Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

git cnm git hem azıcık yürüyüş iyi gelir süt dahada iyi gelir... ahh bizde bi hamile olsak her dakika süt almaya razıyım ya

içiyorum tatlım ben zaten hep içerdim her gun:) sabah spor yaıyprum trtmuzikte ritmik yasam cıkıyor onunla beraber yaptım yarım saat:)

bir de ben cok acıkıyorum normal mi? ya daha simdiden kilo almak istemıyorum 53 kiloyum

normal tabikide cnm bnm kuzenimde aynı senin gibi oluo bi acıksın eli ayağı kesilio hemen yemek yiyelim nolur falan demeye başlıo... sen ye cnm ama bebişe yarıycak şeyler ye dikkat et yediklerine harekete de devam

normalde kilo almaktan cok korkarım bir kilo alsam onu hemen veririm de simdi de kendime sasıyorum meyve yogurt falan yiyorum ara ogunlerde

normal tabikide cnm bnm kuzenimde aynı senin gibi oluo bi acıksın eli ayağı kesilio hemen yemek yiyelim nolur falan demeye başlıo... sen ye cnm ama bebişe yarıycak şeyler ye dikkat et yediklerine harekete de devam

aynen canım walla ben zaten normalde de sütü süt ürünleri çok severim bir hamiş kalsam her öğün içerim walla

aynen cnm ya herşeye razıyım vallahi süt ürünlerini seviorumda süt çok kokuo burnuma içemiorum onuda meyve karıştırır falan içerim yaaa nolur hamiş olalım Allahımm nolur

aynen cnm ya herşeye razıyım vallahi süt ürünlerini seviorumda süt çok kokuo burnuma içemiorum onuda meyve karıştırır falan içerim yaaa nolur hamiş olalım Allahımm nolur

kızlar ben normalde cocuk dusunmuyordum, esim cok istiyordu. sizlerin yazdıklarını okudum cok heveslendim, ins sizde en yakın zamanda yasarsınız ben hala inanamıyorum

kızlar ben normalde cocuk dusunmuyordum, esim cok istiyordu. sizlerin yazdıklarını okudum cok heveslendim, ins sizde en yakın zamanda yasarsınız ben hala inanamıyorum

amin cnm yaaa Rabbimin bir mucizesi yaa öyle çok sewiorum ki çocukları ağladıklarında yüreğim parçalanıo çok hassasım bu konuda ya Allahım tez zamanda bizlere bebiş versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…