allahtan ümit kesilmez sagolera, biz umudumuzu yitirmemek için yasin okumaya başlamıştık . Sende umudunu yitirme herşeyin bi zamanı var. Rabbim dermansız dert vermesin. Tedaviyle de olsa normal de olsa rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
millancımmmmmm gündaşım sonunda tescillendi bebekin hee valla hiç bu kadar koyu iki çizgi görmemiştim maşallah cnmAllah tamamına erdirsin inş..
Gündaşım bu ay hamile kaldığına göre bi daha ki ay bende sıraKarıya bak hamileyim die die kendini hamile bıraktı..
Sago cum üzülme cnm biz ne negatif testler gördük bak yıkılmadık ayaktayız alıştık artıkSizde sorun neydi cnm ?
Meryemcim bu arada senin çift çizgini görmedik ben senin silik çıktığını da başka birisinden duydum senden duymadım anlat bakim kaçıncı ayda tuttu belirtilerin varmıydı batı kaç gün geçtin ? Anlat küçük hacımızı
elaugur canım bulantın varsa sevın..bu bebegının gelısme gösterdıgı anlamına gelıyormus..bulantın varken kesılmesı ve bı kac gun bulantının olmaması durumunda hemen doktora gıtmelısın hatta..bebege bıse mı oldu dıye..oyuzden hıc söylenmeden yaşa o bulantılarını
biliyorum sagol tatlm bilgi verdigin için ama öyle bir durum var ki bulantına sevinsen bir türlü sevnmesen bir türlü hiç bişi yiyemiyosunnn valla ama cekicez napalımmm hersey bebişlerimiz icin allah kucagınada almayı nasip etsin inşş
öle tatlım sen kendiini üzme... eksınlara devammmmmcanım ümitsizliği kapılmam normalde ama bu ay çok umutlanmıştım kesin dedim hep ama olmadı kısmet. Rabbim vereceği zamanı bilir
hoşbuldukkkkk merysss bitanemmmm melekimmmm :) sago lera bizde seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruzzzz bal böcüğümmmmm
aminn kız aminnnnnnnnnnnnnnnnnelaugur canım bulantın varsa sevın..bu bebegının gelısme gösterdıgı anlamına gelıyormus..bulantın varken kesılmesı ve bı kac gun bulantının olmaması durumunda hemen doktora gıtmelısın hatta..bebege bıse mı oldu dıye..oyuzden hıc söylenmeden yaşa o bulantılarını
biliyorum sagol tatlm bilgi verdigin için ama öyle bir durum var ki bulantına sevinsen bir türlü sevnmesen bir türlü hiç bişi yiyemiyosunnn valla ama cekicez napalımmm hersey bebişlerimiz icin allah kucagınada almayı nasip etsin inşş
canım ümitsizliği kapılmam normalde ama bu ay çok umutlanmıştım kesin dedim hep ama olmadı kısmet. Rabbim vereceği zamanı bilir
hoşbuldukkkkk merysss bitanemmmm melekimmmm :) sago lera bizde seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruzzzz bal böcüğümmmmm
yoncişşş neyapiosn cannmmm nasılsın sendede basladımı bulantılarrr
canım bizde sorun polikistik over sendromu:44:
canım ümitsizliği kapılmam normalde ama bu ay çok umutlanmıştım kesin dedim hep ama olmadı kısmet. Rabbim vereceği zamanı bilir
canım üzülme git bi tatil yap rahatca benim bu yaz amacım oydu tatil dönüşü bebiş istiodum yapamadık kısmett.sende tatil dönüsü yaparsın bebişiii insallahhhh
yoncişşş neyapiosn cannmmm nasılsın sendede basladımı bulantılarrr
ee polikistik overin en iyi çözümü soğan kürü ..heme soğan kürüne başla..
Polikistik overde hamile kalınmaz diye bişiy yok ki yavru niye umutsuzluğa kapıldın ..eşinde sorun yok dimi ?
Benim kuzenimde var polikistikover ilk evlendiği gün hamile kaldı : ) sonra bi ara kisti büyümüş patlamış ameliyat oldu ..sonra ikinci çocuğa karar verdiği ay hamile kaldı şu anda hamile..
çikolata kisti daha sıkıntılı bi durum çünkü o soğan kürüyle de gitmio..
geçmiş olsunn bitanem şimdi gördümmmm oılsun bebeklerimiz için katlanıcaz bunlaraaaa normal zaten bunlar bebeciklerimiz sağ olsunda hepimizin aminnnnnnnnnnnnnnnn :)) bende bulantı hiç yok ama eşimin sigara kokan kafasından çok tiksindimmm ıyyyyyyyyyyyyy midem bi orda kalktı normalde kalkmazdı omzuma yatınca hissettim ıyy dedim vallahi hehehe
bebeğmmmm hamilelik takvimini yapsana hem bu hafta ne gelişti görüyosun sırf ondan ekledim bende :)))o hala i mercimekmişşşş :)
2 gün öncede ben kokuya tiksiniyordm simdi bulantıya dönüştülerrr hiç bişi yiyemiorum ama katlanıcaz napalımmmm umarım ilerde cok bulantın olmaz tatlmmm allah saglıklı bir gebelik gecirmemizi nasip etsinnnnn
Millancımmmmmm gündaşım sonunda tescillendi bebekin hee valla hiç bu kadar koyu iki çizgi görmemiştim maşaLLah cnm :Nazar: Allah tamamına erdirsin inş..
Gündaşım bu ay hamile kaldığına göre bi daha ki ay bende sıraKarıya bak hamileyim die die kendini hamile bıraktı..
Sago cum üzülme cnm biz ne negatif testler gördük bak yıkılmadık ayaktayız alıştık artıkSizde sorun neydi cnm ?
Meryemcim bu arada senin çift çizgini görmedik ben senin silik çıktığını da başka birisinden duydum senden duymadım anlat bakim kaçıncı ayda tuttu belirtilerin varmıydı batı kaç gün geçtin ? anlat küçük hacımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?