• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kıskanç mısınız?

kiskancmisiniz

• evet cok kiskancim

OY: 138 59,0%
  • cok degil ama kiskancim

OY: 78 33,3%
  • hiç kiskanç degilimdir

OY: 18 7,7%

• Ankete Katılan
    234
Abartılı kiskancligim yoktur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kıskanç olmak için kendimi paralıyorum ama kıskanç olamıyorum.. Domuz eti yedirmişler sana diye alay konusu oluyorum...:47:

Ben kıskancım ben bütün kadınlarında kıskanç olduklarını varsayıyorum, gencecik kızların dul ve çocuklu adamlarla evlenmelerinide anlamıyorum
hiç uğraşamam eski hanımı ve çocuğuyla hayat zaten zor, fazlada zoru seçmeye gerek yok ,çocukta kocada sıfır olsun sadece benim olsun

Kiskancim ama daha cok ailesinden kiskaniyorum galiba, is hayatinda ve ozel hayatinda benim kiskanmami gerektirecek olaylara girmez ama ailesi icin durum farkli, uzagiz belki onun icin. Ailesine cok duskun olmasi beni sinir ediyor acikcasi. Paylasmak istemiyorum onu kimseyle

Deli gibi kiskancim yanindan gecen disi sinegin bile allah belasini versin bnm o vermen baktirtim banane ya

Kıskanç değilim ve kıskanç insanlara da katlanamam.
Ama elbet tutup da insanın gözüne sokar gibi garip hareketlerde bulunan kişiye tepki vereceksin.
Ama şu da var, öyle garip hareketler yapan kişiyle birlikte olduğun için en baştan sen hatalısın zaten.

Hani bilerek kıskandırma hareketleri var ya en tiksindiğim de odur.

Hemde felakettttttttt... ama uzun sure gerçekten hicbiseyini gormezsem o zaman ole gereksiz kiskanclik yapmam duruo durup kuruntu yapmam. Fakat bisiler goreyim minicik bile olsa artk her dk kafamda herseyi kurgularim oda sonunda kacar :D

Kıskanırım ama belli etmem şiddetini :1: Çünkü aşırı kıskançlık erkeği bunaltıyor.Yani en ufak şeyden bile kıskançlık krizine girip olay çıktıkça bir yerden sonra çekemiyor erkek.İşin ayarını iyi tutturmak lazım.Ne çok rahat,geniş ne de çok baskıcı.Zor tabii.

Çok kıskanç değilim çok kıskanılmaktanda hoşlanmam

Back