M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
http://www.asktesti.com/index.php?p=1&testId=20
ben çözdüm kıslar :)
benimkinin sonucu böyle bakalım sizin ne olcak? sırnaşık şey
'Evet, kıskançlığınızla sevgilinizi delirtirsiniz hemde biraz daha ileri giderseniz bu delilik onda kalıcı hasarlara sebep olabilir :) Sizin kıskançlıklarınız ilişkinizin her aşamasında olmasa bile geneldinde tadınızı kaçırmanıza sebep oluyor. Buna dikkat etmelisiniz, en azından bu ilişkinin geleceği için dikkat etmeniz gerekiyor. Önemli olan konu sizin kıskançlığınızn ilerleyen dönemlerde artış göstermemesi. Eğer kıskançlık dozunuzu biraz daha arttırırsanız bu sefer işler kötü bir hal alabilir. Boşverin bunları, birlikte olduğunuz anların tadını çıkartın. Arada bir de gelip bu testimizi tekrar çözün. Bakalım kıskançlığınızda gerileme var mı görelim. :)'
'Aslında kıskanç sayılırsınız ama sevgilinize verdiğiniz değer sizin kendinizi kontrol etmenize yardımcı oluyor. Bazı ani çıkışlarınız olsa bile henüz sevgilinizi delirtecek aşamadan değilsiniz ve umarız o aşamaya gelmezsiniz. Artık bu kıskanmak değil, herkes aynı tepkiyi verir dediğiniz durumlar yaşayabilirsiniz ama bu sizi dayanılamayacak derece kıskanç bir insan yapmaz. En başta söylediğimiz gibi, sevgilinize verdiğiniz değer sayesinde olumsuz duygularınızı kontrol edebiliyorsunuz.'
yalnız 10.soruda hediye alan iş arkadasının bayan mı olduğunu belirtmesi lazımdı
"Kıskançlığınız sevgilinizi delirtebilir mi?" testinin sonucu:
'Siz kıskançlığınızla sevgilinizi delirtmenin ötesinde bir duruma itersiniz! İnanılmazsınız. Bu nasıl bir kıskançlıktır? Yapmayın lütfen, bu kadar abartmayın. Sizin kıskançlığınız yüzünden birlikte olduğunuz anlardan zevk alamıyorsunuz. Oldu olacak sevgilinizi bir odaya kilitleyin arada bir gidip yemeğini suyunu verin :) Şaka bir yana, sizin kıskançlığınız testimizdeki en üst seviyeyi gösteriyor ki bu da sizden korkulur dememizi gerektiriyor. Yaşadığınız anlardan biraz daha zevk almak, ilişkinizin tadını çıkartmak istiyorsanız biraz daha mantıklı davranmanızı öneriyoruz. Kendinizi biraz toparladıktan sonra sizi tekrar testimize bekleriz :)'
demiştim Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?