• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

SLm hatunlar :21:

Hadi bakem hayırlı olsun yeni evimiz : )

Belki burası da bana şans getirir : )

Yalnız baya uzak burası nerden buldunuz da hemen taşındınız 16 sayfa ilerlediniz yuh yani :27: işte bundan çekilemiyoruz milletin bi yeri şişio sonra :9:

Gebelik bölümüne direk tıklıodum burası biraz baya aşağıda kaldı ama olsun ..Azcık yürüyüş yaparık fena mı :9:

Öskecim ve angelimede haber edelim onlarda gelsin ..

Bu arada eylülcüm yanlışlıkla iki tane açmışsın karışıo millet oraya gidebilir onu kapat istersen cnm..

Son düzenleme:
Meryemcim bana msj attığın için tşk ederim bacım..

Hee yasinimi güzel okuduğunu yazmışsın valla ben anlamam şekerim sonuçta tutmadı oyüzden sana ceza Umreye gittiğinde senden özel dua rica ediyorum :21:

eylul özelden mesaj gönderemiyorum canım bat günü için bana izin vermedi kızdı yaw operatör :52:20 haziran bekliyordum ama 19 haziran oldu batım

bişi sorucam eğer sorabiliyosan ya böle sancım var belime va bacaklarıma vuruyo 8+4 hamileliğim normalmi bildiğin adet olucakmışım gibi korkuyorum ya :(((((

canım gebelikte adet zamanı yaklaşınca zaten ağrı olur. önceden adetlerin çok ağrılı mı oluyordu

canım gebelikte adet zamanı yaklaşınca zaten ağrı olur. önceden adetlerin çok ağrılı mı oluyordu

evet ama hamile kaldığımdan beri hemen hemen böle benim bide çıplak uyuyorum donla yani :9: napıyım çok sıcak bi soruver üşütmüş olabilirmiyim ben çıplak camlar açık sabaha karşıda soğuk oluyo tabi bide akıntım var sarı sarı böle iğrenç kokuyo bozuk süt gibimi desem ne öle bişi üşütüyorum heralde

Bu arada dimeh de burdaymış valla ksra bakmasın biraaz kızcam ona içimde kalcak yoksa..

Dimeh hanım burdan çekip gidiyorsun birden hiç haber vermeden .. Madem kafa dinlemek biraz uzak kalmak gibi bi niyetin vardı ..En azından kıslar bi süre girmeyeceğim haberiniz olsun diye bi cümleyi de haketmedik mi biz ?

Bizde burda merak ediyoruz acaba dimehe noldu en son ağrım var demişti bunun üstüne kurup durduk yok dedik netinde sorun vardır vs vs..

Bizim ne kadar meraklı hatunlar olduğumuzu bilmiomusun sen :20:

hayat ne kadar da adaletsiz!!!! biz cocugumuz olsun diye can atarken suriye de filistinde anneler cocuklarini gozlerinin onunde kaybediyor :((ellerinden hic birsey gelmiyor ne kadar zor bisey,kalbim dayanmiyor:-(((artik haber izlemek istemiyorum

canım ben senin yerinde olsam öyle birşey yapmam sonuçta buğu işlemini hemoroid hastalarına da yapıyorlar ve o kanalların açılmasını sağlıyor viksi sende duyuyorum ilk defa

canım denemedim zaten henüz daha erken 1 yıl en az hiç birşey yapmadan olmasını beklicem sanırım dayanabilirsem :D

canım hemoroidde ama suya oturuluyor sanırım bunda içine oturmuyorsun ayakta duruyorsun yani sadece buharında duruyorsun, ben forumlarda bu yolla hamile kalan çok okudum tüpleri açtığı için. nasıl ki burnumuza yapınca sinüsler açılıp burundaki iltihap boşalıyor bu da aynı mantık sanırım :)

bir de var ya hani sütün içinde maydanoz kaynatıp buharında durup hamile kalanlar o da aynı mantık tüplerin açılıp iltihabın akması diye düşünüyorum :D

ama dediğim gibi henüz erken daha denemem sanırım :D

evet ama hamile kaldığımdan beri hemen hemen böle benim bide çıplak uyuyorum donla yani :9: Napıyım çok sıcak bi soruver üşütmüş olabilirmiyim ben çıplak camlar açık sabaha karşıda soğuk oluyo tabi bide akıntım var sarı sarı böle iğrenç kokuyo bozuk süt gibimi desem ne öle bişi üşütüyorum heralde

canım doktor hanım müsait değilmiş diğerleri ile de samimi değilim dönücem sana ben ama sen üşütmemeye çalış kendini bir hasta olursan ilaç da kullanamazsın yanarsın walla. hem sıcaktan zarar gelmez kızzz :)

Son düzenleme:
merhabaaaa :3:

topiginiz hayirli olsunnnnn :122:

sadece hamile bayanlar mi katilabiliyor sohbete yoksa bekarlari da kabul ediyormusunuz :26:

sigaraya gidiyorum gelirim birazdan bu arada bırakmıştım bugün çok moralim bozuktu paket aldım eşim duysa öldürür beni :(

Back
X