normal beyaz akıntı degl sekerm o her kadında var sarı yada baska renkse doktora git degilse gitmene gerek yok bence google yaz genital akıntı diye hangisi normal hangisi anormal yazıyor
aynen dediğin gibi her kadında olan beyaz akıntı bendekide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal beyaz akıntı degl sekerm o her kadında var sarı yada baska renkse doktora git degilse gitmene gerek yok bence google yaz genital akıntı diye hangisi normal hangisi anormal yazıyor
kızlar hamile olanın ateşi hep yüksek mi gider,döllenmeden sonra ateş hep yüksek mi olur normalden
bişi sorucam eğer sorabiliyosan ya böle sancım var belime va bacaklarıma vuruyo 8+4 hamileliğim normalmi bildiğin adet olucakmışım gibi korkuyorum ya((((
canım gebelikte adet zamanı yaklaşınca zaten ağrı olur. önceden adetlerin çok ağrılı mı oluyordu
aynen dediğin gibi her kadında olan beyaz akıntı bendekide
canım ben senin yerinde olsam öyle birşey yapmam sonuçta buğu işlemini hemoroid hastalarına da yapıyorlar ve o kanalların açılmasını sağlıyor viksi sende duyuyorum ilk defa
evet ama hamile kaldığımdan beri hemen hemen böle benim bide çıplak uyuyorum donla yaniNapıyım çok sıcak bi soruver üşütmüş olabilirmiyim ben çıplak camlar açık sabaha karşıda soğuk oluyo tabi bide akıntım var sarı sarı böle iğrenç kokuyo bozuk süt gibimi desem ne öle bişi üşütüyorum heralde
tatlım ozaman sıkıntı yapma ozaman çünkü eğer akıntı renkli ve kokulu ise iltihap sıkıntılı demektir
merhabaaaa![]()
topiginiz hayirli olsunnnnn :122:
sadece hamile bayanlar mi katilabiliyor sohbete yoksa bekarlari da kabul ediyormusunuz :26:
merhabaaaa![]()
topiginiz hayirli olsunnnnn :122:
sadece hamile bayanlar mi katilabiliyor sohbete yoksa bekarlari da kabul ediyormusunuz :26:
süüüpperrtsk canm hayır sadece hamileler degl herkese acıgız![]()
Buyur bacım hiç farketmez topicte bi prenses eksikliği vardı zaten şimdi tam oldu : ))