sekerm eger akıntın ve agrın varsa kork yoksa korkmana gerek yokk
akıntı her zaman var zaten bekarkende vardı zaten ama ağrım yok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sekerm eger akıntın ve agrın varsa kork yoksa korkmana gerek yokk
canım bebeğin yerleşmesi sırasında o batmalar oluyor zaten sıkıntı yapma. çok ayakta kalmamaya çalış istersen ayaklarını dinlendir. Ben hamile miyim bilmiyorum ama çok ayakda durup iş yaparsam sızlama başlıyor kasıklarımda
Sor bakalım güzin ablan cevaplasın :)
canım saçma gelebilir ama vicks kullanıyorlar iltihap için :)
ya vicksi suya atıp buharına oturuyorlar ya da vicksi tamponun ucuna sürüp kullanıyorlar. Iltihabı söküyormuş.
Bir de aynı şekilde acı elma yağı ( adaçayı yağı ) da tamponla kullanılınca iltihabı söküyormuş
bu şekilde hamile kalan çok var :d ama tabi bunları yumurtlamadan önce yapmak lazım, luteal fazda yapılırsa allah korusun bebek varsa zarar verir
kızlar yardımmmmmmm dün az bir lekelenme oldu sanırım adetim başladı ama bugün karın ağrısından kalkamıyorum yataktan ne tafsiye edersiniz hadi bakalım döktürün bilgilerinizi
teşekkürler walla bir sesimi sen duydun:2:
adetlısın ve karnın agrıyor..hamıle falan degılsın yanii dimi..adet sancın ıcın yardım ıstıyorsun dıye anladım ben..ozaman majezik iç derim..benım tek kurtarıcım odur
sadece lekelenme olarak kaldıysa sakın bıse ıcme..belkı yerlesme durumu vardır
Canim valla benimki haftaya 3 ayini dolduracak kismetse hala yerlesmeye mi calisiyor yahuu?
O kadar tembelim ki cok haklisin azicik ayakta kalsam hemen batiyor. Annemler yan binada yemegi bile orda yiyoruz daha nasil dinleneyim valla anlayamadim. Hafta sonu cok gezdik dedigin gibi yorgunluktan da olabilir, rahim buyumesinden de.
canım cuma kanda baktırdım negatif çıktı ama göğüslerim uzun süredir şiş ve meme ucunda küçük kabarcıklar var lekelenme salyalı gibi ağrım çok bende evet mazejik kullanıyorum çok ağrım olunca ama şu dönem kullanmak istemiyorum içimde hala bir his vardiye
kızlar yardımmmmmmm dün az bir lekelenme oldu sanırım adetim başladı ama bugün karın ağrısından kalkamıyorum yataktan ne tafsiye edersiniz hadi bakalım döktürün bilgilerinizi
teşekkürler walla bir sesimi sen duydun:2:
getirdim canım getirdim hadi vatana millete uğurlu olsunkızlar ben listeyi getiremedim buraya nasıl yapcaz onu yaaaaa:S şatım kaldım hele biriniz getirsin hayrına :)
cnm bnmde lekelenmem oldu hemde adet günümden 5-6 gün önce falan bugün adet günüm normalde gelen giden yok bnmde göğüsler şiş ve damarlı cumartesi doktor randevum var bakalım nolucak sende bi randevu al bence derim inşallah hamileyizdir![]()
cuma gittim doktora kan testi yaptı ve hamiş değilsin dedi ağrıdan yürüyemiyorum şuan varsada bu ağrıyla düşer resmen yumurtalıklarımı koparıyorlar :2::2:
Kızlar yoğunlaştım ben siz konuşun arada yakalamaya çalışırım sizi :)
canım ilişki sırasında ağrı hissediyor musun