Kıskanç kaynana

yagmursonmz

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
294
105
24
Kaynanamı sevemiyorum , anlatacak çok şey var ama şöyle diyim nişanlıyken bile eşimle anlaşıyoruz eşim arkamda duruyor diye bana büyücü dediler arkamdan , kaynanam evet genç ama sürekli benimle aşık atmasından bıktım evlendik evime ne alsam gidio alıyor aynısından fesatlanıuor g tek gelinim bir de eşim tek oğlan Allah'a şikür eşim birşeyimi eksik etmez bu onlara batıyor kıskanıyorlar laf açılınca sürekli para biriktirin diye akıl veriyorlar bir buçuk senedir ne kaynanam ne Kayınpederim bize maddi olarak evimize hiç bir şeyde destek olmadılar borç istediğinde bile eşim kayınpederim asla vermez bu arada durumları iyi benim beklediğim düşünülmek manevi olarak dahi kendi kızları gibi hissetmedim üzülüyorum ben onlara sevgili ilken bile çok hediye alan biriydim evlenince de yaptım sonradan kestim anlayınca karşılık alamayınca içlendipim çok şey var eşime anlatıyorum dinliyor hak versede koymwsı gereken mesafeyi koymuyor ailesine ona dert yanıyorum o da bıktımboşver deyip geçiştiriyor yoruldum açıkçası kendimi salak gibi hissediyorum suratım düşünce bana tavır alır gibi hareketler sergiler kaynanam blöf yapmayı çok sever hep ona hep ona olcak benim de kocam saf hep iyi niyetli sen yap et boşver der ama artık onlara içimden gülmek dahi gelmiyor bir ara beni whatsapında sona almıs benim durumlarıma bakmamak için o derece çekemeyen bir kadın ama herkesin yanında kibarcık ikinci kızım varımız yoğumuz der eşimle alakalı sürekli aynı şeyler nispet yapar givi anlatır bana bunu alıyordu yapıyordu sıkıldım artık oğlum oğlum başka bişey bilmiyor oğlum beni eskisi givi aramıyor bekarken böyle değildi diyor ki ben kocama asla arama etme demem

Son düzenleme:
Kaynanamı sevemiyorum , anlatacak çok şey var ama şöyle diyim nişanlıyken bile eşimle anlaşıyoruz eşim arkamda duruyor diye bana büyücü dediler arkamdan , kaynanam evet genç ama sürekli benimle aşık atmasından bıktım evlendik evime ne alsam gidio alıyor aynısından fesatlanıuor gelini olarak bana suana kadar bir terlik dahi almadı tek gelinim bir de eşim tek oğlan Allah'a şikür eşim birşeyimi eksik etmez bu onlara batıyor kıskanıyorlar laf açılınca sürekli para biriktirin diye akıl veriyorlar bir buçuk senedir ne kaynanam ne Kayınpederim bize maddi olarak evimize hiç bir şeyde destek olmadılar bana bir kere kızım eksik bişeyin özendiğin birleyin vae mı diye sormadılar bu arada durumları iyi benim beklediğim düşünülmek manevi olarak dahi kendi kızları gibi hissetmedim üzülüyorum ben onlara sevgili ilken bile çok hediye alan biriydim evlenince de yaptım sonradan kestim anlayınca karşılık alamayınca içlendipim çok şey var eşime anlatıyorum dinliyor hak versede koymwsı gereken mesafeyi koymuyor ailesine ona dert yanıyorum o da bıktımboşver deyip geçiştiriyor yoruldum açıkçası kendimi salak gibi hissediyorum suratım düşünce bana tavır alır gibi hareketler sergiler kaynanam blöf yapmayı çok sever hep ona hep ona olcak benim de kocam saf hep iyi niyetli sen yap et boşver der ama artık onlara içimden gülmek dahi gelmiyor bir ara beni whatsapında sona almıs benim durumlarıma bakmamak için o derece çekemeyen bir kadın ama herkesin yanında kibarcık ikinci kızım varımız yoğumuz der eşimle alakalı sürekli aynı şeyler nispet yapar givi anlatır bana bunu alıyordu yapıyordu sıkıldım artık oğlum oğlum başka bişey bilmiyor oğlum beni eskisi givi aramıyor bekarken böyle değildi diyor ki ben kocama asla arama etme demem
İnşallah adamın başının etini yemiyorsunuz böyle konuşarak,neden sizi hediyelere boğsun kayın aileniz?Ben de tek gelinim ama hiç böyle triplere girmek aklıma gelmedi,ben mi çok safım acaba😂.Tövbe tövbe,gece gece ayarlarımı bozdunuz.

Allahım biz gelinlerin sesini duyun başta kaynanam olacak kadının ve zalim olan kaynanaların canını alın amin.😂
Benimde kaynanamın yaptıkları yer bile kabul etmez bana yaptığı herşeyi Allah’a havale ediyorum ki baktım olmadı en son boşanacağım.

Allahım biz gelinlerin sesini duyun başta kaynanam olacak kadının ve zalim olan kaynanaların canını alın amin.😂
Benimde kaynanamın yaptıkları yer bile kabul etmez bana yaptığı herşeyi Allah’a havale ediyorum ki baktım olmadı en son boşanacağım.
Allah yardımcınız olsun eşleri üzmeye değmiyor pişman oluyorum bende bazen ama insan etkilenmiyor değil kendi kendimizi yıpratıyoruz erkekler gibi biraz gamsız olmak lazım

Niye siz sürekli bir şeyler alınması gereken kişi oluyorsunuz ? Eşiniz bir şeyinizi eksik etmiyor kayınvalidemiz hediye almıyor diye hasetlendigini düşünüyorsunuz ? Engeli olan bir durumunuz mu var ? Çalışın kendiniz alın esinizin ya başka birinin bunu yapması için sebep ne ? Kendinizde bu hakkı nasıl buluyorsunuz hayret ettim

Niye siz sürekli bir şeyler alınması gereken kişi oluyorsunuz ? Eşiniz bir şeyinizi eksik etmiyor kayınvalidemiz hediye almıyor diye hasetlendigini düşünüyorsunuz ? Engeli olan bir durumunuz mu var ? Çalışın kendiniz alın esinizin ya başka birinin bunu yapması için sebep ne ? Kendinizde bu hakkı nasıl buluyorsunuz hayret ettim
Bana hediye almıyor diye mi tekrar okuyun ben ne yapıyorsam aynısını yapıyor diyoeım

Kayın ailede herkesin onu kıskandığını sanan, çekemediğini düşünen gelin vakası. Allah aşkınıza gidin kitap okuyun, üniversite okuyun, çalışın, paza kazanın, kendi ihtiyaçlarınızı kocaya ve ailesine kalmadan kendiniz görün, kendinizi geliştirin de böyle şeyleri düşünmeye vaktiniz olmasın; evde tavuk gibi kurulup çekemiyollaaaaa kıskanıyollaaaaa, kocamla anlaşmam kudurtuyorrrr, evime airr fryerrrr alsam gısganç kaynanam da alüyürrr, bana bir terlik bile almadılar, evimize maddi katkıları yok triplerine giren gelin tiplemelerine bakıyorum da kıskanılacak hiçbir tarafları yok kusura bakmayın.

Sizinle teknik olarak hiçbir bağları yok, sadece oğullarının karısısınız, tabii ki kendi kızlarıyla hiçbir zaman bir olamazsınız; ayrıca sevmek gibi bir mecburiyetleri de yok. Biz de geliniz böyle kurulmuyoruz beklentiye de girmiyoruz, çok saçma. Biz ailelerimize hatta kayın ailelerimize soruyoruz bir ihtiyacı olup olmadığını, aileler zaten büyütmüş yıllarca özveriyle belli bir yaşa getirmiş bir de hediye maddi yardım bir şeyler alınmasını falan mı bekleyeceğiz yaşını almış insanlardan. Evlendik her şeyimizi kendimiz yaptık, aileler zaten bizi büyüterek meslek sahibi olmamız için elinden geleni yaparak yapacağını yaptı; geri kalan gönüllerinden ne koparsa.

Hepsi kalacak dediniz ya ondan dedim. 😬
Kız erkek arasında bir fark oluyor ya hani saçma sapan yerlere takılacaksanız yorum atmayın mümkünse maddi olarak bakmayın diye yazmışım zaten oraya samimiyetten bahsediyorum ben sevmek düşünülmektir bana göre samimiyeti hissetmektir orda da demişim kendi babamı kaybettim onlardan da o samimiyeti sevgiyi hissedemedim kendi kızları tabi ki benden daha çok sevecekler karşımda yanımda olunca içleniyorum istee istemez kocamın yaptığı gösterdiği sevgi başka onların ki başka

Kayın ailede herkesin onu kıskandığını sanan, çekemediğini düşünen gelin vakası. Allah aşkınıza gidin kitap okuyun, üniversite okuyun, çalışın, paza kazanın, kendi ihtiyaçlarınızı kocaya ve ailesine kalmadan kendiniz görün, kendinizi geliştirin de böyle şeyleri düşünmeye vaktiniz olmasın; evde tavuk gibi kurulup çekemiyollaaaaa kıskanıyollaaaaa, kocamla anlaşmam kudurtuyorrrr, evime airr fryerrrr alsam gısganç kaynanam da alüyürrr, bana bir terlik bile almadılar, evimize maddi katkıları yok triplerine giren gelin tiplemelerine bakıyorum da kıskanılacak hiçbir tarafları yok kusura bakmayın.

Sizinle teknik olarak hiçbir bağları yok, sadece oğullarının karısısınız, tabii ki kendi kızlarıyla hiçbir zaman bir olamazsınız; ayrıca sevmek gibi bir mecburiyetleri de yok. Biz de geliniz böyle kurulmuyoruz beklentiye de girmiyoruz, çok saçma. Biz ailelerimize hatta kayın ailelerimize soruyoruz bir ihtiyacı olup olmadığını, aileler zaten büyütmüş yıllarca özveriyle belli bir yaşa getirmiş bir de hediye maddi yardım bir şeyler alınmasını falan mı bekleyeceğiz yaşını almış insanlardan. Evlendik her şeyimizi kendimiz yaptık, aileler zaten bizi büyüterek meslek sahibi olmamız için elinden geleni yaparak yapacağını yaptı; geri kalan gönüllerinden ne koparsa.
Size yorumsuzum her

off cidden yorum yapmayın yapmak için aynen kendi kendime böyle düşünüyorum zahmet etmişsin uzun uzun yazarak

Kız erkek arasında bir fark oluyor ya hani saçma sapan yerlere takılacaksanız yorum atmayın mümkünse maddi olarak bakmayın diye yazmışım zaten oraya samimiyetten bahsediyorum ben sevmek düşünülmektir bana göre samimiyeti hissetmektir orda da demişim kendi babamı kaybettim onlardan da o samimiyeti sevgiyi hissedemedim kendi kızları tabi ki benden daha çok sevecekler karşımda yanımda olunca içleniyorum istee istemez kocamın yaptığı gösterdiği sevgi başka onların ki başka

Erkek kız arasinda miras hakki eşittir hiç bir fark olmuyor. :) sacma seyler olmazsa sacma yerlere takilmayiz.

Maddi olarak değil diyorsunuz da işiniz gucunuz hediye almalari, para vermeleri, maddi destek hep bunlari yazmişsiniz sonra maddi bakan biz oluyoruz siz sevgi, değer vs bekliyor oluyorsunuz. Sevgi anlayişiniz sadece para verilmesiyse ona bir şey diyemem. Boyle şeyler içten gelir yapilir, bana yapmayana neden neden yapmadi, hediye almadi diye kendimi ve eşimi doldurup durmam. Bu hiçte iyi niyetli ve sadece sevgi beklentili bir hareket degil. Burdaki insanlar cocuk degil.

Eşiniz de bir garip yani oturup sizi mi dinleyip duruyor her seferinde onu almadilar, bunu yapmadilar bunalir insan ya.

“Bir evin bir oğlu” olunca ne oluyor, hiç anlayamayacağım. Siz böyle yazınca eşiniz tek çocuk zannettim ama kızkardeşi de varmış. Sanırım sizin gözünüzde kız ve erkek evlat eşit olmadığı için görmezden gelmişsiniz.

Eşinizin ailesinin malının hepsinin eşinize kalacağını düşünüyor, üstelik kız ve erkek evlat arasında mirasta farklı uygulama olacağını sanıyorsunuz. Ama hukuken eşitler bilginiz olsun.

“Erkek olmaya” bu kadar çok önem verdiğiniz için o erkeğin “karısı” olarak ailesinin kendi kızlarından çok size değer vermesini bekliyorsunuz sanırım🫤

En sevmediğim düşünce tarzı. Allah eşinizin ailesinin yardımcısı olsun.

Kız erkek arasında bir fark oluyor ya hani saçma sapan yerlere takılacaksanız yorum atmayın mümkünse maddi olarak bakmayın
Erkek kız arasinda miras hakki eşittir hiç bir fark olmuyor. :) sacma seyler olmazsa sacma yerlere takilmayiz.
Eşinizin ailesinin malının hepsinin eşinize kalacağını düşünüyor, üstelik kız ve erkek evlat arasında mirasta farklı uygulama olacağını sanıyorsunuz. Ama hukuken eşitler bilginiz olsun.
Bu ne yaaa!!! Konu zaten sıradan, vakayı adiyeden tablo. Kız-erkek çocuk ayrımından nefret ediyorum. Bir türlü bu iki cinsin eşit olduğu kabullenilmiyor ve hala arada fark olur diye hem de hemcinslerimiz tarafından yazılabiliyor. Bazı ebeveynler de böyle davranıyor, insan çocukları arasında nasıl ayrım yapabilir yaa!!!

Bir de evleniyorsunuz, şu ailelerin yakasından bi düşün yaa, beklentiye girmeyin. Nasılsa öldüklerinde çocuklara eşit miktarda bi şeyler düşer, azıcık sabredin.

Konu sahibi de kaçmış ama dışarıdan takip ediyordur. :KK70::KK70:

X