- 18 Ocak 2023
- 294
- 105
- 24
-
- Konu Sahibi yagmursonmz
Emin olun anneme ne yaptıysam zamanında kaynanama da yaptım ön yargılı olmayınkuyumcuyu ustunuze yapsinlar bence.
Ayrica gorumcemi benden cok düşünüyorlar ne demek ya? Siz annenizle kayinvalidenizi ayni kefeye mi koyuyorsunuz?
Ama lafa gelince o evlenip gidicek sensin bizim varımız yoğumuz demeyi biliyorlarGörümceniz kadar sizi düşünmemeleri kadar normal ne olabilir ki ?
Haklısınız teşekkür ederim ama üzülüp içleniyorum mesafeliyim zaten evime istedikleri her an gelemezler o mesafeyi koydum ama sürekli laf sokma çabaları bıktırdı bellide bencillik yapıyorum eşimden de bu mesafeyi bekleyerekSize bisey almak zorunda degiller.Seviyormus gibi gösterip deger vermeyen bir kayınaile iste cok alisigiz ülkece bu duruma
. Bu yüzden beklentiye girmeyin sizde yapmayın.Esinizi yıpratmayın bos yere. Görümcenizle kendinizi kıyaslamayın.Mesafeli olun .
Bu kadar.
Mesafeliyim ama Yinede canımı sıkcak şeyler oluyor etrafımda görüyorum özeniyorum bir gelin olarakSize bisey almak zorunda degiller.Seviyormus gibi gösterip deger vermeyen bir kayınaile iste cok alisigiz ülkece bu duruma
. Bu yüzden beklentiye girmeyin sizde yapmayın.Esinizi yıpratmayın bos yere. Görümcenizle kendinizi kıyaslamayın.Mesafeli olun .
Bu kadar.
Emin olun anneme ne yaptıysam zamanında kaynanama da yaptım ön yargılı olmayınkuyumcuyu ustunuze yapsinlar bence.
Ayrica gorumcemi benden cok düşünüyorlar ne demek ya? Siz annenizle kayinvalidenizi ayni kefeye mi koyuyorsunuz?
Esinizden beklemeyin onun ailesi. Ortada cok buyuk bir olay yokken uzaklasamaz. Bosverin ne derlerse desinler.önemli olan esinizn tavrı. Sürekli esinize bu konuyu acip konusursanız bıkar.Bos yere gerilirsiniz.Haklısınız teşekkür ederim ama üzülüp içleniyorum mesafeliyim zaten evime istedikleri her an gelemezler o mesafeyi koydum ama sürekli laf sokma çabaları bıktırdı bellide bencillik yapıyorum eşimden de bu mesafeyi bekleyerek
Ayrıntılı yazmadım kendi oğullarına kocama da öyleler bana oldukları gibi eşimde içleniyor ama benim gibi uzatmıyor boşver diyip geçiyor sadeceNeden görümcenizi düşündükleri kadar düşünsünler ki sizi? Görümceniz doğurup büyüttükleri öz kızları ya hani. Kendinizi nasıl kıyaslayabiliyorsunuz şaşırıyorum
Her kayınaile ayni degildir. Baskalarına özenmeyin. İclerinde neler yasayp disari nasıl farkli gosteriyorlar tahmin edemezsiniz. Siz esinizle olan mutlulugunza gölge dusurursunuz sadece.Mesafeliyim ama Yinede canımı sıkcak şeyler oluyor etrafımda görüyorum özeniyorum bir gelin olarak
Ayrıntılı yazmadım kendi oğullarına kocama da öyleler bana oldukları gibi eşimde içleniyor ama benim gibi uzatmıyor boşver diyip geçiyor sadece
Kuyumcuyu gelinin üstüne yapacak bir aile varsa gelinden ne hizmetler bekler diye dusundum benkuyumcuyu ustunuze yapsinlar bence.