benim görümcem nişan elbisemin farklı rengini aldırmıştı, o gün giymemek için söz vererek ve benimki siyah beyazdı onunki siyah-çingene pembesi. onunki çok daha dikkat çekiciydi, ve tabiki giydi tabi bende cıngar cıkardım giydim kot pantolonla sıradan bi body hadi dedim ben hazırım giymiyorum o elbiseyi. görümceme nasıl cıkartrdılr bilmyrm vlla.
ikimizde sınava gircektik ygs'ye. beni nişanlım götrckti zaten bildiği biyermiş ben bilmiyodum neresi oldugunuda, sınavdan önceki gece ''abi sen beni götür, cemrenin kendi abisi yok mu o götürsün?'' diye olay yarattı ve onun ilk girişiydi, ben zaten üni. mezunuyum ikinci kez giriyodum, onun için daha önemli olduguna karar verildi. tabi bu hamleyle büyük bi zafer kazandıgını düşündü.
köpek korkusu olan kız ''cemrenin köpeginden istiyorum ama benimki daha büyük olsun'' demeye başladı, bide daha büyük olcakmış hey yarabbim yarış mı yapıyoruz?
evlendikten sonra yüzüğümü sakladı bigün, eşime de diyoki ''olucagı bu, zaten sen yokken hiç takmıyoki, tabi kaybolur yüzük'' ee yüzük kendi dolabından cıktı sonra
ha bide, altındaki bmw'yi begenmeyip micra aldırışı var, dünyanın en büyük rezaleti, benim micram var diye yaptı bunu, ben de param ona yettiği için onu almıştım bu olayda tam arabayı değiştircegim zamana geldi, micrayı aldı, benim araba değiştirdiğimi öğrendi. hayalleri yıkıldı
küçük cemre olamadı :)
hep ailenin sucu, çok şımartılmış. bi dediği iki edilmemiş.
o gün bugündür konuşmuyoruz, aynı ortamda bile bulunmuyoruz
hadi karar ver kimin görümcesi daha kötü