• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç görümce...

görümce neslini çürütmek lazım en iyisi benim de var üç tane ikisi ve kayınvalidem iyi ama küçük görümcek işi gücü huzursuzluk adam kullanma ama ben siyasetçi davrandım eşime onunla ilgili hiç kötü bişey demedim aksine hep onu övdüm veeee sonunda o eşime bende gördüğü kendince kusurları şikayet etmeye kalkınca eşim fena patladı ve arasına iyi bir mesafe koydu aradan iki sene geçti şimdi bana o kadar iyi davranıyor ki bildiğiniz kuzu sanırsın ama ben bilirim o kuzuların sessizliğini hiç yüz vermiyorum en iyi görümce en uzak olan görümce

Her alısverisi sadece ciftler yapmalı bence..
Hersey herkese sürpriz olmalı en nefret ettigim seydir sidik yarısı!:41:

çok şükür benim böyle sorunlarım olmadı
beni kaynım ve eşim deli ediyorlar yeterince :97:üstüne görümce derdi hiç çekemezdim valla:97:
allahtan görümcelerim iyidir hiç öyle kıskançlıkları fesatlıkları yoktur:31:
bu durumda olanlara da sabır diliyorum birde boşverin fazla takmayın demek ki zevklerinizi beğeniyorlar ki taklit ediyorlar:34:

Bence de zevkini beğeniyorlar ki taklit ediyorlar. Bizimkiler de beni kıskanıyorlar galiba öyle hissediyorum. Çünkü ne giyersem giyeyim çok güzel, yakışmış demezler. Ama zamanla benim tarzımda giyinmeye başladılar. Ben altıma kot üstüme tşört üzerine değişik hırkalar giyerim kışın, renkli renkli birbirinden şirin hırkalarım var. Güzel bir hırka gördüğümde dayanamam alırım. Görümcemin saçları siyah kumrala boyar, benim doğal saç rengim açık kumral bir de sürekli kendi saçlarını benimkinden daha açık renkte olduğunu idda eder, boyuyorsun derim yok boya aktı bu doğal hali der. Ailecek hepsi esmer eşim de kimi kandırıyorsa. Hatta bana bir kez saçların siyah bile dedi, ben de ya herkes bana sen tam bir kumralsın diyor kuaförüm de ondan daha mı iyi biliyorsun dedim. Ya esmer olmak siyah saçlı olmak kötü birşey değil ama bunlarda kompleks var niyeyse. Ben de saçımı siyaha boyamak istedim, kuaförüm tenin açık yakışmaz hem hoşuna gitmezse tekrar dönemezsin dedi boyamadı yani ben siyah saçı severim. Eminim onlar sarışın ben esmer olsaydım benim sarışın olduğumu idda ederlerdi. Zaten onların mantıklarını aklım almıyor, ya bende bir terslik var ya onlarda.

benim görümcem nişan elbisemin farklı rengini aldırmıştı, o gün giymemek için söz vererek ve benimki siyah beyazdı onunki siyah-çingene pembesi. onunki çok daha dikkat çekiciydi, ve tabiki giydi tabi bende cıngar cıkardım giydim kot pantolonla sıradan bi body hadi dedim ben hazırım giymiyorum o elbiseyi. görümceme nasıl cıkartrdılr bilmyrm vlla.
ikimizde sınava gircektik ygs'ye. beni nişanlım götrckti zaten bildiği biyermiş ben bilmiyodum neresi oldugunuda, sınavdan önceki gece ''abi sen beni götür, cemrenin kendi abisi yok mu o götürsün?'' diye olay yarattı ve onun ilk girişiydi, ben zaten üni. mezunuyum ikinci kez giriyodum, onun için daha önemli olduguna karar verildi. tabi bu hamleyle büyük bi zafer kazandıgını düşündü.
köpek korkusu olan kız ''cemrenin köpeginden istiyorum ama benimki daha büyük olsun'' demeye başladı, bide daha büyük olcakmış hey yarabbim yarış mı yapıyoruz?
evlendikten sonra yüzüğümü sakladı bigün, eşime de diyoki ''olucagı bu, zaten sen yokken hiç takmıyoki, tabi kaybolur yüzük'' ee yüzük kendi dolabından cıktı sonra
ha bide, altındaki bmw'yi begenmeyip micra aldırışı var, dünyanın en büyük rezaleti, benim micram var diye yaptı bunu, ben de param ona yettiği için onu almıştım bu olayda tam arabayı değiştircegim zamana geldi, micrayı aldı, benim araba değiştirdiğimi öğrendi. hayalleri yıkıldı
küçük cemre olamadı :)
hep ailenin sucu, çok şımartılmış. bi dediği iki edilmemiş.
o gün bugündür konuşmuyoruz, aynı ortamda bile bulunmuyoruz

hadi karar ver kimin görümcesi daha kötü :27:

toplam 4 adet müstakbel görümcem var ikisi evli ,maddi durumları da çok kötü,en büyük ablası ben evde kalıcam diye feryat edip görücü usulu evlenmıs,en küçükleri de ablasının dünürlerinin akrabası ile görüşmüş adam bundan bayagı buyukmus bızım görümce reşit bile değilmiş kaçarım diye tehdit edip evlenmiş onun da maddi durumu çok kötü,kayınbabam yardımcı oluyor sanırım,en buyuk ablası dogum yapınca haberlı gıttık elım kolum hedıye doluydu ınanın bebegın 40'ı falandı ,kayınvalıdem falan exstra bır hazırlık goremedım yanı,kuru cay o kadar,insan üzülüyor.ortancalar bekar 2 taneler ve çok asık suratlılar,tanıstıgım gün yüzüme bile bakmadı birtanesi önden önden yürüdü arkadasları neden öyle yapıyorsun bile dedıler sanki ben bıçakla peşinden yürüyorum ve benden kacıyor gibiydi:)şimdi ikisinin de görüştükleri birileri inşallah çok mutlu olurlar ve uzaga gelin giderler:)
4 görümcemle nasıl basa cıkacagım evlılıgım de temmuzda olucak:)ama benım arkamda kocaman bır kk ailesi var sırtım yere gelmezzzz.

Ben de, bana benzemek için saçını benim rengime boyatan, perma yaptıran hadi bunlar neyse de kilo alan -evet yanlış duymadınız, ben kilo alınca ağzını yaya yaya "ay çok yakışmışş ben de kilo alcaaaaam" diyip 10 kilo alan- bir görümceye sahibim.
Toplam 4 görümcem var, 3 ü ne kadar iyiyse biri de o derece hasta, kıskançlığını hiç çekinmeden uluorta dile getiren, dolabımı açıp giysilerimi hatta iç çamaşırlarımı zırlaya zırlaya elimden alan -evet kazık kadar kız, bu etek benim olsun noolur diye ağlıyor- makyaj malzemelerimi sabote eden, kocamla aramıza oturuo onu sevme beni sev diye mızırdanan 30 yaşında bir görümcem var :47:

Son düzenleme:
sende neden gittiğin yerlere onud görütürüyorsun :19:
hadi gel deme mesela:19:

iyi ki görümcem yok ama bu görümceye benzer bir arkdaşım vardı

suan ilişkimi kestim görüşmüyorum:19:

ya cnm aslında bende onunla bir yerlere gitmek istemiyorum ama karşılaşınca zorla kendini davet ettiriyo bişey diyemiyorum ama bundan sonra ne dese çağırmam en heyecanlı olmam gereken zamanlarımı sinir olarak geçiremem yani

ilerde bende görümce olucam herkes kıskançlığından bahsetmiş tamtersi ben bayılırım ona hediyeler alırım kolkola girer gezmeye gideriz kimseye ezdirmem bi hatasını görürsem söylerim oda bana söylesin çok fitne fesat iğrenç insanlar var ama bubi gerçek

Canım seni nekadar iyi anladığımı bilemezsin................
herkesde mi aynı şeyler yaşanıyo yaa :30:
benim görümcem de bnden sadece 2 yaş büyük, bi buçuk yıldır sözlüyüz, bunca zamandır okadar iyi arkadaştık ki...
ama biz evlilik telaşına girince, içten içe kıskançlığı başladı.(kendinin 8yıllık ilişkisi var hala evlenemedi)
neyi beğensem küçümsüyo, ne istesem bi kulp takıyo, ev ve eşyayla ilgili tek bi fikir vermedği gibi, üstüne kına da benim kırmızı giyeceğimi bile bile kırmızı elbise almış...
Ölür müsün? öldürür müsün?
Daha da kötüsü nişanlım durumun farkında bile değil. aAnlatmayı denedim, ama aramız bozulsun istemedğinden "bilerek yapmamıştır, sen ablama bakma, ne beğeniyosan alalım" diyip geçiştirdi...
napmak lazım böylelerine? görmezden gelmek zor, insana dokunuyo, ben bunu haketcek ne yaptım die :41:

aynen canım benimki de önceden böyle değildi ne zaman düğün hazırlıkları başladı bi haller oldu:47:

benim görümcem nişan elbisemin farklı rengini aldırmıştı, o gün giymemek için söz vererek ve benimki siyah beyazdı onunki siyah-çingene pembesi. onunki çok daha dikkat çekiciydi, ve tabiki giydi tabi bende cıngar cıkardım giydim kot pantolonla sıradan bi body hadi dedim ben hazırım giymiyorum o elbiseyi. görümceme nasıl cıkartrdılr bilmyrm vlla.
ikimizde sınava gircektik ygs'ye. beni nişanlım götrckti zaten bildiği biyermiş ben bilmiyodum neresi oldugunuda, sınavdan önceki gece ''abi sen beni götür, cemrenin kendi abisi yok mu o götürsün?'' diye olay yarattı ve onun ilk girişiydi, ben zaten üni. mezunuyum ikinci kez giriyodum, onun için daha önemli olduguna karar verildi. tabi bu hamleyle büyük bi zafer kazandıgını düşündü.
köpek korkusu olan kız ''cemrenin köpeginden istiyorum ama benimki daha büyük olsun'' demeye başladı, bide daha büyük olcakmış hey yarabbim yarış mı yapıyoruz?
evlendikten sonra yüzüğümü sakladı bigün, eşime de diyoki ''olucagı bu, zaten sen yokken hiç takmıyoki, tabi kaybolur yüzük'' ee yüzük kendi dolabından cıktı sonra
ha bide, altındaki bmw'yi begenmeyip micra aldırışı var, dünyanın en büyük rezaleti, benim micram var diye yaptı bunu, ben de param ona yettiği için onu almıştım bu olayda tam arabayı değiştircegim zamana geldi, micrayı aldı, benim araba değiştirdiğimi öğrendi. hayalleri yıkıldı
küçük cemre olamadı :)
hep ailenin sucu, çok şımartılmış. bi dediği iki edilmemiş.
o gün bugündür konuşmuyoruz, aynı ortamda bile bulunmuyoruz

hadi karar ver kimin görümcesi daha kötü :27:

off seninki de az değilmiş he
Allah yardımcın olsun

ilerde bende görümce olucam herkes kıskançlığından bahsetmiş tamtersi ben bayılırım ona hediyeler alırım kolkola girer gezmeye gideriz kimseye ezdirmem bi hatasını görürsem söylerim oda bana söylesin çok fitne fesat iğrenç insanlar var ama bubi gerçek

aynen bende bir görümceyim ama çok samimi olarak söylüyorum yengemi çok severim asla kıskanmam abimle tartışırlar abim haklı olsa bile yengemi korurum yeterki o sıkılmasın diye.

bende 2 yenge var 30 yaşında millet bizi abla kardeş sanıyo ayaklarını uzatırlar krem sürerim masaj yaparım ben işteyken dolabımdan beğendiğini alır ben ondan alırım işteyken telefon açar çiğ köfte al gel bana diye.bazen gider fön çeker oje sürer süslerim 10 senelik evliler 1 kere tartıştığımızı hatırlamam ikisiylede

aynen bende bir görümceyim ama çok samimi olarak söylüyorum yengemi çok severim asla kıskanmam abimle tartışırlar abim haklı olsa bile yengemi korurum yeterki o sıkılmasın diye.

iyileride var canım annemde görümce yengem haksızda olsa ananeme kızar el kızı hoşgör seninde kızın var diye hep yengemi korur en ufak laf söyletmez geline

arkadaşlar daha önce görümceyle ilgili konularda yazdım benim de4 tane görümcem var 3 tanesi yurt dışında yaşıyor biri gecen gün abisiyle ilgili boy boy fotolarını fave koymuş aynı ortamda cektirdiğimizi fotoları hatta beni kesmiş sonra yazmış facesinde vay benim garip anam şimdiki gelinler fena sen gelinken kaynanalar fenaydı abisini arar biseyler ister beni kıskanır ben yanındaken özellikle ellle tutuşıup gezerken hemen sarılır falan sürekli abisşiyle vakit geçirmek ister hepsi aynı vallla hepsi kıskanç

vay vay hep mi aynı olur...aynı benim büyük elti...

benim nişanımda nişan bohçalrı geldi...nişanı malum kız tarafı yapar..annemlerde nişanıma çok özendiler saolsunlar..evde oldu ama çok güzel oldu...nişan pastamızı babam yaptırdı..annem teyzelerimle birlikte bir gün önceden yemek falan yaptı...yani yemekli pastalı..saalı sözlü bi nişan yaptık..evde oldu ama bi mekanda yapmış gibiydi..aman bu bir kıskandı bi kıskandı anlatamam sana...ikide bir kayınvalideme beni istmeye geldiğiniz gin yüzüğü taktınınz böle nişan bohça falan yapmadın bana dedi...banada ikide bir sen şanslısın bana böle yapmadılar ide söylenip durdu...üniversiteden arkadşalrımda vardı nişanda arkadşlarım sinir oldu buna..bu ne ya kızım senin çok işin var ediler bana...sonra kayın validem bunun herkesin içinde bole konuşmasına kızdı belliki...kızım nişanı kız tarafı yapar..kızın ailesi özenmiş yapıyo bana ne kzıyon git kendi anan kzı dedi..bu iyiyca bozuldu...

sonra kına için elbise alacaz ben çok önceden beyaz bi abiye alacam demiştim..buda bende düğüne bayaz alacam dedi...eşimin kuzaeni eltime olurmu oyle şey ya gelin beyaz sen beyaz...senmisin gelin dedi..buda ne alkası var ya die dinlemedi...sonra bu kuzaen madem ole sade bişey al bari..malum düğün açık hava bide gündüz olacak ole gezme onuçta bu tupukun düğünü onun ışıl ışıl olması lazım dedi ama olurmu eksik kalmaması lazım...

eşim kına için kayınvalideme para vermiş...bunla elbise falan alsın tupuk demiş...buda varmış..kayıvalideye bende alıcam bebraber çıkıp alırız demiş..kadında iyi demiş..neyse ben bi gün işten öğlen çıktım bi baktım bu gelmiş.."ay kaç saatır bekliyorum hadi gidelim ...nişanlın parayı bana verdi beraber alacaz dedi...bende iyide nişnlım beni bekliyo kızılayda biz buluşacaz onunla alacaktık senden haberim yok dedim...benim salak kocam söylemimiş bana...neyse gittik bi elbise aldım kabine gidiyorum durdurdu beni..aa çok güzelmiş ver bi deneyim dedi..şoktayım..giyidi ay çok yakıştı dedi benim beğendiğim elbiseyi aldı...sinir oldum..bide ben biraz balık etliyim elbise 40 beden..eltim zayıf 34 beden giyiyo..elbise tek klmış ve kırk beden..elbise darattı ve benim kınamda giyeceğim elbiseyi o benim düğünümde giydi..inanabiliyomuaun parasınıda eşimn verdiği pardan odedi...eşimde bende sinir olduk..sonra biz bundan ayrıldık gittik başka yerden başka bi elbise aldık...daha o elbisenin parasını ödeyecek evleneli bir oldu...

bide kınada bana demezmi ay çok güzelmiş elbisen ...görseydim ben alırdım die

Yuh! Kocaman bir yuh o kadına!

Ama sizdeki de Peygamber sabrıymış doğrusu. Elbisenin üzerine vişne suyu falan dökseydiniz de giyemeseydi bari. Ruh hastası kadın!

Bu tür kıskanç insanlar beğenir ama söylemez.. Hatta beğenmedim:19: der..

Hangimizin hayatında yok ki?

Kiminin eltisi , kiminin görümcesi, kiminin kuzeni , kiminin ise arkadaşı.. .

En güzeli bu tür insanlarla mümkün olduğunca az görüşmek ve görüşme anında da mesafeli olmak.. :16:

Back