Bir sende bir bende yok bu nimet bakBir de o var.
Aile apartmanından bıkmıştır kıskanç akrabalardan yaka silkmiştir.
Evden hiç memnun değildir ama niye o taşınsındır?
Offf niye çok iyi tanıyorum bu insanları
Hayat bana hiç iyi davranmadın: (
Aile apartmanların da kim daha iyi gelin yarışları da oluyor, onu da unutmayalımbelki elti kayınvalidenin gözdesidir de konu sahibi ondan dolayı böyle hazimsizdir
Benim annem babam kaç sene ev alacağız diye geceli gündüzlü çalıştılarBir sende bir bende yok bu nimet bak
Hic bana ev veren al otur diyen bir kaynanam olmadi
Cocugumla babaanne olup ilgilenen zaten olmadi
Her halti kendim yapiyorum,ellerinde bu nimet olan kisiler de eltisinin yaptiklarini gozetliyor,coluga cocuga kiskanc diyor
Bak simdi ben kiskandim bunlari
Saka yapiyorsunuz herhaldeHayalimdeki hayat. Çocukların yaşları da yakınmış. İkisini birden yazdırın bir kursa, yüzmeye gitsinler, jimnastiğe gitsinler, satranca gitsinler.
Bir gün kaynınız, bir gün eltiniz, bir gün eşiniz, bir gün siz götürüp getirirsiniz. Düşünsenize size 15-20günde bir sıra gelecek.
Harika olurdu, faaliyetten faaliyete koştururdum çocuklarıHem çocuk sıkılmaz, sosyalleşir hem de hiç yorulmazsınız.
Bir çift tanıyorum kadının ablasigili taklit eden.Adamla kadın saç tipinden renginden tut giydikleri kıyafete, ayakkabıya, perdeye (ablasigil eskileri verir onlarda alır kullanır) kadar.Birde kadınla ablası o kadar benzer kiÇok gülüyorum insanlar kendilerini ne kadar küçük düşürdüklerinin farkında bile değiller.30 yaşın üstünde bu insanlar.Ablasıgilin kızı vardı onların oğulları oldu belli bir zamana kadar o kızın eşyalarını giydiriyordı tokası mı bile takıyorlardı
Eger cocuk cok isteyip tutturuosa acıkcası bende alırım cocuguma gözü kalsın üzülsün istememMerhaba.Yan dairede eltim var.Kızı 9 yaşında benim kızım 7 yaşında.Mesela kızıma birşey aldığımda , şimdi benim kızımda isteyecek diye dertlenip almamam için laf kalabalıklığı yapıyor.Kızıma bayramda beyaz elbise aldım onlarda beyaz istedi.Kızıma tişort, pantolon aldım aynısını hatta aynı rengi aldılar.Bahçıvan aldım , koşa koşa gidip sırf kızı istedi diye aldı.Bisiklet aldık, koşa koşa gidip aldılar.Kızımı sadece 1 defa tenise yolladım ,birden tenis merakları ortaya çıktı.Satranca yazdırdım , kızının satranç hevesi ortaya çıktı.Eve çiçek aldım, camlarının önüne çiçek koyma hayali ortaya çıktı.Şimdi diyeceksiniz ki o çocuktur, küçüktür ister. İsteyebilir ama sırf surat yapıp ağlıyor diye bir çocuğun her istediği koştura koştura yapılır mi?Kendi hayatlarını değil bizim hayatımızı yaşıyorlar.Sıkıldım artık.Birşey söylesem ben suçlu olacağım.
Kendin sorun kendin cevaplayacaksan neden soru soruyorsun?istediğin cevaplar yok maalesef.sana hayır diyorum inanmıyorsunGenç değildir muhtemelen kızı daha büyük, iki çocuğu var. Ama güzel olabilir, daha zengin olabilir, eşi daha düşkün olabilir, eş ailesi onu daha çok seviyor olabilir, çocukları daha sevimli ya da daha başarılı olabilir. Konu sahibi bunların hiç biri yok eltimde hepsi bende var diyecek ama ondan eminiz
Kendin sorun kendin cevaplayacaksan neden soru soruyorsun?istediğin cevaplar yok maalesef.sana hayır diyorum inanmıyorsun.
Öğretmen misiniz, diye de sormuştu aslında.Kendin sorun kendin cevaplayacaksan neden soru soruyorsun?istediğin cevaplar yok maalesef.sana hayır diyorum inanmıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?