bende gecen adetimin bitiminde soğan kürü yapmıştım. 15 gün içmem gerekiyordu 11 gün içtimartık diğer ay darısı bize inşallahhh rabbimm gönlüme göre verrr. dua et kız millan hamişsin ya tutar
AmiNNN datlum Aminnn. bu yaşıma kadar istediğim en büyük şeyyyyyyy! sağlıklı hayırlı bir evlat. aşkımızın meyvesi :) Allahım banada bu duyguyu tatdır yarabbimmmmm sen büyüksün sen en büyüksün. hamile arkadaşlarımın bebeklerini kucaklarına sağlıkla almasını ve tüm isteyenlerin göbeklerine bebeklerini sağla yarrabbimmmmmher duamde allahım önce bana sonra bızım kızlara ver bebek dıye dua ettım..oyuzden bekle sıranı
ben kurtuldum sımdı tam anlamıyla sıze konsantre olabılırım
şaka şaka,herzaman hepımıze hayırlısıyla evlat ver allahım dıye dua ettım hep,hala daha böyle dua edıyorum..ınsallah hepımızın gönlune göre verir allahım..kımseyı uzun zaman bekletmez ınsallah..yınede gec olsunda güç olmasın..inşallah hepımız coluk cocuga karısacaz bıgun
kızlar çok teşekkür ederim verdiğiniz destek için. Ama benim bir ümidim kalmadı artık doktor zaten çocuğun olmayabilir demişti bu gidişle her yolu deneyeceğiz artık benim kendiliğimden hamile kalmam biraz güç gibi görünüyor. tekrar teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum
canım benim ümidini kaybetmeeeeeeee herseyin hayırlısı vaktini bekle...hayırlıısyla olur inşallah.. bişi sorcam doktar nasıl bu teşhisi koydu sana!
AmiNNN datlum Aminnn. bu yaşıma kadar istediğim en büyük şeyyyyyyy! sağlıklı hayırlı bir evlat. aşkımızın meyvesi :) Allahım banada bu duyguyu tatdır yarabbimmmmm sen büyüksün sen en büyüksün. hamile arkadaşlarımın bebeklerini kucaklarına sağlıkla almasını ve tüm isteyenlerin göbeklerine bebeklerini sağla yarrabbimmmmm
anladım canımmm ümidini yitirme sakınn. sende soğan kürünü dene çok faydası oldugunu duydum. imkansız denilen kadınlarda üreme tespiti yapılmış. Allah gönlümüze göre versin inşallahhhhhcanım benim yumurtalıklarım da problem var polikistik over göğüslerimde fibrokistik bütün vücutta bu belirtiler war beynimin sağ arka tarafında da kist mevcut vücut üretiyor işte bir şekilde adet olduğum zaman hormon tahlilleri yapılacak ona görede tedavi başlayacak doktor prolaktinimde yüksek çıkmıştı o yüzden doktor çocuğun olmayabilir demişti
aynen canım Allah Ol derse olur. imkansız diye bişey yoktur.amin inşallaaaaaaaaahhhh..
sagolera moralını bozma..olmaz olmaz dıye bıse yoktur! hele bu devırde..kötu seyler düşünme..bende yasımdan dolayı takıntılıydım 30 oldum,dahada cocugum olmaz artık dıye kafayı yemıstım..ama senın,benım dememizle olmuyormus..neden olmıcakmış yasın kac basın kac..tabıkı olacak..50 yasındakı kadınlar hamıle kalıyor allah allah! sıkma canını yalandan yere..
anladım canımmm ümidini yitirme sakınn. Sende soğan kürünü dene çok faydası oldugunu duydum. Imkansız denilen kadınlarda üreme tespiti yapılmış. Allah gönlümüze göre versin inşallahhhhhAminnnnn
amin inşallaaaaaaaaahhhh..
sagolera moralını bozma..olmaz olmaz dıye bıse yoktur! hele bu devırde..kötu seyler düşünme..bende yasımdan dolayı takıntılıydım 30 oldum,dahada cocugum olmaz artık dıye kafayı yemıstım..ama senın,benım dememizle olmuyormus..neden olmıcakmış yasın kac basın kac..tabıkı olacak..50 yasındakı kadınlar hamıle kalıyor allah allah! sıkma canını yalandan yere..
ümitsizliğe kapılmak yok!!!!doğru diyorsun tatlım herşeyin hayırlı kaderde warsa olur yoksa zaten yapacak birşey yok Allah nasip etmemiş demektir.
anladım canımmm ümidini yitirme sakınn. sende soğan kürünü dene çok faydası oldugunu duydum. imkansız denilen kadınlarda üreme tespiti yapılmış. Allah gönlümüze göre versin inşallahhhhhaminnnnn
ümitsizliğe kapılmak yok!!!!
doğru diyorsun tatlım herşeyin hayırlı kaderde warsa olur yoksa zaten yapacak birşey yok Allah nasip etmemiş demektir.
kızlar bu soğan kürü nasıl yapılıyor
ne zaman içmeye başlayacağım
evet bende sitesinde okumuştum. 11 gün yaptım acaba ondan mı tutmadı kızkandıl gecesı zaten bı haber kanalında ıbrahım saracoglu vardı..şansa sogan kurunu anlattıgı anıda yakaladım..dıyorkı; mıyom,polıkıstıkover,cıkolatakıstı,yumurtalık tıkanması herseye ıyı gelıyor bu sogan kuru..allah sankı soganı kadınların rahmı ıcın yaratmıs..bazen kadının ve erkegın hıcbır sorun olmadıgı halde yıne cocukları olmuyor..halbukı rahmın ıcını cevreleyen ınce bı fılm tabakası olusup cocugun rahme yerlemesını engellıyormus..sogan kuru her turlu rahmı temızler bunlardan dıyor..saglıklı kadınların bıle her 6 ayda bır yapıp rahmını temızlemesı gerekırmıs..her ay uygulama ve uygulama gunlerını asma durumda ıse rahmı ınceltırmıs..buyuzden adamın soyledıgı kadar uygulanacak..
ben kaynayan suyun içine atıp 5dk öle kaynatıp ılıp içtim!İBRAHİM SARAÇOĞLU SOĞAN SUYU KÜRÜ - Sağlık - İbrahim Saraçoğlu - www.XprodoksiT.com
adet gunune 15 gun kala baslıyacaksın..gunde 2 defa ve soguk ıcmıyeceksın..bıldıgın yemeklık sogan olcak,dısı turuncu olan..5 dakıka kaynatıp,suyunu ıceceksın canım..ac karna ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?