Kıskanç eltim kıskanç kızı

Bir sende bir bende yok bu nimet bak
Hic bana ev veren al otur diyen bir kaynanam olmadi
Cocugumla babaanne olup ilgilenen zaten olmadi
Her halti kendim yapiyorum,ellerinde bu nimet olan kisiler de eltisinin yaptiklarini gozetliyor,coluga cocuga kiskanc diyor
Bak simdi ben kiskandim bunlari

Aile apartmanların da kim daha iyi gelin yarışları da oluyor, onu da unutmayalım belki elti kayınvalidenin gözdesidir de konu sahibi ondan dolayı böyle hazimsizdir

Her şey mümkün. Kazanana bütün mal varlığını bağışlamayacaksa kayın aile, gereksiz bir yarış. Şu karakterde bir kadının ailenin sevdiği gelin olma ihtimali yok zaten.

Bir çift tanıyorum kadının ablasigili taklit eden.Adamla kadın saç tipinden renginden tut giydikleri kıyafete, ayakkabıya, perdeye (ablasigil eskileri verir onlarda alır kullanır) kadar.Birde kadınla ablası o kadar benzer kiÇok gülüyorum insanlar kendilerini ne kadar küçük düşürdüklerinin farkında bile değiller.30 yaşın üstünde bu insanlar.Ablasıgilin kızı vardı onların oğulları oldu belli bir zamana kadar o kızın eşyalarını giydiriyordı tokası mı bile takıyorlardı

Benim annem babam kaç sene ev alacağız diye geceli gündüzlü çalıştılar
Dedemler yardım etmeyi bırak sürekli para istedi.
Millet rahatladıkça sorun çıkarmaya yer arıyor

Hayalimdeki hayat. Çocukların yaşları da yakınmış. İkisini birden yazdırın bir kursa, yüzmeye gitsinler, jimnastiğe gitsinler, satranca gitsinler.
Bir gün kaynınız, bir gün eltiniz, bir gün eşiniz, bir gün siz götürüp getirirsiniz. Düşünsenize size 15-20günde bir sıra gelecek.
Harika olurdu, faaliyetten faaliyete koştururdum çocukları Hem çocuk sıkılmaz, sosyalleşir hem de hiç yorulmazsınız.

Mesela bir gün kızına aldığının aynısından eltinin kızına da al. Ne olacak ki. Ben kızıma ne alırsam hem eşimin yeğenlerine hem de kendi yeğenime alıyorum. Onlar da aynı şekilde. Çocukların gözü kalmasın.

Saka yapiyorsunuz herhalde
Eltinin cocugunu uzak bir yere birakir gelirler bu bakis acisiyla. Hansel ile Gretel masali gibi.

Ayni şey degil ki kucucuk cocuktan bahsediyor kiskanc bilmem ne diye.

Benim kuzenimin eşi var oyle yakin oturmuyoruz, devamli gorusmuyoruz ama kadin bana takmiş. 5 bucuk yil once evlendigim halde benim giydigim gelinlik modelinin birebir aynisini diktirip giymişti.
Yatak odalarimiz bile ayni. :))) (Ben yeniledim tabi ama onlar evlenmeden 1 sene once filan)
Kiyafet konusunda da taklit etmeye calisiyor ama benden rahat 30 kilo fazla oldugu için onu cok yapamiyor.

Sonnrraaa kuzgun karasi saçlarini benim saç rengime boyatmaya calismasi, benim saclarimda boya olmadigi için rengi tutturmasi zaten imkansiz ama filtrelerle filan da benimkine yakin renk yapmaya ugrasiyor.
Arada saçlarini benim kullandigim şekilde yapiyor filan.

Hepsinin gayet farkindayim, goruyorum ama sinirlenmiyorum. Neyi yaparsa yapsin sonuçta o ayri bir kişi ben ayri bir kişi. "Ayni hayati yasiyor gibiyiz sen yapma" diyecek degilim. Bikaç bisey yapti diye kimse birebir ayni hayati yaşayamaz, saç tipini kiyafetini benzetti diye o kişi olmuş olmuyor herkeste farkli durur.

Elti ve eltimin kızı olarak düşünmeyin siz nasıl çocuğunuzu mutlu etmek için alıyorsanız o da bir anne çocuğunu mutlu etmek için alıyodur yöntem yanlış olabilir ama amaç aynı bi kaç seneye zaten yaş farkından dolayı zevkler ayrışır merak etmeyin

Allah. Bizde kıskancız sanırım. Görümcemin bir oğlu var, bahtı açık olsun çok severim. Laf arasında görümcem, eltisinin çocuğunun kareteye yazıldığını söyledi. Aaa sizde yazdırın falan dedik eşimle. Çocuğa aktivite olur, hep evde sosyalleşsin falan dedik. Girdik kadının kanına, gitti oğlanı yazdırdı. Eltisi kimbilir ne düşündü. Bu kıskanmak değil ki, çocuk onlar ya.

Eltinizi sevmezsiniz anlarım kıskanırsınız onuda anlarım da küçücük çocukları niye kullanırsınız onu anlamam yarış yapıyorsunuz resmen çocuklara yazık sadece

Eger cocuk cok isteyip tutturuosa acıkcası bende alırım cocuguma gözü kalsın üzülsün istemem

çocugun baska bir cocukta gordugunu istemesi annesinin de cocugunun istedigini almasi gayet dogal.
sizinkinden ne assagi kalir yani varda sizin kiziniz istendiginde alinacak onunki istediginde kiskanclik olacak.
benim kizimda mahalledeki cocuklardan gordugu herseyi istiyor yasina uygun olan seyleri aliyorum kiskanclikla alakasi ne bunun?
neden sizin kiziniz bisiklete binerken o cocuk sadece izlesin agzini ayirip
siz kiskanc demeyeceksiniz diyemi?
bence siz fazla egoistsiniz.
ayni seyleri sizde cocugunuza almissiniz e ozaman sizin cocugunuz icinde istenilen herseyin alinmasi zararli oluyor bu durumda.
çocuğumun gözu kalacagina eltimin egosu kendini yesin hiç umrumda olmaz

Siz kızınıza yaptıklarınızı yarış amaçlı yapıyorsunuz demekki, çocuk bu özenmesi çok normal annesi de meraklı değilmiş ki zaten şimdi benimki de özenecek diye dertleniyormuş. Yarışta bana yetiştiler diye gıcık olmuşsunuz ahahahah

Kendin sorun kendin cevaplayacaksan neden soru soruyorsun?istediğin cevaplar yok maalesef.sana hayır diyorum inanmıyorsun.

Kendin sorun kendin cevaplayacaksan neden soru soruyorsun?istediğin cevaplar yok maalesef.sana hayır diyorum inanmıyorsun.

İnanılacak gibi değil çünkü. Bu eltinin sizi kıskançlıktan çılgına çeviren, ufacık çocuğa saracak hale getiren bir artısı olması gerek. Olmadığı halde, sebepsiz yere bu hale geldiyseniz durum daha vahim o zaman. Acilen bir psikiyatrist randevusu alın.

Kesin kendi kızınıza da kuzeninin onu kıskandığını empoze ediyosunuzdur yazık üzüldüm herkes anne baba olmasın ya valla üremeyin yani kendi kötülüğünüzde boğulun gidin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…