Valla canım nişanlın abartmış biraz,şu parfüm olayını sende ona karşı sözünü geçirmelisin tek taraflı olmamalı bence al karşına güzelce konuş yani bak eğer hiçbirşey istediğin gibi olmuyorsa bence zararın neresinden dönersen kardır diye bir laf var,onunda seni anlaması gerekir,şu nişanlı halinde böyle kıskançlık yapması gereksiz belki evlenince seni çok sıkacak çok seviyosun ama sevgi bir yerde kalıyor, bilmiyorum aynı şey benim başıma gelse ben konuşurum baktım olmur sıkıntı veriyor eyvallah derim seni anlaması gerekir..güvensizlikten kıskançlık doğar bide..
Hımsssss canım sanırım senin nişanlına göre baskın vede güzel özelliklerin var.
Öyle değilsede bu boyutta bir kıskançlık rahatsızlık derecesindedir.Evlenince falan da geçmez daha çok artar tatlım.Açıkca yazdım umarım kırılmamışsındır
O kadar çok konuştum ki artık ben yoruldum konuşmaktan sürekli sen benim karım olacaksın tabi kıskanacam diyor ben sana güveniyorum ama başka erkeklere güvenmiyorum diyor ve biz 4 yıldır çıkıyoruz 2 yıldırda nişanlıyız ilk başlarda bu kadar değildi her erkeğin kıskandığı kadar oluyordu ama son zamanlarda o kadar abarttı ki :çok üzgünüm: bilmiyorum nasıl olacak evlenince değişir mi? yoksa daha da kötü mü olur? :1no2:
son zamanlarda abarttı demişsin bence oda evlilik yaklaştıkca telaşlanıyor nasıl davranacağını şaşırıyor belki şimdiden seni fazla sahiplenmek istiyor olabilir bence zamanla aşılır kıskanç insna herzaman kıskançtır son zamanlarda artması bence geçici sıkma canını eminim herşey düzelir oda yaptıklarının yanlış olduğunu görecek :)
Ahhh bu kıskançlıkkkkkksenağlama
canım ben hiç böyle şeylerle karışalmadım.
evlilik tarihi yaklaştıkça strese girmiştir geçici birşeydir umarım canım
Umarım bundan sonra da hiç karşılaşmazsın canım çünkü gerçekten çok zor bir durum ya hele bir de rahat bir ailede büyüdüysen hiç çekilmez oluyor :1no2: inş. geçer ya değilse beni gerçekten zor bir evlilik bekliyorsenağlama
canım nişanlın acayip abartmış....
Bk herkes kıskanır ama boyutunu abartanın kendine güveni yoktur diye düşünüyorum.
yani seni kendinden daha üstün gördüğünden bencede....
ve asla evlenince geçmez.insan neyse odur...
bence evlenmeden bu konuyu çözüme kavuşturun.
al karşına konuş bu durumun sni çok rahatsız ettiğini zaman zaman küçük düşürdüğünü,mağazada yaptığı o davranışın seni küçük düşürdüğünü falan güzellikle anlat. tartışmadan sinirlenmeden. ve böyle giderse ilişkinizin yıpranacağını ve ciddi ciddi düşünmen gerekeceğini ima et. bir şeyler yapman şart.
vede sanmaki her erkek kıskanır. Bende temmuzdan beri nişanlıyım 2.5 senedirde beraberiz. hiç bir kıskançlığını gömredim. aksine o bana arfüm beğenir. şık olmamı ister. destekler. ayrı şehirlerde yaşamamıza rağmen çık gez dolaş kendini eve hapsetme der. Ama gel gör ki kendine güveni sonsuzdur... Kendine güvenen insan ilişkisinede güvenir hayatım...
hallet bu konuyu....
canım düğününe az kalmış artık,benim eşimde evlenmeden önce kıskançtı ama bukadar değildi.evlendikten sonra da kıskançlıkları azaldı.canım sen şimdiye kadar bütün kıskançlıklarına boyun eğdin sanırım.karşı da çıkma tabi ama,orta yolunu bulsaydın keşke.
kesinlikle abartmışşş..iki secenek varr..ya gerçekten abarttıgının farkına varcak evlendiginde ve düzelcek yadaaa kıskanmalarına devam edecek evden kapı dışarı çıkarmıycak...alt komşumuzun eşi çok kıskanç pencereye balkona çıkartmıyorrr..kıskanmak güzeldir ama dozunda oluncaa..herşeyin fazlasıı herzaman ters teper....
canım benımde nısanlım cok kıskanctı ve bu kıskanclıgı sonradan artmaya basladı artık bunalmaya baslamıstım ve dur demem gerekıyodu bı gun yıne kıskanclık yuzunden kavga ettık ve tak ettı bana bıseyler ayrılmak ıstedıgımı ve bu kıskanclıgından vazgecmedıgın surece barısmayacagımı soyledım tabı ondan sonra askım anladı hatasını cok sukur ve ılıskımız normale dondu
ara sıra benı sıkacak kıskanclıkları oldugu zamanda tamam askım dıyıp susmuyorum
yaptıgının yanlıs oldugunu anlayana kadar onu kendımden mahrum bırakıyorum
kıskanclıgın fazlası ıskence bence
sende kendı kendılıgıne gecmesını bekleme sakın tatlım gecmez cunku:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?