milan hayırlı olsn canımmm inş bulantı yasamazsın hamileliğime sevinemedmmmm
Millaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yerim kiz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canimmmmmmmmmmmmm ya Allah saglicakla kucagina versin yavrunu bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Cok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaa kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar sonuç negatif
hayırlısı olsun canım bence de yap testini bir an önce.ewt cnm öleydi ama 14 haziranda 1 günlük kanamam ve lekelenmem olmuştu hatırlarsan ondan beri gelen giden bişi yok test yapmayada korkuorum ama dayanamıycam sanırım yarın alıcam test cumartesi de zaten doktor randevum var cnm :44:
üzülme sagolera canım ya Rabbim hayırlı evlat versin. çocuğuna sevinip de kaybedenlerin acısını düşün yapma böylekızlar sonuç negatif
günaydın beyazlimBacilarimmmmmmmmmm selammmmmmmmmmm
ben yine kirmizi karti gördüm
var mi yeni haberler
ama ben kıskanırım bunu millan
ayy sen ne güzel seviniyorsun beyazlim yaaaaMillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yerim kiz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canimmmmmmmmmmmmm ya Allah saglicakla kucagina versin yavrunu bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Cok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaa kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlısı olsun canım bence de yap testini bir an önce.
üzülme sagolera canım ya Rabbim hayırlı evlat versin. çocuğuna sevinip de kaybedenlerin acısını düşün yapma böyle
günaydın beyazlimmillan var yeni hamiş
ama ben kıskanırım bunu millanbende koyarım olmaz ki böyle.
ayy sen ne güzel seviniyorsun beyazlim yaaaamillan için yazdıklarını okuyunca ben bile heyecanlandım bi an ne güzel başkaları için sevinen insanlara bayılıyorum ben
anaaaaaaaaaaaaaam öyle bı kükredinki bende sımdı ılk kez sevındıgımı hıssettım kız..yaw bana bı mallık geldı testı yaptıgımdan berı..sankı hala hamıle falan degılım sanıyorum..bı sevınemedım doya doya yaaaaaaaaaaaaa
uyyyyy yerim ben onun fotosunuda totosunudabu kadar net çıktığına göre bayağı da büyümüştür gızım az daha yapmasan doğurcakmışın nerdeyse ayy çok sewindirik oldum tatlım
kız normalde daha kara ama flash patlayınca böyle kumrallastı yavrumbende onu dusundum,kesın 3 hafta önce falan olmustur..yenı olsa sılık cıkardı..
merys sende koy daha arkadas olsunlar benımkıyle
valla beyazlım gözlerımı doldurdu,benden fazla sevındı sagolsun..canım benım
anammmmmmmmmmmm sevin yavrum sevin,ayyyyyyyyyyy kiz simdi o ilk sok"tur yaaaaaaaaaaa
kiz cok sevindim haaaaaaaaaaaaaaa duygulandim bak agliyacam simdi
millanim yivrummmmm siz kac aydir deniyordunuz kuzum
Allaha binlerce sükür millanim
ben doktordan duymadıkça inanmayacağım galibagidem gelem de koyarım olmazsa önümüzdeki hafta
üfürükçü hoca6 aydır deneme halındeyken aranıza gelmıstım..aranıza geldıgım gıbıde sogan kurune baslamıstım..derken bu ay böyle oldu..yıne sogan kürüne baglıyorum,ama ıctım oldu ne ediiiiiiimbıde aramızda üfürügü kuvvetlı bırı var,yasinler okundukca hamıleler arttı en umutsuz olan beni bile hamıle bıraktı o kımse
hayırlısı olsun canım bence de yap testini bir an önce.
üzülme sagolera canım ya Rabbim hayırlı evlat versin. çocuğuna sevinip de kaybedenlerin acısını düşün yapma böyle
günaydın beyazlimmillan var yeni hamiş
ama ben kıskanırım bunu millanbende koyarım olmaz ki böyle.
ayy sen ne güzel seviniyorsun beyazlim yaaaamillan için yazdıklarını okuyunca ben bile heyecanlandım bi an ne güzel başkaları için sevinen insanlara bayılıyorum ben
6 aydır deneme halındeyken aranıza gelmıstım..aranıza geldıgım gıbıde sogan kurune baslamıstım..derken bu ay böyle oldu..yıne sogan kürüne baglıyorum,ama ıctım oldu ne ediiiiiiimbıde aramızda üfürügü kuvvetlı bırı var,yasinler okundukca hamıleler arttı en umutsuz olan beni bile hamıle bıraktı o kımse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?