- 18 Ocak 2023
- 294
- 105
- 24
-
- Konu Sahibi yagmursonmz
Emin olun anneme ne yaptıysam zamanında kaynanama da yaptım ön yargılı olmayınkuyumcuyu ustunuze yapsinlar bence.
Ayrica gorumcemi benden cok düşünüyorlar ne demek ya? Siz annenizle kayinvalidenizi ayni kefeye mi koyuyorsunuz?
Peki görümcem kadarGörümceniz kadar sizi düşünmemeleri kadar normal ne olabilir ki ?
Ayy en gicik olduğum gelin tipisiniz.
Koca kadinsiniz evlenmiş barklanmiş niye size devamli para verecekler eş ailesi, yok özendigin istedigin var mi diye soracaklarmis filan ne alaka?
Kendinizi gorumceyle yani kizlariyla nasil bir tutuyorsunuz bi defa? İnsanlarin cocuguyla siz bir misiniz?
Kendi anne babaniz soruyor mu özendigin bir sey var mi alalim edelim diye? Soruyorsa doğrusu bu elalemden niye bekliyorsunuz ki. Evlendiniz diye milletin işi gucu size para harcamak mi olac
Nerden biliyorsunuz bunları yapmadığımı da böyle ön yargılı konuşabiliyorsunuzSiz bence zengin bir aileye gelin gidince tüm hayatınız değişecek sanmışsınız. Ama işler düşündüğünüz gibi gitmemiş. Eşiniz bir evin bir oğluysa görümceniz de bir kızı yani. Ne farkları var? Kendinizi görümcenizle bir tutmanız tamamen saçmalık. Mümkün mü böyle bir şey? Geline oğlana sürekli maddi destek çıkmanın bir karşılığı olur. Aynı evde yaşamak, onların işlerine koşturmak, temizliğini yapıp hizmetini görmek, misafirini ağırlamak gibi. Siz de bunları yapabilecek biri gibi değilsiniz. Evliliğinize müdahale etmiyorlarsa en büyük iyilik budur. Daha fazlasını beklemeyin.
Oğlu rahatsız değil bu durumdan. Size ne oluyor?Peki görümcem kadar
Oğullarını düşünmemeleri normal mi ?
Yazmadığın için olabilir mi acaba? Ay bir de nerden biliyorsun diye soru geliyor. Sen yazmazsan nerden bilebilirim? Yapma o zaman hizmet. O da senin saflığın demek ki.Nerden biliyorsunuz bunları yapmadığımı da böyle ön yargılı konuşabiliyorsunuz
bana suana kadar bir terlik dahi almadı
ne kaynanam ne Kayınpederim bize maddi olarak evimize hiç bir şeyde destek olmadılar bana bir kere kızım eksik bişeyin özendiğin birleyin vae mı diye sormadılar
Benim ailem zaten fazlasıyla yapıyor ,kendileri yapmadığı halde herkese yapıyorlarmış gibi konuşmaları emin olun çok kötü bir durumOğlu rahatsız değil bu durumdan. Size ne oluyor?
Baktınız kendi üzerinizden konu gitmeyecek eşinizi dahil ediyorsunuz.
Maddi durumu iyi bir aileye gelin gidip başka şeyler hayal etmişsiniz ama elinizde patlamış. Olay bu yani. Kızlarına yapılan gözünüze batiyor. Size de aileniz yapsın madem illa birseyler istiyorsanız.
Lafta işte sadece kendiniz söylüyorsunuz. Ayrıca oğullarını düşünmemeleri oğullarının problemi olsun bırakın da . İnsan olsalar oğullarını düşünürler zaten . Kendinizi yıpratmaya gerek yokAma lafa gelince o evlenip gidicek sensin bizim varımız yoğumuz demeyi biliyorlar
Sen bilmediğin bir şey hakkında nasıl cevap verebiliyorsan ben de öyle sorarımYazmadığın için olabilir mi acaba? Ay bir de nerden biliyorsun diye soru geliyor. Sen yazmazsan nerden bilebilirim? Yapma o zaman hizmet. O da senin saflığın demek ki.
Yorumlarınız için teşekkür ederim burda benim üstüme gelinecek bir konu yok düşüncelerimi yazdım yanlışım doğrumla yorum tabi ki yapabilirsiniz ama herkes kırarak eleştirerek akıl vermesi cidden üzücüLafta işte sadece kendiniz söylüyorsunuz. Ayrıca oğullarını düşünmemeleri oğullarının problemi olsun bırakın da . İnsan olsalar oğullarını düşünürler zaten . Kendinizi yıpratmaya gerek yok
Konu aslında inanın bu değil anlattım ama yanlış yerler çok dikkate alınmış ilk başta dediğim gibi kocamla iyi anlaşmam büyü muhabbetine kadar gelmiş ve samimiyetsiz geliyorlar buna tahammül edemiyorum sadeceGörümceniz kadar sizi düşünmemeleri kadar normal ne olabilir ki ?
Böyle bir beklentim yok illaki bir gün zaten hepsi eşime kalıcak şuan bahsettiğim konu çok başka aslında içlendiğim nokta bu değilKuyumcuyu gelinin üstüne yapacak bir aile varsa gelinden ne hizmetler bekler diye dusundum ben
Teşekkür ederim haklısınızHer kayınaile ayni degildir. Baskalarına özenmeyin. İclerinde neler yasayp disari nasıl farkli gosteriyorlar tahmin edemezsiniz. Siz esinizle olan mutlulugunza gölge dusurursunuz sadece.
İtin hatrı yoksa sahibinin hatrı vardır deyip boşverin herkes ne yapıyorsa yapsın siz eşiniz ile mutluysanız inanın gerisi boş . Bende pek hoşlanmam kayın ailemden ama eşim Allah razı olsun dünya iyisi onun hatrına he diyip geçiyorumKonu aslında inanın bu değil anlattım ama yanlış yerler çok dikkate alınmış ilk başta dediğim gibi kocamla iyi anlaşmam büyü muhabbetine kadar gelmiş ve samimiyetsiz geliyorlar buna tahammül edemiyorum sadece
Yorumlarınız eleştir olarak olmadığı için saolun ince düşünen biriyim ama karşılık göremeyince üzülüyorum sadeceHer kayınaile ayni degildir. Baskalarına özenmeyin. İclerinde neler yasayp disari nasıl farkli gosteriyorlar tahmin edemezsiniz. Siz esinizle olan mutlulugunza gölge dusurursunuz sadece.
Haklısınız insan olarak bazen işte üzülüp içlemdiğimiz noktalar oluyor boşvermek gerekiyorİtin hatrı yoksa sahibinin hatrı vardır deyip boşverin herkes ne yapıyorsa yapsın siz eşiniz ile mutluysanız inanın gerisi boş . Bende pek hoşlanmam kayın ailemden ama eşim Allah razı olsun dünya iyisi onun hatrına he diyip geçiyorum
Bir saygısızlık yapmadım suana kadar şükürler olsun ailemden öyle görmedim sadece içlendiğim noktalar var bazen doluyorumKlasik koca tarafı ailesi. Sen onları takma saygısızlıkta yapma eşinle iyi ol gerisini salla ya kimse sana birşey yapmak zornda değil önemli.olan kocannn bebeğim
Olabilir canim ama dediğim gibi önemli olan eşin, onun haricindekilerden bekleme birşeyBir saygısızlık yapmadım suana kadar şükürler olsun ailemden öyle görmedim sadece içlendiğim noktalar var bazen doluyorum