Boşanma aşamasındayım fikirlerinize ve desteginize ihtiyacim var

az önce iş yerinden 4 günlük izin yazdırdım bayramdan sonraya kadar izinliyim x kişiside arayip mesaj atiyo sabahtandir anneni yolla evden
arabayı merkeze gönder kardeşim gelip beni alsın diye hiç bir mesajına ve aramasına cevap vermedim
İyi yapmışsın ...O zaman avukatı da ara bilgi al ve git evden .Evi terkeden suçlu oluyormuş diye birşey duymuştum bir arkadaşım o şekilde suçlandı boşanma asamasinda ama ayrıntı bilmiyorum tabi avukat arkadaşlar veya avukatın daha iyi yönlendirir .
Gelmesini filan bekleme lütfen Allah korusun ne niyetle geldiğini bilmiyosun gerekirse ailenin evine gelsin konuşmaya hem yalnız olmamış olursun

İyi yapmışsın ...O zaman avukatı da ara bilgi al ve git evden .Evi terkeden suçlu oluyormuş diye birşey duymuştum bir arkadaşım o şekilde suçlandı boşanma asamasinda ama ayrıntı bilmiyorum tabi avukat arkadaşlar veya avukatın daha iyi yönlendirir .
Gelmesini filan bekleme lütfen Allah korusun ne niyetle geldiğini bilmiyosun gerekirse ailenin evine gelsin konuşmaya hem yalnız olmamış olursun
Ben evde olacam mecbur ama annem ve dayım benimle kalacak işte

benim bi sorum olacak araba benim adıma devrettim arabayı hak talep etmesin diye zaten onun parası yok içinde ama mahkemede bunu kullancam diye mesaj atmış dava öncesi arabayı satmam sorun olur mu mahkemede ??

benim bi sorum olacak araba benim adıma devrettim arabayı hak talep etmesin diye zaten onun parası yok içinde ama mahkemede bunu kullancam diye mesaj atmış dava öncesi arabayı satmam sorun olur mu mahkemede ??
Olacağını sanmıyorum.. Daha dava bile açılmamış çünkü.

Boşanmak istemeyen bir eşten nasıl boşanılır ben de bilmiyorum.. BEN İSTERSEM DAVAYI 5 yıl uzatırım diyor bana aslı astarı var mı? Ben boşanmak istesem ama mahkemede eşim istemese ben boşanamaz mıyım?

Boşanmak istemeyen bir eşten nasıl boşanılır ben de bilmiyorum.. BEN İSTERSEM DAVAYI 5 yıl uzatırım diyor bana aslı astarı var mı? Ben boşanmak istesem ama mahkemede eşim istemese ben boşanamaz mıyım?
Ya çekişmeli olunca uzuyor iste Her türlü pisliği yapıyorlar bi akrabam 5 yıldır hala boşanamadı o süreci herşey etkiliyor aslinda

Ya çekişmeli olunca uzuyor iste Her türlü pisliği yapıyorlar bi akrabam 5 yıldır hala boşanamadı o süreci herşey etkiliyor aslinda
Peki neyin çekişmesi bu? Ben karşımdaki insandan maddi anlamda hiçbirşey talep etmeyeceğim. Bana şiddet uyguladığına dair fotoğraflı belge var elimde. Yine de hakim uzatırmı davayı anlamadım

Peki neyin çekişmesi bu? Ben karşımdaki insandan maddi anlamda hiçbirşey talep etmeyeceğim. Bana şiddet uyguladığına dair fotoğraflı belge var elimde. Yine de hakim uzatırmı davayı anlamadım
Kanıtların varsa uzamaz diye düşünüyorum bilmiyorum ki tatlım bende aynı durumdayım bende de mesajlar falan var ama boşanmam diyor ne bekliyo beni bilmiyorum :KK42:

Darp raporunuz var mi? Hastaneden alinan. Uzatirsa uzatsin siz kararlu olduktan sonra eninde sonunda bosanirsiniz. Ne yani istemediginiz halde zorla ayni evde mi tutacak mahkeme sizi.

Az
Az kusurlu yada kusursuzsan ve mahkemeye sunacak delillerin varsa çok ta uzamaz darp raporun var mı

Canım böyle erkekler olayın ciddiyetini daha anlayamıyor. O inanmıyordur dava açacağına inanki bak. O yüzden önce ağlayıp kapında yatacak. Sonra işi çirkefliğe vuracak. Ama daha ailesine baba olamamış bu insana dönersen hayatının en büyük hatasını yaparsın ben kendime hep bu telkini veriyorum rabbim ikimizin de yardımcısı olsun

Eve almayı düşünmüyorum zaten ama yarın gelecek buraya ben bu eve gelme dedim bana begenmiyorsan sen git diyo bu evde kıyafetlerinden başka bişeyin yok zaten senin hangi yüzle bana gitdersin dedim
Yarın gelecek olması beni çok strese sokuyo
derhal kilidi degistir o halde

simdi okudum anahtari yokmus zaten neyseki. cocugu görecem dersese sakin verme. burda bi üye verdi alamadi cok uzun bir süre. belki hatirlayan yada bilen cikar üyenin adini. oku derim

Bende ciddiye almadığını düşünüyorum ama gösterecem ben ona ciddiyeti bu yaptıklarının bedelini ödeyecek
Etrafimdaki herkes o seni bırakmaz diyo halamla konuşmuşlardı geçenlerde halam uyarmak icin aradı demiş bende peşinden giderim nerdeyse ev tutarım
Ama bence şimdilik öyle diyo boşandıktan sonra uğraşmaz inşallah benle

X kişisi bugün teşrif etti yaşadığımız ilçeye gün boyu beni arayıp mesajlar atti anneni gönder eve gelecem diye babasinin evine gitmis sonunda cevap vermedim hic zaten akşam eltim aradı konustuk ikna etmeye çalıştı boşanmayın diye kararımın kesin olduğunu söyledim ve bu eve gelmek gibi bi hata yapmasin kendi zararina olur dedim
Yarın avukatım görüşecek kendisiyle anlaşmalı boşanma icin
Kızlar inşallah kabul eder anlaşmalıyı ya diğer türlü hiç uzasın istemiyorum...

Bir insan karısına nasıl küfür yazar ya. Bu toplumda ne biçim erkekler yetiştiriyoruz anlamıyorum. Güzel kardeşim en iyisini yapmışsın Allah yardımcın olsun umarım çok ama çok mutlu olursun

Ya çok sıkıldım içim daraliyo nefes alamıyorum resmen bi an önce olsun bitsin artık herşey adını bile duymak istemiyorum

X