Kıskanç kaynana

HahhahÇirkin olsa sana benziyor derdi aslında oğlunu da savunmuyorlarmış burda.Ben doğurdum o yüzden güzel kafasındalarmış.
Aynen çirkin olsa bana benzetecek. Ama maalesef ki çok güzelim ve bütün yavruşlarım da hık demiş bana benziyorlar zaten o yüzden çekemiyor
Gerçi kocam da aslan gibi adam onun da hakkını yemiyim kocacıyım agshsjsjaska

İlk 2 sene böyle sürdü gitti bana alışması zaman aldı. Hiç can sıkmaya değmez gerçekten şuan 6 senelik evliyim şükür normaliz yani belki ben ona o bana alıştığındandır haa bir de bizimki çalışıyor artık daha 50 yaşında olduğu için kendi sosyal çevresini oluşturunca bana sarmayı bıraktı

Himm evet degisikmis
Yinede pek karismayin esiniz ugrassin

Maşallah Allah evlatlarınızı size bağışlasın ne güzel gelinim var soyumuzun devamını getirdi çok güzrl evlatlar verdi Allah razı olsun diyecekleri yerde neler neler yapıyorlar erkek anneleri çok tuhaflar bazıları iyi sadece

Himm evet degisikmis
Yinede pek karismayin esiniz ugrassin
Ben karışmıyorum da
benimki çalışmıyor 45li yaşlarda sadece sosyal medya elinde akşama kadar fotoğraf çekip paylaşıyor milleti arıyor başka hiçbir işi yokumarım düzelir benimki de gerçekten yoruldum

Şu annelerin iğrençliği artık boyut aşıyor.Sizin babanız sevgililer gününde kendine hediye istese eşinie ne tepki verir acaba ?

Böyle bir şeyi duysam gel eskimiş geceliğini giy kocamla yatağıma da gir için rahatlar derdim ben susamam valla siz nasıl susuyorsunuz .

Ayyy kız nerdeee eltim için inşallah ölür demişti o günden beri kaynanama gitmem. Pek görüşmem. Eltimi de pek sevmem ama insan asla başkası için böyle diyemez. Kızmıştım zaten nasıl böyle dersin diye. Ona diyen bana da diyordur diye kestim ilişiğimi. Arada araşırız öyle.
İnşallah bizler hayırlı düşünceli kaynanalar oluruz.

Bir insan için nasıl böyle bir kötü cümle çıkar ağzından bu nasıl bir kötülük gerçekten ayy herkes ana baba evladı yazık ya sevmesem de kimsenin ölmesini dileyemem.Ona diyen size de der aman uzak olsun ailenizden.Çoluk çocuğunuza dua okuyun.Biz kötülük görüyoruz ama onu başkasına yapmicaz iyi kaynanalar olacaz buna inanıyorum yazık çünkü onun da ailesi ne emeklerle büyütüyor

Hislerime tercüman oldunuz böyle demediğim için zaten bunları rahatlıkla söyleyebiliyor ben ilk defa böyle bir saçmalıkla karşılaştım ve bana gerçekten sapıkça geldi

Abartmayın ya keske anneyi secebilse herkes felan demek icin bu kadinın igrenc bir insan olması gerekir. Ne var yani kendini mutlu hissettigi sekilde giyinse gezse sizene

45 yasinda kadina mi bakiyor eşleriniz? Bilmiyorum o durumda olsam ne yaparim ama suan düsüncem 45 yasinda annesinin evine bakmak zorunda olan bir adamla baştan evlenmezdim Elon musk zenginliginde değilse. 45 yaş assiiirii genc evde oturup kendine baktiriyor hayret ya.

Kusura bakmayın kadın doğurmuş büyütmüş olduğu evladından ilgi istemesi çok mu absürt? Bir de annesini seçebilse demişsiniz, ne ayıp yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…