Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

anaaaaaaaaaaaaaam öyle bı kükredinki bende sımdı ılk kez sevındıgımı hıssettım kız..yaw bana bı mallık geldı testı yaptıgımdan berı..sankı hala hamıle falan degılım sanıyorum..bı sevınemedım doya doya yaaaaaaaaaaaaa

sago lera uzulme kiz herseyin bi zamani var oyle bir zamanda gelecekki bebisin iyiki once gelmemis dersin allah buyuk herseyin dogrusunuda e iyi o bilir...

hayırlısı olsun canım bence de yap testini bir an önce.

kızlar sonuç negatif
üzülme sagolera canım ya Rabbim hayırlı evlat versin. çocuğuna sevinip de kaybedenlerin acısını düşün yapma böyle

Bacilarimmmmmmmmmm selammmmmmmmmmm

ben yine kirmizi karti gördüm

var mi yeni haberler
günaydın beyazlim millan var yeni hamiş

Eki Görüntüle 448861

kızlar buda yavrumun ilk fotosu
ama ben kıskanırım bunu millan bende koyarım olmaz ki böyle.

ayy sen ne güzel seviniyorsun beyazlim yaaaa millan için yazdıklarını okuyunca ben bile heyecanlandım bi an ne güzel başkaları için sevinen insanlara bayılıyorum ben

sagolera zaten gec gelen bebek herzaman daha kıymetlı olur bak benım kocam 8 ay öncesıne kadar cocuk falan ıstemezdı hıc..sonra yapmaya karar verdık ve olmadı..anladıkı onun ıstemesıyle olmuyormus bu ısler,artık onunda cocuk ıstegı had safhaya ulastı,kafasına cok takmaya baslamıstı bızım nıye cocugumuz olmuyor dıye,önumuzdekı ay doktora gıtcektık ıkımızde..derken bu ay işler degıstı..herseyın bı vaktı var canım,bızler karısamıyoruz buna..allah ne zaman ol derse ozaman oluyor..

merys sende koy daha arkadas olsunlar benımkıyle
valla beyazlım gözlerımı doldurdu,benden fazla sevındı sagolsun..canım benım

anammmmmmmmmmmm sevin yavrum sevin,ayyyyyyyyyyy kiz simdi o ilk sok"tur yaaaaaaaaaaa

kiz cok sevindim haaaaaaaaaaaaaaa duygulandim bak agliyacam simdi

millanim yivrummmmm siz kac aydir deniyordunuz kuzum

Allaha binlerce sükür millanim

uyyyyy yerim ben onun fotosunuda totosunuda bu kadar net çıktığına göre bayağı da büyümüştür gızım az daha yapmasan doğurcakmışın nerdeyse ayy çok sewindirik oldum tatlım

kız normalde daha kara ama flash patlayınca böyle kumrallastı yavrum bende onu dusundum,kesın 3 hafta önce falan olmustur..yenı olsa sılık cıkardı..

anammmmmmmmmmmm sevin yavrum sevin,ayyyyyyyyyyy kiz simdi o ilk sok"tur yaaaaaaaaaaa

kiz cok sevindim haaaaaaaaaaaaaaa duygulandim bak agliyacam simdi

millanim yivrummmmm siz kac aydir deniyordunuz kuzum

Allaha binlerce sükür millanim

6 aydır deneme halındeyken aranıza gelmıstım..aranıza geldıgım gıbıde sogan kurune baslamıstım..derken bu ay böyle oldu..yıne sogan kürüne baglıyorum,ama ıctım oldu ne ediiiiiiim bıde aramızda üfürügü kuvvetlı bırı var,yasinler okundukca hamıleler arttıen umutsuz olan beni bile hamıle bıraktı o kımse

üfürükçü hoca

Canim ya sizleri burda dercekten seviyorum yaaaaaaaaaaa

bende gecen adetimin bitiminde soğan kürü yapmıştım. 15 gün içmem gerekiyordu 11 gün içtim artık diğer ay darısı bize inşallahhh rabbimm gönlüme göre verrr. dua et kız millan hamişsin ya tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…