• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanc haset insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saygısız içten pazarlıklar cevre ve komşulara karşı nasil davranır tepki verirsiniz ? Genç güzel bakımlı olmanızı da kıskanırlar mesela
Komşuyla ne işiniz var. Elin yabancısından banane. Siz kimseye bir şey demedikten sonra kim size ne diyebilir. Ayrıca bakımlı olmanız kimsenin umrunda değil emin olun.

Komşuyla ne işiniz var. Elin yabancısından banane. Siz kimseye bir şey demedikten sonra kim size ne diyebilir. Ayrıca bakımlı olmanız kimsenin umrunda değil emin olun.
Uzay da yaşıyorsun galiba konu komşu kimseyi goremiyosun eve girip çıkarken parka cocuk götürürken?

Gotunu bile yıkamadan kıskançlık krizine girenlerden biri de sensin demekki aybalaaaa

Terbiyen senin ne mal olduğunu gösteriyor. Açtığın konudan belli.
senin konuşma tarzından iç dış ne mal olduğunu ilk kelimenden anladım zaten vizyonsuz çapsız ülkeye ne faydan var ? Nereye ne oldun mesela?

Milletin işi gücü yok siz parka giderken sizi kıskanacak
Kendini salmış otuz beş karıları gibi pijamayla değil her yere giderken en sık halimle en pahalı praga gozlugumle giderim anlamaman çok normal şimdi git gogleden gucci ve praga nedir araştır ahahahha bir aylık maasin benim günlük alışveriş ucretim çünkü

Kendini salmış otuz beş karıları gibi pijamayla değil her yere giderken en sık halimle en pahalı praga gozlugumle giderim anlamaman çok normal şimdi git gogleden gucci ve praga nedir araştır ahahahha bir aylık maasin benim günlük alışveriş ucretim çünkü
Paranızla kendinize görgü de alın, zira çocuk parkına giderken görmemiş gibi gucci giymek sağlıklı değil.
Bu arada praga değil, prada.

Neyinizi kıskanıyorlar mesela terbiyesizlik ve görgüsüzlüğünüzü mü?
Biz ona zenginlik diyoruz görgüsüzlük senin gibi sonradan görünce oluyor biz doğuştan zenginiz ve ara sahibiyiz olduğumuz ortamda oturanlar ayağa kalkar ilk etapta kapissss

Maaşınızla kendinize görgü de alın, zira çocuk parkına giderken görmemiş gibi gucci giymek sağlıklı değil.
Bu arada praga değil, prada.
Sana paket yaptırayım istersen iqkxjaf benim pijama takımım bile en kötüsü süvari hani luks ve kaliteli giyinenememek senin problemin

Sana paket yaptırayım istersen iqkxjaf benim pijama takımım bile en kötüsü süvari hani luks ve kaliteli giyinenememek senin problemin
Hanımefendi patolojik bir vakasınız, yazık.
Prada, pardon praga gözlüklerinizle hayatta başarılar dilerim 🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back