Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Dun gordum kendisini teyzesi. Artik elleri ve ayaklari da buyumus. En son gittigimizde tomurcuktu kol ve bacaklar. 2 haftada normal bebek olmus. Bacaklar ve eller acik yayilmis yatiyodu. Aglamaktan mahvoldum yine. Cok duygulandim canim ya.

bak yaaa bende duygulandım şimdi Allahım ne güzel şeyler yaratıosun yaaa :16::16: ne güzel cnm çok sewindim ya hayırlısıyla kucağınada alırsın cnm inşallah Rabbim bizede tattrısın inşallah bu duyguları :16::16::16::16:

bak yaaa bende duygulandım şimdi Allahım ne güzel şeyler yaratıosun yaaa :16::16: ne güzel cnm çok sewindim ya hayırlısıyla kucağınada alırsın cnm inşallah Rabbim bizede tattrısın inşallah bu duyguları :16::16::16::16:

Zaten dua ettim canim. Allah bu duyguyu gercekten hak eden butuun kadinlara versin insallah. İlk basta sizlere :) tabi simdi onemli testlere baslayacak 2 hafta sonra. İnsallah o testlerden basariyla gecer de saglikli bir sekilde kucagima alirim canim.

cnm yaa sıkma canını napalım bizimde zamanımız bellidir. Bende sabah test yaptım negatif ama yine gidicem doktora cumartesi bi umut işte napıyım insanı yoruo hep bidahaki aylar ama yapcakta bişeyimiz yok sabretmekten ve dua etmekten başka :25:
öle tatlım bakalım hayırlısı senin içinde üzme kendini... doktora birgit bakalım hayırlısı artık.

ben de dun doktora gittim ultrasonla bakli adet olmacaksin hicbir belirti yok dedi eger hamileysen de belli degil dedi ;-s 6 gun sonra adet gunum insallah olmam tekrar gidip test yapicam insallah hayirlisi ile hamileyimdir ya birde folik asit asit verdi :-s

:10:
ben de dun doktora gittim ultrasonla bakli adet olmacaksin hicbir belirti yok dedi eger hamileysen de belli degil dedi ;-s 6 gun sonra adet gunum insallah olmam tekrar gidip test yapicam insallah hayirlisi ile hamileyimdir ya birde folik asit asit verdi :-s

canımmm inş olmazsın adet:) ama bence test için acele etme ultrason daha guvenilir.adet gunun gelince test yap daha mutlu olursun cunku su an cıkmayabilir varsa

Back
X