canım walla kovaya suyu koyuyorum bezle siliyorum işte içine de ne bulursam deterjan atıyorum :):):):)
ben beyaz sabunla siliyorum ohh mis gbi oluyorcanım walla kovaya suyu koyuyorum bezle siliyorum işte içine de ne bulursam deterjan atıyorum :):):):)
hahaha agzına sağlık ne güzel anlatmışsınnn :))işte ben sorunu buldum...içine ne bulursan atmıcan...kadunluk hormonu içeren bir esans dökecen silecen kocan alcak kokuyu sonra sende coşkuyu alacan
beyaz sabun kokusuna bayılıyorummmmmm :)ben beyaz sabunla siliyorum ohh mis gbi oluyor
işte ben sorunu buldum...içine ne bulursan atmıcan...kadunluk hormonu içeren bir esans dökecen silecen kocan alcak kokuyu sonra sende coşkuyu alacan
işte ben sorunu buldum...içine ne bulursan atmıcan...kadunluk hormonu içeren bir esans dökecen silecen kocan alcak kokuyu sonra sende coşkuyu alacan
aynen uçan halı :) tuttum bunuhuhuhuuuuu uçan halı olur o halı
ilahi haci angelgerci ben hali silmedim o benim teknigim degil ama yapanlar bilir
kızlar sağlık bakanlığı yeni uygulama başlatacakmış okudunuz mu :) hamilelik testi pozitif çıkarsa bekar kızların babalarına. evlilerin eşlerine msj atacaklarmış :) daha neler yahu :)
fındık fıstık ceviz ye kuşum :) tabi bide poleni balla karıştır :) yiy yi :))) sonra yanaş kocanın yanına :) gerisi gelir saten :)birşey sorucam ...bende aslında eşime karşı isteksizlik var...böyle hani bana elleşmesin de gitsin ötede uyusun diye içimden geçiyor...ben bunu nasıl yenicem
birşey sorucam ...bende aslında eşime karşı isteksizlik var...böyle hani bana elleşmesin de gitsin ötede uyusun diye içimden geçiyor...ben bunu nasıl yenicem
ne zamandan beri var canim sonradan mi var hep mi vardi?
son 6-7 aydır...önceden yoktu hiç...kendisi kendi mutlu olunca beni sallamıyo...bende bunu kendime yediremiyorum...zaten stresten istek olmuyor diyor...oluncada kendini düşünüyor...bende ona istek duymuyorum özellikle son 2 aydır hiç...
amann canı cehenneme bencil erkeklerinhimmm anladim is esinde bitiyo canim yada daha istekli hale gelmesi lazim esine istek artirici seyler yedirip icerecen belki o zaman dah sik oldugu icin senin isteklerine cevap verebilir belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?