yani bi kıskançlık için yapılır mı sizce sonradan pişman olacağım bir karar da almak istemiyorum belki düzelir diyorum ama ama ama ... oofff offf nişanlılık ne zor şeymiş ya bunun evliliğini düşünemiyorum :uhm:

Suç biraz da bende sanırım tamam aşkım diyip sustum hep büyümesin olay dedim tartışma ortamına çekmeyim dedim şimdi de doğal olarak alıştı olmayacak böyle gerçekten iyi bir ders istiyor CADIARZU

canım senı cok ıyı anlıyorum aynı hatayı bende en basında tamam demekle yaptım aman huzurumuz bozulmasın dıye dıye ama baktım olmuyo ben tamam dedıkce nısanlım dahada abarttı:delphin:
susmıcaksın arkadasım rahatsızlıgını dıle getırıceksın nısanlın anlayana kadar ıster tartısma kavga cıksın ısterse ayrlıgın esıgıne gelın pesetmıceksınÇok üzgünüm çoook
ben ancak boyle degıstırebıldım nısanlımı yoksa o sekılde ılıskımı surduremezdım:1no2:

Valla bende nişanlıyım ama bu kadar abartmaz benim ki yani sıkmaz beni,gerektiğinde erkek arkadaşlarımla bile araşırım,konuşurum yanında..Ama sen ona nasıl davranıyorsun,hiç onu sıktın mı ya da herşeyine karıştın mı,serbest bırak bakalım,hiç birşeyine müdahale etme o sana ettiğinde de ben sana etmiyorum ve de güveniyorum de,aranızda hiç bir gizli saklınız kalmamıştır zaten 4 yıl diyorsun,takma kafaya canım belki sağdan soldan da fişekleniyo olabilir,çok seviyor seni ama biraz abartıyor sanırım,hatta kayınvalidenle aran iyiyse onunla bile paylaşabilirsin bu durumu malum annelerinin gülüdür onlar:mymeka:sen biraz tavrını koy yeter...a.s.

canım senı cok ıyı anlıyorum aynı hatayı bende en basında tamam demekle yaptım aman huzurumuz bozulmasın dıye dıye ama baktım olmuyo ben tamam dedıkce nısanlım dahada abarttı:delphin:
susmıcaksın arkadasım rahatsızlıgını dıle getırıceksın nısanlın anlayana kadar ıster tartısma kavga cıksın ısterse ayrlıgın esıgıne gelın pesetmıceksınÇok üzgünüm çoook
ben ancak boyle degıstırebıldım nısanlımı yoksa o sekılde ılıskımı surduremezdım:1no2:

sinaycım eftalya çok şanslıymış onun ki değişmiş bende olmdı malesef iyikide olmamış şimdi çok daha mutluyum çünkü. ama seninki kadar ilerlememiştik onunda ailesi ve ablaları çok iyiydi ay okudukça geriliyorum aslında ama sana yardımımız olur diye yazıyorum. eftalya gibi sende konuş susma, büyürse büyüsün o zaman zaten önünü görebilirsin. değişim oluyormu yoksa aynımı.

şinaycım konuş ama aranı bozma bence,eğer iyi bir insansa,ailesiyle de iyi anlaşabiliyorsan kötü olma,kimse dört dörtlük değildir unutma
ama parfümüne bile karışması abartı gibi sanki bilmiyorum sen nişanlını daha iyi tanırsın,tatlı bir dille konuş bakalım :teselli:

sinaycım eftalya çok şanslıymış onun ki değişmiş bende olmdı malesef iyikide olmamış şimdi çok daha mutluyum çünkü. ama seninki kadar ilerlememiştik onunda ailesi ve ablaları çok iyiydi ay okudukça geriliyorum aslında ama sana yardımımız olur diye yazıyorum. eftalya gibi sende konuş susma, büyürse büyüsün o zaman zaten önünü görebilirsin. değişim oluyormu yoksa aynımı.

evet canım Allaha cok sukurkı degıstı nısanlım dıger yonlerden dort dortluk
yaptıgımız tartısmaların yuzde 90ı kıskanclık yuzunden oluyordu.
neysekı artık eskısı gıbı degıl umarım sinaycım en kısa zamanda nısanlınında kıskanclık sevıyesı azalır ama dedıgım gıbı dugune az kaldı dıye olanlara goz yumarsan ılerde daha cok uzulmenden endıse edıyorum canım

eftalya çok şanslısın canım öncede dediğim gibi düzelmiş ne güzel, darısı sinayın başına inşallah onunkide düzelir.

Valla bende nişanlıyım ama bu kadar abartmaz benim ki yani sıkmaz beni,gerektiğinde erkek arkadaşlarımla bile araşırım,konuşurum yanında..Ama sen ona nasıl davranıyorsun,hiç onu sıktın mı ya da herşeyine karıştın mı,serbest bırak bakalım,hiç birşeyine müdahale etme o sana ettiğinde de ben sana etmiyorum ve de güveniyorum de,aranızda hiç bir gizli saklınız kalmamıştır zaten 4 yıl diyorsun,takma kafaya canım belki sağdan soldan da fişekleniyo olabilir,çok seviyor seni ama biraz abartıyor sanırım,hatta kayınvalidenle aran iyiyse onunla bile paylaşabilirsin bu durumu malum annelerinin gülüdür onlar:mymeka:sen biraz tavrını koy yeter...a.s.

Ahh canım keşke kayınvalidem hayatta olsaydı belki bu kadar çekmezdim herkes annesi olmadığı içinde sana bu kadar bağlanmış olabilir diyor ablaları ve abisi de evlendi anlayacağınız hayatında tek ben varım ve ben hiç kıskanmam öyle bir özelliğim yok yani hatta kendisi yüzük takmayı sevmiyor hiç bu konuda baskı bile yapmadım istediği gibi davranıyor sen kendini bil yeter yüzük sadece bir sembol diyorum ama o bana aynı şeyi yapmıyor tabi mümkün olsa yüzüğü parmağıma zımbalıyacak :sm_confused:

Son düzenleme:
Ahh canım keşke kayınvalidem hayatta olsaydı belki bu kadar çekmezdim herkes annesi olmadığı içinde sana bu kadar bağlanmış olabilir diyor ablaları ve abisi de evlendi anlayacağınız hayatında tek ben varım ve ben hiç kıskanmam öyle bir özelliğim yok yani hatta kendisi yüzük takmayı sevmiyor hiç bu konuda baskı bile yapmadım istediği gibi davranıyor sen kendini bil yeter yüzük sadece bir sembol diyorum ama tabi o bana aynı şeyi yapmıyor tabi mümkün olsa yüzüğü parmağıma zımbalıyacak :sm_confused:

Benim eski erkek arkadasımında annesi vefat etmişti çok iyi anlıyorum seni annesi gibi olmanı ister,onunla abiler vardı evliydi sorunlu biriydi psikolojisi bozuktu valla ben onun kıskançlıklarına dayanamadım illallah dedirtti.. yani şimdi böyle ise hem kıskanıyor hemde yüzük takmıyor garip :sm_confused: valla bu yaptığı hiçte iyi birşey değil kendini bekar gösterip seni nişanlı göstermesi yani ben olsa şüpelenirdim..

Benim eski erkek arkadasımında annesi vefat etmişti çok iyi anlıyorum seni annesi gibi olmanı ister,onunla abiler vardı evliydi sorunlu biriydi psikolojisi bozuktu valla ben onun kıskançlıklarına dayanamadım illallah dedirtti.. yani şimdi böyle ise hem kıskanıyor hemde yüzük takmıyor garip :sm_confused: valla bu yaptığı hiçte iyi birşey değil kendini bekar gösterip seni nişanlı göstermesi yani ben olsa şüpelenirdim..

Aman dur canım korkutma beni psikolojisi falan iyi Allaha çok şükür ama seninde dediğin gibi annesi gibi oldum artık yüzüğe gelincede gerçekten çok güveniyorum ona çapkın bir kişilik değil şüphe duyacağım hiç bir hareketinide görmedim bugüne dek askerliğini Kıbrısta askeriyenin plajında yaptı aklıma tek bir şey gelmedi a.s

eftalya çok şanslısın canım öncede dediğim gibi düzelmiş ne güzel, darısı sinayın başına inşallah onunkide düzelir.

Umarım canım yaa gerçekten zor bir durum inşallah evlenince bambaşka bir erkek olur :Saruboceq:

Canim agirlini koy yumrugunu masaya vur. Erkekler iste evleniliyorya senin sahibin saniyor. Bu sacmalikara boyun egme tavrini koy derim macolu abartmasin

günaydın,

sinay nasılsın, ne düşünüyorsun yada herhangi bir girişimde bulundunmu nişanlınla konuşmak gibi.

Günaydın Canım, dün akşam iş çıkışında almaya geldi arabada yarım saat kadar konuştuk biraz tavır yaptım kendinden uzaklaştırıyorsun falan dedim çok iyimserdi belki tavır yaptım diyedir umarım böyle böyle yumuşatırım , birbirimizi gerçekten çok seviyoruz:asigim: belki bütün sorun nişanın bu kadar uzamasındandır diyor umarım öyle olur 4 ay sonra herşey yoluna girecek dedi sizlerle paylaşmak beni gerçekten çok rahatlattıa.s. hiç kimseyle konuşamıyorum hele hele bu tür konular 1. derece akrabalarla hiç paylaşılmıyor :1no2: ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım yakın zamanda daha iyi haberlerle dönerim

Back