• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlığım

eşinize şuan çok üzüldüm , şaka mı bu :)

İlk o saç modasını çıkartan Sia dır. Bizde ki Elif Kaya özenti çakma. Ara sıra ben de unuturum şarkıcının adını ve aynen saç modeli ile aratırım sonra hatırlarım.

Kadın zaten yüzünü göstermeyen sadece sesi ile anılmak istenen bir şarkıcı.

Bu kadar kıskanç olma, kendinden soğutursun.. Ben bile dehşetle okudum, pes dedim içimden.

Aslında ben yorumumu daha çok konu sahibinin eşinin izlediği videoya yapmıştım. Bir köşesini alıntıladığınız mesajımda da kıskançlığın ne kadar kötü bir duygu olduğunu kendim söylemiştim zaten.

Alıntıladığınız köşeyi de “eşime şöyle kadınlar gösteriyorum, adamın poposunu beğendim hemen eşime söyledim” tarzı yorumlar için söylemiştim.

Hepimiz insanız, hepimizin iyi ve kötü yanları var. Benim rahatsız olduğum şey herkesin her konuda kendini övecek, parlatacak şekilde yorumlar yapması. Kötü bir yanımdan bahsettim ve mesajımı alıntılayıp kendinizi övüp sonunda da “umarım merakını giderebilmişimdir” demişsiniz. Kusura bakmayın ama çok anlamsız geldi.

Aksine hiç birimiz mükemmel değiliz olamayız da. İnsanlar iyi olduğu konularda ''iyi'' olduğu için ben böyle böyleyim örnek al gibisinden akıl veriyor. Mesela ben gidip mutfak ile ilgili konuda aa beceremiyor musun ben hergün eşime ne yemekler yaparım gibi yorumlar yazmıyorum neden o konuda iyi değilim çünkü.

Kıskançlık ise gerçekten insanın hayatını kemiren bir rahatsızlık. Kıskanç olmayan insanları eleştirip tiye alacağınıza kendinizi düzeltmeniz gerektiğini belirttim. Öyle ileri bir boyut ki dinlenilen şarkıyı kıskanıyor bilmem tehlikenin boyutunun farkında mısınız? Neyse ne kadar anlatsam da anlamak istediğiniz pencereden bakacaksınız.

O klipteki kadına baksa ne olur, bakmasa ne olur. Biraz özgüvenli ol yaa. Ayrıca ins. arkadaşının hikayesini merak etmiştir bakmıştır. İçerik gözükmüyo ki hikayede ayrıca. Bence biraz uğraş bulun kendinize çok ciddiyim.

Ben senin gibi olanların kıskanç değil, kusura bakma ama psikolojik sorunu olduğu düşünüyorum.Yok sanatçı arattı şarkı dinledi o videoya baktı arkadaşını engelledim!!!!!!!!! arkadaşını engellemek ne münasebet.Öz güven eksikliğin var.Karşındaki eşin.Tapulu malın,salonda istediğin köşeye koyacağın koltuk takımın değil.

Neden adamların rüyalarında gördüğü kadınları bile kıskananlar normalken böyle şeyleri saçma bulanlar size garip geliyo bende onu anlamıyorum...
Tabiki de her yolda gördüğümüzü eşimize göster ne güzelmiş ya da yakışıklıymış demiyoruz! Ama yeri geldiğinde söylediğimiz oluyo diyoruz.. bunlar problem edilecek şeyler değil hayatın normal akışında olan şeyler demeye çalışıyoruz... adamın arama geçmişine bakıp kıskançlık krizine girmenin anlamı yok demeye çalışıyoruz..
Ben de ilk yorumu okuyunca bu cevap verdiğiniz arkadaş gibi düşündüm açıkçası.Rüyada gördüğü kadını kıskanması ne kadar normal değilse,konu sahibinin sanatçıyı kıskanması ne kadar normal değilse,bir insanın yolda gördüğü güzel kadını eşine göstermesi de o kadar normal değil bence.

Back