Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hamilelik hurafeleri diye bi yazı buldum bebeğin ilk kakasını saklıyorlarmış daha neler duyacağız ya Rabbi

Ayyyyyyyyy kizlar yaaaa saatlerdir netteyim yeteeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artik yahuuuuuuu

hepinizi

Allaha emanet olun canlarim belki sonra gelirim

kizlar bisey sorucam bugun yasn listesinde esila ar onun gercek adini bilen varmi yasin okudum duasini yapaagim size zahmet bacilar bile mesaj atsin

sende allaha emanet canim bebise iyi bak bir an once doktora git escille bebisi

günaydın... bugün cumartesi benim gibi çalışanlar dışında öğleden önce kimse uğramaz sanırım..
dün akşamdan beri kasıklarımda acayip bi ağrı var kızlar sanki adet olacakmışım gibi :26: en son 10 gün gecikmeli ayın 4 ünde adet olmuştum ama çok az gelmişti. şimdi acayip ağrıyo kasıklarım belim :18: sanki yeniden olacam. yumurtlama dönemim desem daha önce hiç böyle olmamıştı.. birde sol tarafımda sanki bi kasılma var kasıktan vuran ayağıma ya kızlar çok korkuyorum neyim var benim yaa acaba çok az adet olduğum için mi ağrı yapıyor... bugünde cumartesi. pazartesiye kadar napcam ben

cnm üstüne görme denilen olayı yaşayabilirsin,eğer son adetinde kanaman normalden az olduysa üstüne görmüş olabilirsin,dün görümcemlede bunu konuştukk oda üstüne görmüşş sadece 3 gün adet olmuşş yinede ara ara test yap dedi bana,ben inanmazdım böle şeylere ama olabiliyomuuşş,istersen sende bi test yap

bilmiyorum canım :18: sadece ilk gün birde ikinci gün çok az adet oldum sonrası kahverengiydi.. ama ne bilim üstüne görmüş olsam başka hiç bi belirti olmaz mı:26: bende başka hiç belirti olmadı. şu an yaşadığım kasık ağrıları dışında hiç bişi hissetmedim

cnm bazı insanlarda olmayabiliyor sanırımm, dediğim gibi görümcemde aynı olayı yaşamış ve 2 ay sonra hamile olduğunu öğrenmişş ve hiçte belirti olmamışş bende şaşırdımm ve ayrıca inşallahhh hamilesindirrr:)))

hiç sanmıyorum canım ama inşallah dediğin gibidir bugün bi test yapayım o zaman yinede

günaydın kızlar..anam haftasonuda bu topic hıc cekilmiiiyiii haa,kımsecıkler olmiiiii..bende sıtede dolanıyorum ne ediiiiiiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…