Kıskançlığım

Tebdilimekan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
443
757
103
Merhaba arkadaşlar. Dün akşamdan beri kafama taktığım bir mevzu var. Dün akşam eşim sigara almak için dışarıya çıktı telefonunu evde bıraktı. Ben de bir bakayım en son nereye girmiş napmış diye. Normalde eşimin telefonunu çok sık karıştırmam karıştırsam da belli etmem. O uyurken ya da evde olmadığında yaparım. Neyse arama butonuna saçının biri siyah biri sarı kişi yazıp aratmış. Tabi alakasız sonuçlar gelince biyere tıklamamış orda kalmış. Kendi telefonumdan aynı şeyi aratıp görsellere baktım. Bir şarkıcı çıktı. Tahmin edenler olabilir ama isim vermeyeyim. Kadın da güzel seksi biri. Neyse kadının şarkısını açmak istemiştir ismi hafızasına gelmemiştir oraya öyle yazmıştır dedim bi şey demedim ama akşama kadar o kadının şarkısını defalarca dinleyip durdu. Bir de instagramda bi erkek arkadaşının gönderisine bakmış orda da 2 kadın yatakta yarı çıplak seksi dans ediyo. Bunu da görüp fıttırdım ama yine de bi şey demedim. Kendi aratıp baktığı bir şey değil sonuçta arkadaşı paylaşmış o da görmüş. Sinirle o arkadaşını engelledim hiç görüşmediği benim tanımadığım biriydi . sonradan çok düşündüm o kadını neden arattı o videoyu niye izledi diye kendi canımı sıktım ama eşime de bir şey demedim. Ben çok kıskanç bir insanım ne kadar kendimi telkin etsem de bir türlü bu durumu aşamadım. İstiyorum ki eşim benden başkasına beğeniyle bakmasın başkalarının vücudunu izlemesin. Şimdi soracağım soru şu abartıyor muyum? Siz de görseydiniz sinirlenir miydiniz? Bir yardım felan mı alayım?

Kesinlikle abartıyorsun...

Nasıl bir eş ya! O iki renk saçlı kadını nasıl dinler başa alıp alıp! Ay ben sinirlendim burda! İyi misin arkadaşım bu neyin kafası allasen sen bu adamla evlenirken düğün yaptınız mı oraya da bi ton süslü hatun gelmiştir nasıl atlattın o günü helal sana.

Güzel bi kadın ya da erkek görsem ben de bakarım ve maşallahh analar neler douruyo der eşime de gösteririm.. ben mi çok genişim ya da kendime veya eşime mi çok güveniyorum bilmiyorum ama umrumda olmaz valla.. böyle şeyleri kıskanarak hayatı kendinize zehir etmeyin bence..

Herkes güzel/yakışıklı veya ünlü birisine bakar.Bunda o kadar da abartılacak bir durum yok.

Sinirlenmezdim sanatçı beğenebilir tüm gün dinleyebilir benim eşiminde bı şekilde sevdiği sanatçılar var benimde var sonuçta o insanlar kollarını açmış bizi beklemiyor bu yüzden sorun etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…