sende neden gittiğin yerlere onud görütürüyorsun
hadi gel deme mesela
iyi ki görümcem yok ama bu görümceye benzer bir arkdaşım vardı
suan ilişkimi kestim görüşmüyorum
Canım seni nekadar iyi anladığımı bilemezsin................
herkesde mi aynı şeyler yaşanıyo yaa
benim görümcem de bnden sadece 2 yaş büyük, bi buçuk yıldır sözlüyüz, bunca zamandır okadar iyi arkadaştık ki...
ama biz evlilik telaşına girince, içten içe kıskançlığı başladı.(kendinin 8yıllık ilişkisi var hala evlenemedi)
neyi beğensem küçümsüyo, ne istesem bi kulp takıyo, ev ve eşyayla ilgili tek bi fikir vermedği gibi, üstüne kına da benim kırmızı giyeceğimi bile bile kırmızı elbise almış...
Ölür müsün? öldürür müsün?
Daha da kötüsü nişanlım durumun farkında bile değil. aAnlatmayı denedim, ama aramız bozulsun istemedğinden "bilerek yapmamıştır, sen ablama bakma, ne beğeniyosan alalım" diyip geçiştirdi...
napmak lazım böylelerine? görmezden gelmek zor, insana dokunuyo, ben bunu haketcek ne yaptım die
benim görümcem nişan elbisemin farklı rengini aldırmıştı, o gün giymemek için söz vererek ve benimki siyah beyazdı onunki siyah-çingene pembesi. onunki çok daha dikkat çekiciydi, ve tabiki giydi tabi bende cıngar cıkardım giydim kot pantolonla sıradan bi body hadi dedim ben hazırım giymiyorum o elbiseyi. görümceme nasıl cıkartrdılr bilmyrm vlla.
ikimizde sınava gircektik ygs'ye. beni nişanlım götrckti zaten bildiği biyermiş ben bilmiyodum neresi oldugunuda, sınavdan önceki gece ''abi sen beni götür, cemrenin kendi abisi yok mu o götürsün?'' diye olay yarattı ve onun ilk girişiydi, ben zaten üni. mezunuyum ikinci kez giriyodum, onun için daha önemli olduguna karar verildi. tabi bu hamleyle büyük bi zafer kazandıgını düşündü.
köpek korkusu olan kız ''cemrenin köpeginden istiyorum ama benimki daha büyük olsun'' demeye başladı, bide daha büyük olcakmış hey yarabbim yarış mı yapıyoruz?
evlendikten sonra yüzüğümü sakladı bigün, eşime de diyoki ''olucagı bu, zaten sen yokken hiç takmıyoki, tabi kaybolur yüzük'' ee yüzük kendi dolabından cıktı sonra
ha bide, altındaki bmw'yi begenmeyip micra aldırışı var, dünyanın en büyük rezaleti, benim micram var diye yaptı bunu, ben de param ona yettiği için onu almıştım bu olayda tam arabayı değiştircegim zamana geldi, micrayı aldı, benim araba değiştirdiğimi öğrendi. hayalleri yıkıldı
küçük cemre olamadı :)
hep ailenin sucu, çok şımartılmış. bi dediği iki edilmemiş.
o gün bugündür konuşmuyoruz, aynı ortamda bile bulunmuyoruz
hadi karar ver kimin görümcesi daha kötü
ilerde bende görümce olucam herkes kıskançlığından bahsetmiş tamtersi ben bayılırım ona hediyeler alırım kolkola girer gezmeye gideriz kimseye ezdirmem bi hatasını görürsem söylerim oda bana söylesin çok fitne fesat iğrenç insanlar var ama bubi gerçek
aynen bende bir görümceyim ama çok samimi olarak söylüyorum yengemi çok severim asla kıskanmam abimle tartışırlar abim haklı olsa bile yengemi korurum yeterki o sıkılmasın diye.
off seninki de az değilmiş he
Allah yardımcın olsun
vay vay hep mi aynı olur...aynı benim büyük elti...
benim nişanımda nişan bohçalrı geldi...nişanı malum kız tarafı yapar..annemlerde nişanıma çok özendiler saolsunlar..evde oldu ama çok güzel oldu...nişan pastamızı babam yaptırdı..annem teyzelerimle birlikte bir gün önceden yemek falan yaptı...yani yemekli pastalı..saalı sözlü bi nişan yaptık..evde oldu ama bi mekanda yapmış gibiydi..aman bu bir kıskandı bi kıskandı anlatamam sana...ikide bir kayınvalideme beni istmeye geldiğiniz gin yüzüğü taktınınz böle nişan bohça falan yapmadın bana dedi...banada ikide bir sen şanslısın bana böle yapmadılar ide söylenip durdu...üniversiteden arkadşalrımda vardı nişanda arkadşlarım sinir oldu buna..bu ne ya kızım senin çok işin var ediler bana...sonra kayın validem bunun herkesin içinde bole konuşmasına kızdı belliki...kızım nişanı kız tarafı yapar..kızın ailesi özenmiş yapıyo bana ne kzıyon git kendi anan kzı dedi..bu iyiyca bozuldu...
sonra kına için elbise alacaz ben çok önceden beyaz bi abiye alacam demiştim..buda bende düğüne bayaz alacam dedi...eşimin kuzaeni eltime olurmu oyle şey ya gelin beyaz sen beyaz...senmisin gelin dedi..buda ne alkası var ya die dinlemedi...sonra bu kuzaen madem ole sade bişey al bari..malum düğün açık hava bide gündüz olacak ole gezme onuçta bu tupukun düğünü onun ışıl ışıl olması lazım dedi ama olurmu eksik kalmaması lazım...
eşim kına için kayınvalideme para vermiş...bunla elbise falan alsın tupuk demiş...buda varmış..kayıvalideye bende alıcam bebraber çıkıp alırız demiş..kadında iyi demiş..neyse ben bi gün işten öğlen çıktım bi baktım bu gelmiş.."ay kaç saatır bekliyorum hadi gidelim ...nişanlın parayı bana verdi beraber alacaz dedi...bende iyide nişnlım beni bekliyo kızılayda biz buluşacaz onunla alacaktık senden haberim yok dedim...benim salak kocam söylemimiş bana...neyse gittik bi elbise aldım kabine gidiyorum durdurdu beni..aa çok güzelmiş ver bi deneyim dedi..şoktayım..giyidi ay çok yakıştı dedi benim beğendiğim elbiseyi aldı...sinir oldum..bide ben biraz balık etliyim elbise 40 beden..eltim zayıf 34 beden giyiyo..elbise tek klmış ve kırk beden..elbise darattı ve benim kınamda giyeceğim elbiseyi o benim düğünümde giydi..inanabiliyomuaun parasınıda eşimn verdiği pardan odedi...eşimde bende sinir olduk..sonra biz bundan ayrıldık gittik başka yerden başka bi elbise aldık...daha o elbisenin parasını ödeyecek evleneli bir oldu...
bide kınada bana demezmi ay çok güzelmiş elbisen ...görseydim ben alırdım die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?