• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bugün bir bayan arkdşım dedikii gebe kalmadan önce reglim azalmıştı değişik başlıyor ve bitiordu onun devamında 2 aya kadar faln gebe kaldım dedi gebe öncesi adet düzensizliği mi oluyormuşş evet tecrübeliler cevp bekliorummm yyüüütttttffffeeennnnnn:52::52::52:

Benimki artık daha erken olmaya başladı ve bol kanlı oldu bu ay :27: ne yani dengesizlikler bebeğemi işaretmiş ? al bi tane daha ..çok az kafaya takıp umutlandığımz şey var da sanki bi de bunu ekledin :27:

Benimki artık daha erken olmaya başladı ve bol kanlı oldu bu ay :27: ne yani dengesizlikler bebeğemi işaretmiş ? al bi tane daha ..çok az kafaya takıp umutlandığımz şey var da sanki bi de bunu ekledin :27:

cnm tbi bünyeden bünyeye değişir cnm yaa kendini öyle anlamış gebe kalacağını gerçi onun 4.bebek bırakta anlasınnn mahşalhh

Sabah nemazından önce kalkıp işi halledip sonra gusül alıp namazımızı kılıp üstüne de duamızı yaptıkmı bu iş tamamdır arkadaşlar :21:

Diyene bak 11 de zor kalkan ben nasıl yapacaksam :1: :1:

Ya kıslar sabah saatlerinde sperm ve yumurtanın döllenmeye en verimli olduğu vakitmiş..

Saat 7-8 civarları yani..Bi yerde okumuştum..

Hatta yine bu sitede bi yerde okumuştum..Kız diodu ki 2 sene gece yaptım olmadı bi kere sabah denedim tuttu die :26:

Angel duy bunu sperm düşüklüğü olanlar için daha etkili..

Bi de sabahmı denesek gııı : )

Ay hiç de sefmem uykulu uykulu :9: :9:

bende duymustum bir yerde sabah is basi yapin hanimlar

bebeleriniz sabah bereketi ile gelsin :52:

bugün bir bayan arkdşım dedikii gebe kalmadan önce reglim azalmıştı değişik başlıyor ve bitiordu onun devamında 2 aya kadar faln gebe kaldım dedi gebe öncesi adet düzensizliği mi oluyormuşş evet tecrübeliler cevp bekliorummm yyüüütttttffffeeennnnnn:52::52::52:

ayy aynıı bende öleyim inşllah hamileyimdiirrr ve hamileyizdir amiiiiiiiiinnnnn :16:

evet ben de çok duydum bunu adet sapıtıp sonra düzene girerse o ay hamile kalınırmış :D
ben korunmayı bıraktıktan sonra 29 günden 26 güne sonra 24 güne düştü ve yine 29 a geri döndü inşallah bu ay hamile kalırım inşallah tüm isteyenler aminnnnnnnnnn

arkadşlar bu ayda kırmızılar geldi biliorsunuz velet 3 gün az az sürdü ama geldi iştee nys artık bu ayı daha sıkı değerlendirmeliyim bn önümüzdeki ay ikinci kırmızı işareti göreceğim bnane bnaneeee:49::49:

evet ben de çok duydum bunu adet sapıtıp sonra düzene girerse o ay hamile kalınırmış :D
ben korunmayı bıraktıktan sonra 29 günden 26 güne sonra 24 güne düştü ve yine 29 a geri döndü inşallah bu ay hamile kalırım inşallah tüm isteyenler aminnnnnnnnnn

garip bisey ama bende de ayni durum duzenliydi 2 aydir dengesi bozuldu ee hadi insallah:)))

benim adetten önce 4 gün leke geliyor sonra 2-3 gün hastalık sonra tekrar leke...önceden hiç böyle olmazdı...bizimki nazlanıyor heralde....

rahim son kontrolleri yapıp bebişe yer hazırlıyo derler :D

hadi inşallah :D Allahım sen geri çevirme bizi amin

Back
X