- 18 Ocak 2023
- 294
- 105
- 24
-
- Konu Sahibi yagmursonmz
Emin olun anneme ne yaptıysam zamanında kaynanama da yaptım ön yargılı olmayınkuyumcuyu ustunuze yapsinlar bence.
Ayrica gorumcemi benden cok düşünüyorlar ne demek ya? Siz annenizle kayinvalidenizi ayni kefeye mi koyuyorsunuz?
Bişey diyemedim. Başkasından neden medet umarsınız? Kendinizin ne olduğunu kendiniz söylemişsiniz ben söylemeyeyimKaynanamı sevemiyorum , anlatacak çok şey var ama şöyle diyim nişanlıyken bile eşimle anlaşıyoruz eşim arkamda duruyor diye bana büyücü dediler arkamdan , kaynanam evet genç ama sürekli benimle aşık atmasından bıktım evlendik evime ne alsam gidio alıyor aynısından fesatlanıuor g tek gelinim bir de eşim tek oğlan Allah'a şikür eşim birşeyimi eksik etmez bu onlara batıyor kıskanıyorlar laf açılınca sürekli para biriktirin diye akıl veriyorlar bir buçuk senedir ne kaynanam ne Kayınpederim bize maddi olarak evimize hiç bir şeyde destek olmadılar borç istediğinde bile eşim kayınpederim asla vermez bu arada durumları iyi benim beklediğim düşünülmek manevi olarak dahi kendi kızları gibi hissetmedim üzülüyorum ben onlara sevgili ilken bile çok hediye alan biriydim evlenince de yaptım sonradan kestim anlayınca karşılık alamayınca içlendipim çok şey var eşime anlatıyorum dinliyor hak versede koymwsı gereken mesafeyi koymuyor ailesine ona dert yanıyorum o da bıktımboşver deyip geçiştiriyor yoruldum açıkçası kendimi salak gibi hissediyorum suratım düşünce bana tavır alır gibi hareketler sergiler kaynanam blöf yapmayı çok sever hep ona hep ona olcak benim de kocam saf hep iyi niyetli sen yap et boşver der ama artık onlara içimden gülmek dahi gelmiyor bir ara beni whatsapında sona almıs benim durumlarıma bakmamak için o derece çekemeyen bir kadın ama herkesin yanında kibarcık ikinci kızım varımız yoğumuz der eşimle alakalı sürekli aynı şeyler nispet yapar givi anlatır bana bunu alıyordu yapıyordu sıkıldım artık oğlum oğlum başka bişey bilmiyor oğlum beni eskisi givi aramıyor bekarken böyle değildi diyor ki ben kocama asla arama etme demem
Hayır doğru dürüst donesi de yok. Onu kıskandı, bunu kıskandı, ben evime ne alsam o da aldı, kızıyla bir tutmadı, onu yapmadı, şunu almadı; sonra da maddi anlamayın diyor.Ulan baba evinde kuru çekyatta yatarsınız, koca evinde saraylar dar gelir o tepsi g.tünüze. Bu ne görgüsüzlüktür ya. Görümce kıskanmaktan çatlamayın orta yerinizden, dikkat edin de.
Sonradan görünce böyle oluyor. Sadece para değil, her şeyi sonradan görünce böyle oluyorsun. Bu kadıncağız kız çocuğuna değer vermeyi, sevmeyi, birey olarak görmeyi, yatırım yapmayı miras falan vermeyi de geldiği ailede görmüş; baba evindeki kapının önündeki süpürge bile abisine verilirken kendinin bir sandık çul çaput olunca baba evinden çıkardığı, zoruna gitmiş epey kıyamam.Hayır doğru dürüst donesi de yok. Onu kıskandı, bunu kıskandı, ben evime ne alsam o da aldı, kızıyla bir tutmadı, onu yapmadı, şunu almadı; sonra da maddi anlamayın diyor.
Konu sahibi sitede sadece 1 saat 22 dakika kalmış ve üyelik iptali gelmiş.
"Ada"ya (!) / foruma hızlı bir giriş ve veda olmuş.
Böyle bir beklentim yok illaki bir gün zaten hepsi eşime kalıcak şuan bahsettiğim konu çok başka aslında içlendiğim nokta bu değil