Kıskanç kaynana

yagmursonmz

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
294
105
24
Kaynanamı sevemiyorum , anlatacak çok şey var ama şöyle diyim nişanlıyken bile eşimle anlaşıyoruz eşim arkamda duruyor diye bana büyücü dediler arkamdan , kaynanam evet genç ama sürekli benimle aşık atmasından bıktım evlendik evime ne alsam gidio alıyor aynısından fesatlanıuor g tek gelinim bir de eşim tek oğlan Allah'a şikür eşim birşeyimi eksik etmez bu onlara batıyor kıskanıyorlar laf açılınca sürekli para biriktirin diye akıl veriyorlar bir buçuk senedir ne kaynanam ne Kayınpederim bize maddi olarak evimize hiç bir şeyde destek olmadılar borç istediğinde bile eşim kayınpederim asla vermez bu arada durumları iyi benim beklediğim düşünülmek manevi olarak dahi kendi kızları gibi hissetmedim üzülüyorum ben onlara sevgili ilken bile çok hediye alan biriydim evlenince de yaptım sonradan kestim anlayınca karşılık alamayınca içlendipim çok şey var eşime anlatıyorum dinliyor hak versede koymwsı gereken mesafeyi koymuyor ailesine ona dert yanıyorum o da bıktımboşver deyip geçiştiriyor yoruldum açıkçası kendimi salak gibi hissediyorum suratım düşünce bana tavır alır gibi hareketler sergiler kaynanam blöf yapmayı çok sever hep ona hep ona olcak benim de kocam saf hep iyi niyetli sen yap et boşver der ama artık onlara içimden gülmek dahi gelmiyor bir ara beni whatsapında sona almıs benim durumlarıma bakmamak için o derece çekemeyen bir kadın ama herkesin yanında kibarcık ikinci kızım varımız yoğumuz der eşimle alakalı sürekli aynı şeyler nispet yapar givi anlatır bana bunu alıyordu yapıyordu sıkıldım artık oğlum oğlum başka bişey bilmiyor oğlum beni eskisi givi aramıyor bekarken böyle değildi diyor ki ben kocama asla arama etme demem

Son düzenleme:
Ayy en gicik olduğum gelin tipisiniz.
Koca kadinsiniz evlenmiş barklanmiş niye size devamli para verecekler eş ailesi, yok özendigin istedigin var mi diye soracaklarmis filan ne alaka?
Kendinizi gorumceyle yani kizlariyla nasil bir tutuyorsunuz bi defa? İnsanlarin cocuguyla siz bir misiniz?

Kendi anne babaniz soruyor mu özendigin bir sey var mi alalim edelim diye? Soruyorsa doğrusu bu elalemden niye bekliyorsunuz ki. Evlendiniz diye milletin işi gucu size para harcamak mi olacak

Siz bence zengin bir aileye gelin gidince tüm hayatınız değişecek sanmışsınız. Ama işler düşündüğünüz gibi gitmemiş. Eşiniz bir evin bir oğluysa görümceniz de bir kızı yani. Ne farkları var? Kendinizi görümcenizle bir tutmanız tamamen saçmalık. Mümkün mü böyle bir şey? Geline oğlana sürekli maddi destek çıkmanın bir karşılığı olur. Aynı evde yaşamak, onların işlerine koşturmak, temizliğini yapıp hizmetini görmek, misafirini ağırlamak gibi. Siz de bunları yapabilecek biri gibi değilsiniz. Evliliğinize müdahale etmiyorlarsa en büyük iyilik budur. Daha fazlasını beklemeyin.

Nerden biliyorsunuz bunları yapmadığımı da böyle ön yargılı konuşabiliyorsunuz

Peki görümcem kadar
Oğullarını düşünmemeleri normal mi ?
Oğlu rahatsız değil bu durumdan. Size ne oluyor?
Baktınız kendi üzerinizden konu gitmeyecek eşinizi dahil ediyorsunuz.
Maddi durumu iyi bir aileye gelin gidip başka şeyler hayal etmişsiniz ama elinizde patlamış. Olay bu yani. Kızlarına yapılan gözünüze batiyor. Size de aileniz yapsın madem illa birseyler istiyorsanız.

Nerden biliyorsunuz bunları yapmadığımı da böyle ön yargılı konuşabiliyorsunuz
Yazmadığın için olabilir mi acaba? Ay bir de nerden biliyorsun diye soru geliyor. Sen yazmazsan nerden bilebilirim? Yapma o zaman hizmet. O da senin saflığın demek ki.

Benim ailem zaten fazlasıyla yapıyor ,kendileri yapmadığı halde herkese yapıyorlarmış gibi konuşmaları emin olun çok kötü bir durum

Ama lafa gelince o evlenip gidicek sensin bizim varımız yoğumuz demeyi biliyorlar
Lafta işte sadece kendiniz söylüyorsunuz. Ayrıca oğullarını düşünmemeleri oğullarının problemi olsun bırakın da . İnsan olsalar oğullarını düşünürler zaten . Kendinizi yıpratmaya gerek yok

Yorumlarınız için teşekkür ederim burda benim üstüme gelinecek bir konu yok düşüncelerimi yazdım yanlışım doğrumla yorum tabi ki yapabilirsiniz ama herkes kırarak eleştirerek akıl vermesi cidden üzücü

İtin hatrı yoksa sahibinin hatrı vardır deyip boşverin herkes ne yapıyorsa yapsın siz eşiniz ile mutluysanız inanın gerisi boş . Bende pek hoşlanmam kayın ailemden ama eşim Allah razı olsun dünya iyisi onun hatrına he diyip geçiyorum

Haklısınız insan olarak bazen işte üzülüp içlemdiğimiz noktalar oluyor boşvermek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…