Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canim valla benimki haftaya 3 ayini dolduracak kismetse hala yerlesmeye mi calisiyor yahuu?

O kadar tembelim ki cok haklisin azicik ayakta kalsam hemen batiyor. Annemler yan binada yemegi bile orda yiyoruz daha nasil dinleneyim valla anlayamadim. Hafta sonu cok gezdik dedigin gibi yorgunluktan da olabilir, rahim buyumesinden de.

canım ben senin yerinde olsam öyle birşey yapmam sonuçta buğu işlemini hemoroid hastalarına da yapıyorlar ve o kanalların açılmasını sağlıyor viksi sende duyuyorum ilk defa

adetlısın ve karnın agrıyor..hamıle falan degılsın yanii dimi..adet sancın ıcın yardım ıstıyorsun dıye anladım ben..ozaman majezik iç derim..benım tek kurtarıcım odur
sadece lekelenme olarak kaldıysa sakın bıse ıcme..belkı yerlesme durumu vardır

akıntı her zaman var zaten bekarkende vardı zaten ama ağrım yok şükür

normal beyaz akıntı degl sekerm o her kadında var sarı yada baska renkse doktora git degilse gitmene gerek yok bence google yaz genital akıntı diye hangisi normal hangisi anormal yazıyor

canım cuma kanda baktırdım negatif çıktı ama göğüslerim uzun süredir şiş ve meme ucunda küçük kabarcıklar var lekelenme salyalı gibi ağrım çok bende evet mazejik kullanıyorum çok ağrım olunca ama şu dönem kullanmak istemiyorum içimde hala bir his var diye

aynen canım c.tesi akşam eşimle gezmeye gittik gece 3,30 da geldik eve kasıklarım çıkacak gibiydi yerinden yolda yürürken bile ne olur oturalım azıcık dayanamıyorum dedim

ustune gorme diye bir sey varmis bebek yerlesirken biraz lekenme oluyormus boyle okudum ben bisey icme papatya veya yesilcay ic iyi gelir

cnm bnmde lekelenmem oldu hemde adet günümden 5-6 gün önce falan bugün adet günüm normalde gelen giden yok bnmde göğüsler şiş ve damarlı cumartesi doktor randevum var bakalım nolucak sende bi randevu al bence derim inşallah hamileyizdir

kızlar ben listeyi getiremedim buraya nasıl yapcaz onu yaaaaa:S şatım kaldım hele biriniz getirsin hayrına :)
getirdim canım getirdim hadi vatana millete uğurlu olsun

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]

[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]18 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaugur[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yoncamel
[/TD]
[TD]
hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kemre
owner
gülgüzeli
[/TD]
[TD] hamile
16 Haziran
16 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım
ecem5885
[/TD]
[TD] hamile
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
lemannnn
oske55
angel_87
[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
20 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

cuma gittim doktora kan testi yaptı ve hamiş değilsin dedi ağrıdan yürüyemiyorum şuan varsada bu ağrıyla düşer resmen yumurtalıklarımı koparıyorlar :2::2:

esleeeeeeeeeeeemm senın facen yokmu kız..bak bız hep ekledık bırbırımızı..bende kocamdan gızlı face actım kendıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…