Kıskançlığım

Benim kocam da sıla hastası ama ben ondan daha çok beğeniyorum

Bigün yattı kalk birlikte bi şey yapalım dedikçe uyudu kaldı. Bende tv izliyodum sıla çıktı konuk olarak adamın bi kalkışı var görmeniz lazım öküzsün biliyosun di mi dedim, biliyorum dedi oturduk beraber seyrettik kakara kikiri. Napıcak sanki yolda görse dönüp benimkine mi bakıcak

Sormayın ya bende de var o. Bu kadın ne kadar güzel değil mi maşallah derim. Eşim şaşkın şaşkın bakar. Acayip olabiliriz bilmiyorum. Ama kiskancimdir da. O bana derse paralarım ama

Sormayın ya bende de var o. Bu kadın ne kadar güzel değil mi maşallah derim. Eşim şaşkın şaşkın bakar. Acayip olabiliriz bilmiyorum. Ama kiskancimdir da. O bana derse paralarım ama
Valla ben paralamam.. geçen maç izliyoduk anaa dedim şu futbolcunun totosu ne güzelmiş nasıl kıyıp oturuyo üstüne diye eşim de güldü hey Allah’m nelere bakıyo diyo :) o da güzel birini gördüğünde söyler hiç gocunmam kadın güzelse kezzap mı atayım yüzüne yani :)

Bu mu

Kendisi Elif Kaya imiş tanımam etmem ama daha güzellerini gördüm :) kıskanılacak kadar değil bence .

Yoksaaaa

Sia mı ? Fotoğraftaki Sia değil ama kliplerinde genelde bu tarz kızlar kullanır .

Eğer buysa
Sia ya bayılırım bende tekrar tekrar dinlerim

Konu hakkında da takmayın kafanıza emin olun dışarıda Tv dekinden daha güzel kızlar var . Baksa onlara bakardı . Bilemeyiz ki . Bir bilinmezlik için de kendinizi üzmeyin . Eminim çok güzel bir kadınsınızdır

Elif Kaya :) söylemesi ayıp ben de güzel bir kadınım ama işte hastalık mıdır nedir atmak istiyorum üzerimden bu kıskançlığı sallamamak rahat olmak istiyorum ama yok olmuyo sanırım bi uzmana gözükmem şart.

abartmakta çığır açmışsın..

Kıskanırım ama ne bileyim zaten ben ondan önce fark ediyorum gösteriyorum. Nasıl kıskancım bilmem.

Aman yok ya . Onların olayı o zaten süslenip püslenip şarkılarını bir şekilde satmak . Bir çeşit simülasyon gibi geliyor bana . Yolda görsek belki de hiç dikkatimizi çekmez . Ama allanıp pullanınca gözümüze değişik geliyorlar .

Sıkmayın canınızı siz tv de gördüğünüz birini eşinize nasıl değişmezseniz onun olayı da öyle . Şarkı hoşuna gitmiştir o yüzden beyninizi yemiştir

Şarkılarını dinlemesinde nasıl bir sakınca olabilir ki? Kadın videolarına kızarım bende. Sonuçta içeriği fotoğraf şeklinde belli, video açılmadan. Hala daha neyin merakı derim.

Elif kayadır kesin.Aşklarca klibi.

Vala kadın güzelmiş.
Ama çirkin de olabilirdi.
Eşiniz şarkısını beğenmiş muhtemelen.
Kendisini de beğenebilir.
Ne taraftan baksam 'NORMAL' bir durum.
Bak o kadar anormallik aradım ama bulamadım. :)

Kesinlikle abartıyorsunuz. Bende çok kıskancım ama şarkıcıdan şarkıdan klipten koca mı kıskanılır yapmayın Allah aşkına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…