kızlar gidip sut almam lazım ama hiç gidesim yoooooook
bu arada canlarım hepinizin cuması mübarek olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. (aminnnnnnnnnnnnnnnn)
git cnm git hem azıcık yürüyüş iyi gelir süt dahada iyi gelir... ahh bizde bi hamile olsak her dakika süt almaya razıyım ya
git cnm git hem azıcık yürüyüş iyi gelir süt dahada iyi gelir... Ahh bizde bi hamile olsak her dakika süt almaya razıyım ya
aynen canım walla ben zaten normalde de sütü süt ürünleri çok severim bir hamiş kalsam her öğün içerim walla
normal tabikide cnm bnm kuzenimde aynı senin gibi oluo bi acıksın eli ayağı kesilio hemen yemek yiyelim nolur falan demeye başlıo... sen ye cnm ama bebişe yarıycak şeyler ye dikkat et yediklerine harekete de devam
içiyorum tatlım ben zaten hep içerdim her gun:) sabah spor yaıyprum trtmuzikte ritmik yasam cıkıyor onunla beraber yaptım yarım saat:)
bir de ben cok acıkıyorum normal mi? ya daha simdiden kilo almak istemıyorum 53 kiloyum
canlarım en yakın zamanda Allah'ım sizlere de nasip etsin de bol bol için cok mutlu olurum
aynen canım walla ben zaten normalde de sütü süt ürünleri çok severim bir hamiş kalsam her öğün içerim walla
aynen cnm ya herşeye razıyım vallahi süt ürünlerini seviorumda süt çok kokuo burnuma içemiorum onuda meyve karıştırır falan içerim yaaa nolur hamiş olalım Allahımm nolur
normalde kilo almaktan cok korkarım bir kilo alsam onu hemen veririm de simdi de kendime sasıyorum meyve yogurt falan yiyorum ara ogunlerde
kızlar ben normalde cocuk dusunmuyordum, esim cok istiyordu. sizlerin yazdıklarını okudum cok heveslendim, ins sizde en yakın zamanda yasarsınız ben hala inanamıyorum
amin cnm yaaa Rabbimin bir mucizesi yaa öyle çok sewiorum ki çocukları ağladıklarında yüreğim parçalanıo çok hassasım bu konuda ya Allahım tez zamanda bizlere bebiş versin inş
kızlar ben normalde cocuk dusunmuyordum, esim cok istiyordu. Sizlerin yazdıklarını okudum cok heveslendim, ins sizde en yakın zamanda yasarsınız ben hala inanamıyorum
git cnm git hem azıcık yürüyüş iyi gelir süt dahada iyi gelir... ahh bizde bi hamile olsak her dakika süt almaya razıyım ya
bi hamile olsamda hayirlisiyla ben Inek alip gece gündüz onu sagmaya raziyim
Kizlarim nasilsiniz bakaliiimmmm?
biz iyiyiz şekerim seni ve bebişini sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?