günaydın... bugün cumartesi benim gibi çalışanlar dışında öğleden önce kimse uğramaz sanırım..
dün akşamdan beri kasıklarımda acayip bi ağrı var kızlar sanki adet olacakmışım gibi :26: en son 10 gün gecikmeli ayın 4 ünde adet olmuştum ama çok az gelmişti. şimdi acayip ağrıyo kasıklarım belim :18: sanki yeniden olacam. yumurtlama dönemim desem daha önce hiç böyle olmamıştı.. birde sol tarafımda sanki bi kasılma var kasıktan vuran ayağımaya kızlar çok korkuyorum neyim var benim yaa acaba çok az adet olduğum için mi ağrı yapıyor... bugünde cumartesi. pazartesiye kadar napcam ben
günaydın... bugün cumartesi benim gibi çalışanlar dışında öğleden önce kimse uğramaz sanırım..
dün akşamdan beri kasıklarımda acayip bi ağrı var kızlar sanki adet olacakmışım gibi :26: en son 10 gün gecikmeli ayın 4 ünde adet olmuştum ama çok az gelmişti. şimdi acayip ağrıyo kasıklarım belim :18: sanki yeniden olacam. yumurtlama dönemim desem daha önce hiç böyle olmamıştı.. birde sol tarafımda sanki bi kasılma var kasıktan vuran ayağımaya kızlar çok korkuyorum neyim var benim yaa acaba çok az adet olduğum için mi ağrı yapıyor... bugünde cumartesi. pazartesiye kadar napcam ben
sorum hepinize kızlar havada kalmasın bi akıl verin bana :18:
Selam kizlar.
Allahim ya Rabbim sen büyüksün.
icimde öyle bir kirginlik hüzün var ki ben niye hamile kalmiyorum diye.
offfffffffffffff kafayi yedimmmmmmmmmmmmmmm
canm sen kaç yıldr hamile kalamıyorsun üzülme herseyn bi zamanı varr
bence test al yap canim veya doktordan randevu al ve git cunku benim de adetime 1 hafta varken biraz gordum ama cok hafif doktor ultrasonla bakti adet olmayacaksin insallah buyuk ihtimalle hamilesin dedi 1 veya 2 haftalik birseyse belli olmaz dedi ben de suan kasiklarim gobegim falan sizliyor insallah sen de hamilesindir
canım biliyon böyle şeyler olabiliyo belki hamile olabilirsin sen yine de dikkat et kendine fazla yorulma ve ara ara test al yap bazılarının duyarlılığı daha çok oluyo markasını unuttum ben yapmıştım onda daha koyu çizgi çıkmıştı.
Selam kizlar.
Allahim ya Rabbim sen büyüksün.
icimde öyle bir kirginlik hüzün var ki ben niye hamile kalmiyorum diye.
offfffffffffffff kafayi yedimmmmmmmmmmmmmmm
insallah en kisa zaman da rabbim sana nasib ederbu kadar uzulma doktora gidip kontrol falan oldun mu??
bir yildir kuzum
Kızlar ben 20 haziranda adet oldum akşam 9 gibi. Bugün 3. gün. Ama bitti gibi. Çok az geliyor. İdrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Tekrar yapsam mı? Normalde 6-7 gün sürer adet günlerim.
günayydınn arkadaşlarrr:)herkes tatile çıktıı galibaa
Evet canim iki kücük kistim var sadece...23.7 de randevum var tekrar kontroll amacli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?